Ξύρισμα σε Τούρκο μπαρμπέρη στο Εδιμβούργο

Άβαταρ μέλους
coccolino
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
14
Has thanked: 246 times
Been thanked: 206 times

Γειά σας παίδες, ο τίτλος τα λέει όλα.
Το έκανα το ατόπημα, ας όψεται η αρχιτεκτονική του σπιτιού (τον μπελά μου μέσα!!!)

Για να τα πάρουμε από την αρχή, χθές το μεσημέρι είχα ένα interview κοντά στην Γλασκώβη (ΤΟ μπέρδεμα, Η ταλαιπωρία, σε άλλο νήμα όμως). Έπρεπε να ξυριστώ για να είμαι άνθρωπος και να παω σένιος.

Στο σπίτι που με φιλοξενούνε, ο καθρέφτης στο μπάνιο είναι πάνω από την λεκάνη της τουαλέτας, για να ξυριστείς πρέπει να βάλεις φάλτσο περισσότερο απ'ότι έβαζε ο Ζιντάν στα φάουλ!!!

Όχι, δείτε και κλάψτε
Εικόνα

Να θες να είσαι πάνω από τον νιπτήρα και να βλέπεις αριστερά τον καθρέφτη; Τι λες ρε γιατρέ; Κι αν το έκανα αυτό γιατί έφυγα από την Ελλάδα; Θα έβγαζα τρελλά λεφτά με τέτοια ευλυγισία!!!! :hystericalbs1

Τέλος πάντων, έχει ένα μπαρμπέρικο που κάνει λεει "hot shave" με 10 λίρες. Κομμάτια να γίνει λεω, ας πάω και ας ελπίσω να βγω όπως μπήκα (one piece).

Μπαίνω μέσα, όλα καλά, καθήστε μου λένε, 3 τυπάκια ήταν μέσα, ο ένας κούρευε και οι άλλοι 2 χειροκροτούσανε (δεν κάνανε τίποτα).

Λεω θέλω ξύρισμα, ο ενας από τους 2 λοιπόν μου βάζει μια μπέρτα σαν του Μπάτμαν στον αριστερό ώμο και εξαφανίζεται, ρε καλέ μου έλα πίσω, μην ντρέπεσαι, έλα κι έχω κι ένα ραντεβού το Πάσχα και δεν θα προλάβω...

Μετά από 5 λεπτά σκάει μύτη με ένα λεκανάκι, καυτό νερό μέσα στο λεκανάκι, είχε ένα πινέλο χοίρου άγνωστης προέλευσης, και ένα μπωλάκι με ΑΡΚΟ μέσα στο λεκανάκι να μουλιάζει. Ωραία λεω, θα κάνουμε το ξύρισμα της αρκούδας σκέφτηκα. Αρχίζει να κάνει αφρό, μια χαρά λεω, το κοπάναγε το πινέλο, σούπερ λεω, τσακ μπαμ στεγνά μου το κοπανάει στο πρόσωπο το πινέλο και αρχίζει να κάνει σαπουνάδα :confused

Τι κάνει λεω ο άρρωστος; που είναι η προετοιμασία; που είναι οι ζεστές πετσέτες; που είναι το hot shave μην τα κάνω όλα π..τανα εδω μέσα;;;

Το πουλάκι τσίου όμως, ο δικός σου μέσα σε 1 λεπτό είχε βάλει αφρό στο πρόσωπο, είχε οπλίσει και την σαβέτα με Perma sharp και άρχισε να με ξυρίζει.

Και δεν έπαιρνα τον νυχοκόπτη να τσιμπάω τις τρίχες μια-μια καλύτερα; Όπως καταλάβατε ο Δίας έκανε πολύ σεξ, τις τρίχες τις τράβαγε η λεπίδα, προετοιμασία μηδέν, ο αφρός μπουρδέλο, και ξεκίνησε να ξυρίζει ο Ψαλιδοχέρης. Μου λέει κιόλας "τις λεπίδες τις φέρνουμε από Τουρκία, εδω στην Σκωτία δεν έχει καλές λεπίδες και αυτές είναι οι καλύτερες"

Το μάτι μου παιδιά γύρισε ανάποδα, δεν το συζητώ, τα είδα όλα δορυφορικά, έπιασα Animal Planet και είδα πως ζευγαρώνει ο ιππόκαμπος!

Έκανε ο τυπάκος ένα πέρασμα, πάει να κάνει κάτι τελειώματα στο πηγούνι και κάτω από τον λαιμό και τον σταματάω,κι εκεί αρχίζει το κοκομπλόκο και των 3 εκεί μέσα. Άσε γιατρέ μου του λέω, φέρτο εδώ το ρημάδι, παίρνω την σαβέτα και αρχίζω να κάνω κόντρα στον λαιμό και στο πηγούνι, οι 3 τύποι να έχουν μείνει παγωτό, αφού τελειώνω μου λέει ο ένας "είσαι μπαρμπέρης;", και του λέω όχι, αλλά του λεω έτσι ξυρίζομαι εδώ και καιρό, απλά δεν έχω μαζί μου τα ξυράφια μου.

