επιλογη σαπουνιου
καλησπερα σε ολους.εχω ξεκινησει εδω κ ενα μηνα το παραδ. ξυρ. κ επελεξα το προρασο αλλα δεν μπορω να ξυριστω καθε δευτερη μερα λογο ερεθισμων κ ξηροτητας.υπαρχει καποιο σαπουνι καλυτερο που να μπορει να με καλυψει στα παραπανω;
- YMMV
- Γυμνάσιο
- 12
- Has thanked: 998 times
- Been thanked: 1110 times
Με (πλαστικά) ξυραφάκια συστήματος ξυριζόσουν κάθε δεύτερη μέρα χωρίς πρόβλημα; Καλύτερο σαπούνι είναι για εμένα το Tabac -με διαφορά από το προρασο.
Γιώργος
- Iasonas
- Εξειδίκευση
- 12
- Has thanked: 830 times
- Been thanked: 2604 times
Εγω θα προτεινα το Cella ή το Mitchell's Wool Fat
Το Ιασονας με Ο
- Apostolos
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 16
- Has thanked: 1394 times
- Been thanked: 653 times
- Επικοινωνία:
Δεν έχεις πρόβλημα με το σαπούνι.
Προετοιμασία κάνεις; Με τι τεχνική ξυρίζεσαι; Τι μηχανή, τι λεπίδα, πόσα περάσματα. Δώσε μας αναλυτικές λεπτομέρειες.
Προετοιμασία κάνεις; Με τι τεχνική ξυρίζεσαι; Τι μηχανή, τι λεπίδα, πόσα περάσματα. Δώσε μας αναλυτικές λεπτομέρειες.
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
or
Grow A Beard
Αυτό ακριβώς.Apostolos έγραψε:Δεν έχεις πρόβλημα με το σαπούνι.
- Antonis
- Διαχειριστής
- 13
- Has thanked: 29373 times
- Been thanked: 29528 times
+1 και από εμένα στον Απόστολο.
Οι ερεθισμοί σίγουρα δεν προέρχονται από το σαπούνι αλλά από την έλλειψη τεχνικής και σωστής προετοιμασίας. Ρίξε μια ματιά εδώ, δες μερικά βίντεο για δημιουργία σαπουνάδας, παίξε λίγο με την αναλογία νερού/σαπουνιού να δεις πως αλλάζει η υφή και δες λίγο και εδώ για να βρεις την γωνία της μηχανής. Και φυσικά δεν ασκούμε πίεση.
Για ότι χρειαστείς είμαστε εδώ.
Οι ερεθισμοί σίγουρα δεν προέρχονται από το σαπούνι αλλά από την έλλειψη τεχνικής και σωστής προετοιμασίας. Ρίξε μια ματιά εδώ, δες μερικά βίντεο για δημιουργία σαπουνάδας, παίξε λίγο με την αναλογία νερού/σαπουνιού να δεις πως αλλάζει η υφή και δες λίγο και εδώ για να βρεις την γωνία της μηχανής. Και φυσικά δεν ασκούμε πίεση.
Για ότι χρειαστείς είμαστε εδώ.
- Lefty
- Δημοτικό
- 12
- Has thanked: 74 times
- Been thanked: 21 times
Γιώργο είχα και εγω ερεθισμους απο το προρασο το πράσινο που τελικά ήταν γιατι δεν έκανα σωστή προετοιμασία και δεν έφτιαχνα σωστό αφρό ας πούμε. Μήπως να δοκιμασεις κανένα αλλο σαπουνακι η να κανείς δοκιμές μέχρι να το πετύχεις. Δες και οπωσδήποτε αυτα που σου πρότεινε ο Αντώνης.
ασχετα με τις λυσεις-προτασεις ευχαριστω για την διαθεση που δειχνετε.χρησιμοποιω μηχανη Ed.Jag. κλειστου τυπου- after shave speick- σαπουνι προρασο-ξυραφακια astra.ξυριζομουνα μονο σε μπαρμπερη δ(εν ειμαι μπρουκλης)κ το τελευταιο 6 μηνο μονος μου.στην αρχη δεν ειχα θεμα με το σαπουνι ομως εδω κ μερικα ξυρισματα κ ακολουθωντας πιστα την προεργασια εχω πολλους ερεθισμους κ παρατηρω οτι δεν γλυστραει το χερι η το ξυραφι στο προσωπο.λαθη σιγουρα κανω κ αυτα προσπαθω να εντοπισω.
- Apostolos
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 16
- Has thanked: 1394 times
- Been thanked: 653 times
- Επικοινωνία:
"παρατηρω οτι δεν γλυστραει το χερι η το ξυραφι στο προσωπο"
Δεν έχεις καλή ενυδάτωση που σημαίνει ή κακή προετοιμασία ή κακή σαπουνάδα (με λίγο νερό).
Δεν έχεις καλή ενυδάτωση που σημαίνει ή κακή προετοιμασία ή κακή σαπουνάδα (με λίγο νερό).
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
or
Grow A Beard