Το έκανα το ατόπημα, ας όψεται η αρχιτεκτονική του σπιτιού (τον μπελά μου μέσα!!!)
Για να τα πάρουμε από την αρχή, χθές το μεσημέρι είχα ένα interview κοντά στην Γλασκώβη (ΤΟ μπέρδεμα, Η ταλαιπωρία, σε άλλο νήμα όμως). Έπρεπε να ξυριστώ για να είμαι άνθρωπος και να παω σένιος.
Στο σπίτι που με φιλοξενούνε, ο καθρέφτης στο μπάνιο είναι πάνω από την λεκάνη της τουαλέτας, για να ξυριστείς πρέπει να βάλεις φάλτσο περισσότερο απ'ότι έβαζε ο Ζιντάν στα φάουλ!!!
Όχι, δείτε και κλάψτε

Να θες να είσαι πάνω από τον νιπτήρα και να βλέπεις αριστερά τον καθρέφτη; Τι λες ρε γιατρέ; Κι αν το έκανα αυτό γιατί έφυγα από την Ελλάδα; Θα έβγαζα τρελλά λεφτά με τέτοια ευλυγισία!!!! :hystericalbs1
Τέλος πάντων, έχει ένα μπαρμπέρικο που κάνει λεει "hot shave" με 10 λίρες. Κομμάτια να γίνει λεω, ας πάω και ας ελπίσω να βγω όπως μπήκα (one piece).
Μπαίνω μέσα, όλα καλά, καθήστε μου λένε, 3 τυπάκια ήταν μέσα, ο ένας κούρευε και οι άλλοι 2 χειροκροτούσανε (δεν κάνανε τίποτα).
Λεω θέλω ξύρισμα, ο ενας από τους 2 λοιπόν μου βάζει μια μπέρτα σαν του Μπάτμαν στον αριστερό ώμο και εξαφανίζεται, ρε καλέ μου έλα πίσω, μην ντρέπεσαι, έλα κι έχω κι ένα ραντεβού το Πάσχα και δεν θα προλάβω...
Μετά από 5 λεπτά σκάει μύτη με ένα λεκανάκι, καυτό νερό μέσα στο λεκανάκι, είχε ένα πινέλο χοίρου άγνωστης προέλευσης, και ένα μπωλάκι με ΑΡΚΟ μέσα στο λεκανάκι να μουλιάζει. Ωραία λεω, θα κάνουμε το ξύρισμα της αρκούδας σκέφτηκα. Αρχίζει να κάνει αφρό, μια χαρά λεω, το κοπάναγε το πινέλο, σούπερ λεω, τσακ μπαμ στεγνά μου το κοπανάει στο πρόσωπο το πινέλο και αρχίζει να κάνει σαπουνάδα :confused
Τι κάνει λεω ο άρρωστος; που είναι η προετοιμασία; που είναι οι ζεστές πετσέτες; που είναι το hot shave μην τα κάνω όλα π..τανα εδω μέσα;;;
Το πουλάκι τσίου όμως, ο δικός σου μέσα σε 1 λεπτό είχε βάλει αφρό στο πρόσωπο, είχε οπλίσει και την σαβέτα με Perma sharp και άρχισε να με ξυρίζει.
Και δεν έπαιρνα τον νυχοκόπτη να τσιμπάω τις τρίχες μια-μια καλύτερα; Όπως καταλάβατε ο Δίας έκανε πολύ σεξ, τις τρίχες τις τράβαγε η λεπίδα, προετοιμασία μηδέν, ο αφρός μπουρδέλο, και ξεκίνησε να ξυρίζει ο Ψαλιδοχέρης. Μου λέει κιόλας "τις λεπίδες τις φέρνουμε από Τουρκία, εδω στην Σκωτία δεν έχει καλές λεπίδες και αυτές είναι οι καλύτερες"
Το μάτι μου παιδιά γύρισε ανάποδα, δεν το συζητώ, τα είδα όλα δορυφορικά, έπιασα Animal Planet και είδα πως ζευγαρώνει ο ιππόκαμπος!
Έκανε ο τυπάκος ένα πέρασμα, πάει να κάνει κάτι τελειώματα στο πηγούνι και κάτω από τον λαιμό και τον σταματάω,κι εκεί αρχίζει το κοκομπλόκο και των 3 εκεί μέσα. Άσε γιατρέ μου του λέω, φέρτο εδώ το ρημάδι, παίρνω την σαβέτα και αρχίζω να κάνω κόντρα στον λαιμό και στο πηγούνι, οι 3 τύποι να έχουν μείνει παγωτό, αφού τελειώνω μου λέει ο ένας "είσαι μπαρμπέρης;", και του λέω όχι, αλλά του λεω έτσι ξυρίζομαι εδώ και καιρό, απλά δεν έχω μαζί μου τα ξυράφια μου.
Αφού τους πέρασε η ζάλη, ξαναφεύγει ο Πιου και ξανάρχεται με μια πετσέτα σώματος (τρελλό γέλιο) που έκαιγε και μου την βάζει στην μάπα!!!! Τι έγινε ΟΕΟ;;; Πριν προλάβω να πω κάτι, την βγάζει την πετσέτα, πλακώνει μισό λίτρο λεμονάκι after shave μου τραβάει και 2 χαστούκια μέσα στην ενυδάτωση και την προστασία και μου λέει έτοιμος.
Έδωσα 10 λίρες, εγώ πόσα έπρεπε να χρεώσω για ψυχική οδύνη;
Συμπέρασμα: Τον καθρέφτη πάντα πάνω από τον νιπτήρα μάγκες, κάτι ξέρω που σας το λέω :ninja_hide