Αφού τους πέρασε η ζάλη, ξαναφεύγει ο Πιου και ξανάρχεται με μια πετσέτα σώματος (τρελλό γέλιο) που έκαιγε και μου την βάζει στην μάπα!!!! Τι έγινε ΟΕΟ;;; Πριν προλάβω να πω κάτι, την βγάζει την πετσέτα, πλακώνει μισό λίτρο λεμονάκι after shave μου τραβάει και 2 χαστούκια μέσα στην ενυδάτωση και την προστασία και μου λέει έτοιμος.

Έδωσα 10 λίρες, εγώ πόσα έπρεπε να χρεώσω για ψυχική οδύνη;

Συμπέρασμα: Τον καθρέφτη πάντα πάνω από τον νιπτήρα μάγκες, κάτι ξέρω που σας το λέω :ninja_hide
Γιώργος

Dovo Best Quality 5/8", Frederick Reynolds 6/8", Frederick Reynolds 13/16", Merkur 15C, Vintage Gillette Eldorado Gold Tech '56
Άβαταρ μέλους
Δημήτρης
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
15
Has thanked: 156 times
Been thanked: 197 times

Γιώργο οι κοιλιακοί μου σου χρωστάνε χάρη, είχα καιρό να γελάσω τόσο! Η περιγραφή σου όλα τα λεφτά!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Harry
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
13
Has thanked: 5738 times
Been thanked: 6984 times

:hystericalbs1 :hystericalbs1
Ακόμα γελάω!
Χάρης
Άβαταρ μέλους
Fotakas
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14
Has thanked: 1364 times
Been thanked: 4912 times

:lachtot

Να 'σαι καλά cocco, μ' έκανες και γέλασα βραδιάτικα!
Όσο κι αν κανείς προσέχει, όσο κι αν το κυνηγά
Πάντα πάντα θα 'ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει.

(Ο.Ε.)
Άβαταρ μέλους
ElNavajero
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
15
Has thanked: 611 times
Been thanked: 989 times

χαχαχαχα!Ωραίος :hystericalbs1 :hystericalbs1 :hystericalbs1
Μάκης
www.takeabook.gr
Βιβλία - Σχολικά είδη - Επιτραπέζια παιχνίδια
Άβαταρ μέλους
Stefanos
Καθηγητής Ξυρίσματος
Καθηγητής Ξυρίσματος
15
Has thanked: 212 times
Been thanked: 1193 times
Επικοινωνία:

κλαιωωωωωωωωωωωω :hystericalbs1 :hystericalbs1 :hystericalbs1 :hystericalbs1
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
coccolino
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
14
Has thanked: 246 times
Been thanked: 206 times

Εύχομαι πάντα να είμαστε μέσα στην χαρά και στο γέλιο παιδιά, μας χρειάζεται πραγματικά :megagrin

Οπότε παιδιά στην περιοχή Murrayfield στο Roseburn Terrace ούτε και να πατήσετε στο μπαρμπέρικο!
Ξύρίζει ο Πίου με το πουλάκι Τσίου και η παρέα τους

:!@#! :scream :doener
Γιώργος

Dovo Best Quality 5/8", Frederick Reynolds 6/8", Frederick Reynolds 13/16", Merkur 15C, Vintage Gillette Eldorado Gold Tech '56
Άβαταρ μέλους
boltsis
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14
Has thanked: 366 times
Been thanked: 320 times

Τι έχεις κάνει ρε Γιώργο :lachtot ?Δε τους ξύριζες και τους τρεις να μαθαίνουνε πως ξυρίζουνε?
Dovo Silver Steel Prima, Joseph Allen & Sons Sheffield ,C.V Heljestrand Ringdove Νο55,Dubl Duck Satinedge,Thomas Turner & Co,Thiers-Issard Spartacus "dreadnought",Frederick Reynolds Sheffield
Mercur 34c, Merkur Futur Gold
Ηλίας
Άβαταρ μέλους
Arisk
Λύκειο
Λύκειο
15
Has thanked: 1273 times
Been thanked: 790 times

Συμφωνώ με τον Ηλία, δεν τον έβαζες κάτω να του δείξεις τι θα πεί ξούρα?
Κατα τ'άλλα η περιγραφή είναι original designed by Coccolino :hail :hail :hail
Άρης
Άβαταρ μέλους
νικος
Λύκειο
Λύκειο
13
Has thanked: 42 times
Been thanked: 241 times

Απιστευτος :hystericalbs1 :hystericalbs1 :hystericalbs1 :hystericalbs1 :hystericalbs1 :hystericalbs1

Δεν ανοιγεις ενα μπαρμπερικο λεω εγω :hystericalbs1
Ολα ειναι δρομος
Απάντηση

Επιστροφή στο “Το ξύρισμα”