Θα ήθελα να ρωτήσω ποια η διαφορά balm και lotion. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και τα δυο μετά το ξύρισμα, δηλ. πρώτα το balm και μετά τη lotion ή μόνο το ένα μετά από κάθε ξύρισμα;
Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω ποια η χρήση του καθενός, δηλ. τι πετυχαίνουμε με το ένα ή το άλλο προϊόν.
Τώρα ξεκίνησα με το wet shaving, καθόσον με το κανονικό ξύρισμα που έκανα πριν, πολύ συχνά είχα ερεθισμούς.
Ευχαριστώ.
χρηση after shave balm k lotion
-
- Νήπιο
- 12
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 3 times
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Antonis την 06 Ιουν 2013, 17:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Σε παρακαλώ, προσπάθησε να υπάρχει μια δομή (αρχή, τέλος, σημεία στίξης) στα κείμενά σου, διαφορετικά δεν διαβάζεται. Φιλικά, Αντώνης.
Λόγος: Σε παρακαλώ, προσπάθησε να υπάρχει μια δομή (αρχή, τέλος, σημεία στίξης) στα κείμενά σου, διαφορετικά δεν διαβάζεται. Φιλικά, Αντώνης.
- Iasonas
- Εξειδίκευση
- 12
- Has thanked: 830 times
- Been thanked: 2604 times
Η διαφορα μεταξυ του balm και του losion ειναι οτι το balm to χρησιμοποιουμε κυριως για ενυδατωση ενω τα lotions για απολυμασνη και αρωμα. Μπορεις να χρησιμοποιησεις και τα δυο με οποια σειρα σε βολευει καλυτερα, εγω προσωπικα πολλες φορες ανακατευω στην παλαμη μου το lotion της επιλογης μου με ενα αοσμο balm και μετα το εφαρμοζω στο προσωπο για αρωμα και ενυδατωση. Οριστε και ενα βιντεο του Mantic
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Το Ιασονας με Ο
-
- Νήπιο
- 14
- Has thanked: 28 times
- Been thanked: 39 times
Τον τελευταίο καιρό εφαρμόζω την εξής τακτική, μετά το ξύρισμα, βάζω after shave lotion για να νιώσω την φρεσκάδα, το άρωμα,την κάψα που μ'αρέσει, και την απολύμανση που παρέχει. Επειτα βάζω άοσμη κρέμα(καλέντουλα) για μετά το ξύρισμα για πολύ καλύτερη ενυδάτωση μέχρι να απορροφηθεί καλά και τέλος ξανα ρίχνω αλλη μία απο την lotion.
Προσωπικά άρχισε να μου αρέσει αυτή η διαδικασία, γιατι και εγώ παλιότερα προβληματιζόμουνα για το τι είναι καλύτερο.
Νομίζω οτι θα το συνεχίσω!!
Προσωπικά άρχισε να μου αρέσει αυτή η διαδικασία, γιατι και εγώ παλιότερα προβληματιζόμουνα για το τι είναι καλύτερο.
Νομίζω οτι θα το συνεχίσω!!

- Holyshock
- Νήπιο
- 11
Με κανονικό ξύρισμα έβαζα κάποτε λοτιόν που μ άρεσε αυτή η δροσία που έδινε, μετά το γύρισα σε balm αλλά μου άφινε μια αίσθηση οτι δεν αποροφείτε απο το δέρμα εντελώς και μου αφήνει σαν ένα στρώμα επιπλεον και αυτή η αίσθηση με χάλαγε αν και οι ερεθισμοί φεύγαν αμέσως. Τώρα εχω βρεί το balm after save του Κορρέ το οποίο και μου εξαφανίζει ερεθισμούς και μου έχει φοβερή αποροφητικότητα στο δέρμα δεν μου αφήνει αίσθηση οτι πρέπει να ξαναπληθώ μετα.
-
- Νήπιο
- 14
Δοκιμαζεις διαφορα προιοντα lotion,balm και κοιτας πιο ειναι καταλληλο για την επιδερμιδα σου. Η καθε επιδερμιδα αντιδρα διαφορετικα. Το συγκεκριμενο balm του korre ειναι καλο προιον το ειχα παλιοτερα και με ωραιο αρωματακι.
- herco
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 11
- Has thanked: 12159 times
- Been thanked: 12133 times
Αν αναφερεστε στο "Καλεντουλα και Τζινσεγκ" (γιατι υπαρχει και το αλλο με το Vetiver) συμφωνω απολυτα. Περιεχει και αλκοολ και κανει ελαφρια απολυμανση ενω επουλωνει και μαλακωνει το δερμα. Πολυ καλη επιλογη.

- aris22
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 13
- Has thanked: 4491 times
- Been thanked: 5445 times
Ακριβώς αυτό χρησιμοποιώ και εγώ αυτήν την περίοδο . Για ένα τέτοιο προϊόν που απορροφάται από το δέρμα ήθελα να είναι όσο το δυνατόν πιο "καθαρό". Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη χρήση του.
Άρης
Ζούν ανάμεσα μας........
Ζούν ανάμεσα μας........
-
- Νήπιο
- 14
Το "Καλεντουλα και Τζινσεγκ balm"του κορρε ειναι πραγματι μια απο τις πολυ καλες επιλογες σε balm.
Αλλα επειδη αυτο το καιρο παιζω με 4-5 lotion και τα βαζω σε πρωτη επιλογη, χρησιμοποιω μια αοσμη τελειως ,κρεμα της apivita(καλεντουλα) εδώ και τα παω με την σειρα lotion-κρεμα- lotion με διαφορα ενος λεπτου περιπου το καθενα.
Νομιζω ειναι μια καλη επιλογη για καποιον που θελει να χρησιμοποιει ταυτοχρονα και τα 2.
Αλλα επειδη αυτο το καιρο παιζω με 4-5 lotion και τα βαζω σε πρωτη επιλογη, χρησιμοποιω μια αοσμη τελειως ,κρεμα της apivita(καλεντουλα) εδώ και τα παω με την σειρα lotion-κρεμα- lotion με διαφορα ενος λεπτου περιπου το καθενα.
Νομιζω ειναι μια καλη επιλογη για καποιον που θελει να χρησιμοποιει ταυτοχρονα και τα 2.