Truefitt & Hill Sandalwood Luxury Soap

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Tsu
Νήπιο
Νήπιο
14
Has thanked: 44 times
Been thanked: 29 times

Sandalwood Luxury Soap

Το παρέλαβα πριν από 3 εβδομάδες. Είναι το πρώτο σαπούνι που χρησιμοποιώ ever, καθώς
ξυριζόμουν μόνο με κρέμες. Είναι σε ξύλινο μπωλάκι με καπάκι. Το άρωμά του φανταστικό(ίδιο με την κρέμα). Μου πήρε αρκετά ξυρίσματα για να καταλάβω ότι πρέπει να ξεκινήσεις με ελάχιστο νερό και αρκετές σβούρες. Κατά τη γνώμη μου δουλεύεται καλύτερα με σκληρό πινέλο. Δημιουργεί ένα λεπτό στρώμα αφρού στο πρόσωπο το οποίο στεγνώνει αρκετά γρήγορα(εκτός και αν δεν κάνω κάτι καλά εγώ). Αν, όμως, βρέξεις πολύ λίγο το πινέλο και το περάσεις μια φορά από το πρόσωπο, επανέρχεται η κρεμώδης υφή. Αυτό που με εντυπωσίασε είναι ότι το safety razor γλιστράει πάρα πολύ ωραία, ίσως καλύτερα και από την κρέμα. Με την ενυδάτωση τα πάει μια χαρά-μετά το ξύρισμα, το δέρμα ήταν απαλό και μαλακό χωρίς να ξεραίνεται όπως συμβαίνει με άλλες κρέμες.
Δεν μπορώ να το συγκρίνω με άλλα σαπούνα γιατί είναι το πρώτο που χρησιμοποιώ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Apostolos την 27 Φεβ 2013, 13:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Ενσωμάτωση Συνδέσμου - Apostolos
Κώστας
Άβαταρ μέλους
aris22
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
13
Has thanked: 4491 times
Been thanked: 5445 times

Φίλε μου το οτι στεγνώνει γρήγορα ο αφρός είναι ένδειξη οτι δεν τον δούλεψες με οσο νερό χρειαζόταν. Πρόσθεσε τμηματικά λίγο νερό παραπάνω μέχρι να δεις οτι ο αφρός σου δεν στεγνώνει και εχει ολες τις ιδιότητες που πρέπει να έχει.
Άρης

Ζούν ανάμεσα μας........
NavalArchitect

Από τα χειρότερα "ποιοτικά" σαπούνια. Φυτικό, και πολύ κακό στη δημιουργία πλούσιας ή προστατευτικής σαπουνάδας.

Θα σε βοηθούσε πολύ περισσότερο αν ξεκινούσες με ένα σαπούνι το οποίο γνωρίζουμε αποδεδειγμένα ότι κάνει γρήγορα καλό και ποιοτικό αφρό. Τα Tabac, D.R. Harris, Martin de Candre, Cella, Speick stick είναι από τα πρώτα που μου έρχονται στο μυαλό.

Βάλε το Luxury στην άκρη και ξαναπιάστο μήνες μετά, όταν η τεχνική σου θα έχει σταθεροποιηθεί. Ακόμη και τότε όμως, αυτό το σαπούνι θα σε σοκάρει με την αδυναμία του να αποδόσει όπως άλλα.

Υπάρχουν τόσα άλλα πολύ καλύτερα σαπούνια εκεί έξω, κι η ζωή είναι πολύ μικρή, οπότε δεν είναι ανάγκη να χάνει κανείς χρόνο με τόσο κακά προϊόντα.
Άβαταρ μέλους
Antonis
Διαχειριστής
Διαχειριστής
13
Has thanked: 29396 times
Been thanked: 29551 times

Αν και δεν έχω δοκιμάσει το συγκεκριμένο για να έχω άποψη, εντούτις οφείλω να τονίσω ότι συμφωνώ απόλυτα με την φιλοσοφία του Κωνσταντίνου.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κρέμες και σαπούνια ξυρίσματος”