"TOBACCO" OLD-FASHIONED WET SHAVE της PORTLAND GENERAL STOR

Απάντηση
GRG
Νήπιο
Νήπιο
12
Been thanked: 6 times

Γνωρίζουμε κάτι για την συγκεκριμένη κρέμα , έψαξα στο forum αλλά δεν βρήκα κάτι .
Χειροποίητη από την εταιρεία Portland General Store, από την ομώνυμη πόλη των ΗΠΑ. Φτιάχνεται με έλαια από καρύδα, φοίνικα, κερί μέλισσας, φυτική γλυκερίνη, βούτυρο κακάο και αιθέρια έλαια. :clap1
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Apostolos την 11 Δεκ 2012, 11:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Οι σύνδεσμοι πάντα πρέπει να ενσωματώνονται, διάβασε στην αντίστοιχη ενότητα οδηγιών του forum. Apostolos
Άβαταρ μέλους
Apostolos
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
16
Has thanked: 1394 times
Been thanked: 653 times
Επικοινωνία:

Από ότι βλέπω δεν παράγεται πλέον. Για εμένα αυτά τα "περίεργα" προϊόντα απευθύνονται σε ανθρώπους με σημαντική αγοραστική πορεία και πολλές δοκιμές. Αν δεν έχεις για παράδειγμα δοκιμάσει tabac, ένα από τα τρία "T", ένα speick ή το MWF δεν έχει νόημα να ψάχνεσαι με τέτοια. Όχι γιατί είσαι και και καλά "νέος" δεν το λέω απο κομπλεξισμό, αλλά για αμιγώς πρακτικούς λόγους ότι δηλαδή δεν έχεις δυνατότητα να το αξιολογήσεις.
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
GRG
Νήπιο
Νήπιο
12

Εγώ δεν έχω γνώσεις να αναφέρω αν είναι καλό ή κακό , απλά το έβαλα για τους πιο ψαγμένους εδώ . :clap1
Άβαταρ μέλους
Stefanos
Καθηγητής Ξυρίσματος
Καθηγητής Ξυρίσματος
15
Has thanked: 212 times
Been thanked: 1193 times
Επικοινωνία:

Για να μην κανω επισημανση στην επισημανση, σε παρακαλω, τον τιτλο του νηματος που ανοιγεις, ΟΧΙ με ΚΕΦΑΛΑΙΑ γραμματα !

Ευχαριστω!
Εικόνα
GRG
Νήπιο
Νήπιο
12

Sorry :clap1
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κρέμες και σαπούνια ξυρίσματος”