ONLINE SHOPS: Κοστούμια - αγγλικά

Άβαταρ μέλους
Stefanos
Καθηγητής Ξυρίσματος
Καθηγητής Ξυρίσματος
15
Has thanked: 212 times
Been thanked: 1193 times
Επικοινωνία:

Kαι επειδη τα πηρα για καποιο λογο, το κανω σπεσιαλ...
Καντε δεξι κλικ και ανοιγμα σε νεο παραθυρο!

(this is what I call ISSUE! Εικόνα)

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Δεν θα ελεγα οχι εαν τα λινκ μπαινανε πλεον ετσι, γιατι ειναι πιο ομορφο, απο αισθητικη αποψη. Τις εικονες τις εχω ανεβασει σε δικο μου λογαριασμο, πλατος 200 πιξελ. Οποιος θελει, μπορει να συνεχισει ετσι.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
vanm66
Λύκειο
Λύκειο
14
Has thanked: 231 times
Been thanked: 349 times

Αυτό μάλιστα!!! Ωαίος!!!
Moccahead έγραψε:Kαι επειδη τα πηρα για καποιο λογο
Με μένα; :? Είπαμε η ηλικία.....
Βαγγέλης
Άβαταρ μέλους
Stefanos
Καθηγητής Ξυρίσματος
Καθηγητής Ξυρίσματος
15
Επικοινωνία:

Stay cool, μια δικαιολογια εψαχνα για να αιτιολογησω τον φορτο εργασιας.. Εικόνα χαχαχα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
xaris982
Νήπιο
Νήπιο
14

Καλημέρα σας και καλώς σας βρήκα. Ξέρω ότι είναι παλιό το post αλλά θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει παραγγείλει κάποιος από αυτά τα links. Σκέφτομαι να παραγγείλω ένα κοστούμι. Ποια είναι η γνώμη σας.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Χάρης
Άβαταρ μέλους
Stefanos
Καθηγητής Ξυρίσματος
Καθηγητής Ξυρίσματος
15
Επικοινωνία:

Καλημερα και καλως ηρθες Χαρη!

Θα ελεγα οτι τα λινκ λειτουργουνε. Δοκιμασε, αν καποιο δεν λειτουργει πλεον στειλε ενα ΠΜ σε παρακαλω ειτε στον Ανδρεα, τον Αποστολο ή σε μενα. Ξερω αρκετο κοσμο που παιρνει απο τετοια καταστηματα. Το θεμα ειναι κυριως να εισαι σιγουρος για το αν αυτο που θα παραγγειλεις ειναι και το σωστο και χωρας εκει μεσα!

Ο,τι αλλες ερωτησεις εχεις, εδω ειμαστε!
Φιλικα
Στεφος
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
xaris982
Νήπιο
Νήπιο
14

Σε ευχαριστω πολυ Στεφανε για την αμεση απαντηση σου.Τα link δουλευουν ολα.Αυτο που μου εχει κερδισει το ενδιαφερον ειναι
http://www.tailor4less.com/en/man/" onclick="window.open(this.href);return false;
και σκευτομαι πολυ να παραγγειλω ενα κοστουμακι απλα φοβαμαι λιγο.Βεβαια αν θελει μικροδιορθοσεις υπαρχει δυνατοτητα να γινουν.Τεσπα μην σας πριζω.Αν το παραγγειλω τελικα θα σας ενημερωσω.
Άβαταρ μέλους
Apostolos
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
16
Has thanked: 1394 times
Been thanked: 653 times
Επικοινωνία:

Χάρη καλως ήρθες στο Forum!

Απλά θέλει μεγάλη προσοχή στο μέτρημα, χρειάζεσαι απαραιτήτως βοηθό. Η γνώμη μου είναι πως ακόμη και λαθάκια να γίνουν σίγουρα θα σου είναι πολύ καλύτερο απο το έτοιμο. Έχω σκοπό να ψωνίσω και εγώ. Εχω τσεκάρει αυτό που είπες και εσύ αλλά και το suitopia. Λογικά όμως θα το κάνω προς το Μάιο.
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
Άβαταρ μέλους
xaris982
Νήπιο
Νήπιο
14

Καλημερα Αποστολε,
καλο και το suitopia.Ψηνομαι πολυ.Εχω και μεζουρα.Θα βαλω την γυναικα μου να με μετρησει και μαλλον θα το παραγγειλω.Εν τω μεταξυ η μητερα μου ειναι πολυ καλη μοδιστρα αν χρειαστει να το διορθωσω.Αλλα δεν μπορει να μου ραψει απο την αρχη.Οπως και να εχει αυτες οι τιμες δεν υπαρχουν στην Ελλαδα για να ραψεις.
Αν το κανω ευχηθείτε μου να μου βγει καλο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος xaris982 την 05 Μαρ 2011, 13:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Apostolos
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
16
Has thanked: 1394 times
Been thanked: 653 times
Επικοινωνία:

Χάρη αν το κάνεις θα ήθελα πλήρες review απο όλη την διαδικασία :megagrin
:danke
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
Άβαταρ μέλους
xaris982
Νήπιο
Νήπιο
14

Αποστολη καλησπερα,
την εβαλα την παραγγελια τελικα.
Μετρηθηκα με την βοηθεια της γυναικας μου,διαλεξα το πως θελω το κοστουμι,διαλεξα υφασμα απο τις καλες ποιοτητες που λεει και παραγγειλα και ενα πουκαμισο.Το κοστουμι μου βγηκε 204 ευρω και το πουκαμισο στα 36 ευρω.Πληρωσα με PAYPAL και μου ηρθε mail με την παραγγελία μου και αναφερει οτι σε μια εβδομαδα θα ειναι ετοιμα και θα με ενημερωσουν για την αποστολη.Α και τα μεταφορικά δωρεαν.Τελικα διαλεξα το tailor4less http://www.tailor4less.com/en/" onclick="window.open(this.href);return false; γιατι εβγαινε πιο φτηνο,μου αρεσαν πιο πολυ τα χρωματα και είχα και πιο πολλες επιλογες στο στήσιμο του κοστουμιού.Ελπιζω να μου βγει καλο.Θα σε ενημερωσω μολις εχω νεα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επίσημο”