Αλλαγη DE

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
E.A.Poe
Νήπιο
Νήπιο
12
Has thanked: 9 times
Been thanked: 6 times

Δεν αποτελει αμεση αγορα αλλα μεχρι τωρα ξυριζομαι με αυτη και επειδη θελω να παω σε κατι πιο επιθετικο και η 34c που ειχα δοκιμασει παλαιοτερα δεν ηταν επιθετικη(αλλα εξαιρετικα ισορροπημενη) λεω να παω σε μια futur και να βαλω πανω feather....και αναρωτιεμαι αν ειναι η καλυτερη value for money επιλογη...γτ στο τελος με βλεπω σε αυτο....
Σταυρος,
A real man wants two things: danger and play. Therefore he wants woman as the most dangerous plaything.
Άβαταρ μέλους
Iasonas
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
12
Has thanked: 830 times
Been thanked: 2604 times

Σταυρο παρε ενα μαχαιρι και ενα λουρι να βρεις την υγεια σου :megagrin

Τωρα για μηχανες εχω ακουσει οτι απο τις πιο επιθετικες ειναι η R41 της Muhle αλλα αφου δεν την εχω δεν μπορω να εκφερω γνωμη.
Το Ιασονας με Ο
Άβαταρ μέλους
νικος
Λύκειο
Λύκειο
12
Has thanked: 42 times
Been thanked: 241 times

Η futur που αναφερεις στην ρυθμιση 5 και 6 ειναι πολυ επιθετικη Τωρα για την σαβετα και το μαχαιρι ειναι μια αλλη ιστορια. καμμια σχεση με DE. Δεν μπορις να τα συγκρινης
Ολα ειναι δρομος
Άβαταρ μέλους
Αλέξης
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
12
Has thanked: 59 times
Been thanked: 190 times

Έψαχνα κι εγώ μια επιθετική (να μην με αφήνει αξύριστο) μηχανή και πιστεύω ότι η Merkur 41C θα σου κάνει καλά.το τι θα βάλεις μέσα είναι δικό σου θέμα. για τις (αρκετές) απαιτήσεις του καθημερινού μου ξυρίσματος η παραπάνω μηχανή τα καταφέρνει υπέροχα. η R41 από ό,τι διαβάζουμε και εδώ και σε ξένα φόρουμ και κόβει σαν νυστέρι και δύσκολη είναι για αρχάριο γι' αυτό θα έλεγα να πας σε μία open comb που από εμένα τουλάχιστον (αρχάριος) κουμαντάρεται πολύ εύκολα και κάνει δουλεια.
Άβαταρ μέλους
Antonis
Διαχειριστής
Διαχειριστής
13
Has thanked: 29378 times
Been thanked: 29534 times

Από προσωπική εμπειρία θα σου πω Σταύρο να μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα και ακόμη περισσότερο να μην βιαστείς να αλλάξεις μηχανή. Όταν είχα περίπου 6 μήνες ενασχόλησης με το άθλημα, θεωρούσα ότι η 33C δεν με κάλυπτε, ήταν πολύ ήπια κλπ. Έχω πολλά γένια γενικά. Για να μην μακρυγορήσω, αφού έκανα έναν κύκλο άλλων 6 μηνών με πειραματισμούς, κατέληξα ότι εγώ έφταιγα που θεωρούσα την 33C πολύ ήπια, η έλλειψη σωστής τεχνικής. Και φυσικά ξανακατέληξα στην κατηγορία μέσης επιθετικότητας. Για δε την 34C, είναι απλά απίστευτη!

Τι θέλω να πω. Είναι βέβαιο ότι θα πάρεις και άλλες μηχανές, θα κάνεις τις δοκιμές σου, τον κύκλο σου αν θες μέχρι να κατασταλλάξεις. Αυτό ισχύει λίγο πολύ με τους περισσότερους από εμάς και είναι και λογικό. Απλά μην βιαστείς να κρίνεις μια μηχανή, πριν την μάθεις καλά και το βασικότερο πριν αποκτήσεις μια καλή τεχνική και εμπειρία. Θα σε βοηθήσει πολύ στο να κάνεις πιο πετυχημένες/ολοκληρωμένες αγορές στην συνέχεια.
Άβαταρ μέλους
Δημήτρης
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
15
Has thanked: 156 times
Been thanked: 181 times

Αλέξη 41 και 25 έχουν την ίδια κεφαλή ακριβώς, δεν ξέρω αν και κατά πόσο η λαβή μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στην επιθετικότητα. Διάβασε τα όσα λέει ο Αντώνης, και αν επιμείνεις σε πιο επιθετική δες για την R41, ή καμιά Gillette Old Type!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
E.A.Poe
Νήπιο
Νήπιο
12
Has thanked: 9 times
Been thanked: 6 times

Iasonas έγραψε:Σταυρο παρε ενα μαχαιρι και ενα λουρι να βρεις την υγεια σου :megagrin
το χω σκεφτει αλλα ακριβο το σετ ρε παιδι μου θα το ξανασκεφτω σε καποια χρονια...τωρα μαλλον για τη futur θα καταληξω για να εχω και επιλογες...παντως με την 25c ξυριζομαι καπου στο χρονο και ενιοτε αν τα εχω αφησει πανω απο βδομαδα-10 μερες για να κανω μονο δυο περασματα εχει τυχει να εχω βγαλει και τη ''χτενα''και να το εχω περασει με γωνια σχεδον 90 μοιρων και να ξαναβαλω τη χτενα για κοντρα(εχω δερμα που ερεθιζεται δυσκολα και για λιγο).....
Σταυρος,
A real man wants two things: danger and play. Therefore he wants woman as the most dangerous plaything.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Double edge razors”