Την είχα δεί σε παρουσίαση των κρεμών του Βαγγέλη και μερικές μέρες αργότερα, διαβάζοντας το θέμα για το ομώνυμο σαπόυνι, βαζοντας το Godreij στην αναζήτηση στο Λιμάνι, μούβγαλε την κρεμούλα και πήρα την αποφαση να την παραγγείλω...
Μικρή, 50 γραμ. στα 3 €. Ακριβή ίσως να πείτε για Ινδική. ΟΧΙ θα πώ εγώ. Την έχω χρησιμοποιήσει 2 φορές έως τώρα και με ποσότητα αμυγδάλου την πρώτη φορά και μικρού αμυγδάλου σήμερα: Αφρίζει αμέσως, πολύς αφρός ακόμη και για 4 περάσματα, παχύς, λιπαντικός (Λανολίνη)πολύ καλή επικάλυψη. Άρωμα...χμμμ την πρώτη μέρα τη μύριζα τη ξαναμύριζα στο σωληνάριο....Τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει...και προχθές που ήμουν στο Χόντος, ιδού τι μου θυμίζει. Αυτό το χαρακτηριστικό άρωμα των καταστημάτων καλλυντικών, ειδικά εκείνο όταν είσαι κοντά στα γυναικεία, ξέρετε, σκιές κραγιόν πούδρες κλπ. Είναι η πρώτη κρέμα για την οποία θα πώ ότι πρίν ακόμη τελειώσει, θα παραγγείλω τριάδα....Την έχει άλλος κανείς;
Godrej Shaving Cream
- Νώντας
- Εξειδίκευση
- 12
- Has thanked: 802 times
- Been thanked: 6048 times
- Αλέξης
- Γυμνάσιο
- 12
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 190 times
Άρωμα λεβάντας δεν έχει Νώντα? Και ο Δορυφέρων παλαιότερα,σχετικά με το σαπούνι, αν και δεν είχε αρέσει στην αρχή, μετά από κάποιες προσθήκες και λίγο χρόνο, του έδωσε καλές κριτικές. Δεδομένης της τιμής στην επόμενη αγορά σου θα συμμετέχω κι εγώ αν θες.
- Νώντας
- Εξειδίκευση
- 12
- Has thanked: 802 times
- Been thanked: 6048 times