καλησπερα
τα γενια μεγαλωνουν σχετικα αργα. Υπαρχει κανενα γιατροσοφι για να μακραινουν πιο γρηγορα και να ειναι πιο εντονα?
Μηκος γενιων
-
- Νήπιο
- 14
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 1 time
πανος
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος
- 15
- Has thanked: 212 times
- Been thanked: 1193 times
- Επικοινωνία:
Εισαι μικρος ακομα.. Που λεει και τοι τραγουδι.. ΜΕ το περασμα των χρνων θα γινουν πιο πυκνα, μη φοβασαι. Τωρα για το ποσο γρηγορα θα μεγαλωνουν, ειναι καθαρα ορμονικο θεμα..

-
- Νήπιο
- 14
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 1 time
2 χρονια ξυριζομαι...
Edit αυτο που λενε για το λεμονι ειναι αληθεια οτι αν το τριψεις στο προσωπο γινονται πιο πυκνα και μακραινουν πιο γρηγορα?
Edit αυτο που λενε για το λεμονι ειναι αληθεια οτι αν το τριψεις στο προσωπο γινονται πιο πυκνα και μακραινουν πιο γρηγορα?
πανος
- Fotakas
- Εξειδίκευση
- 14
- Has thanked: 1363 times
- Been thanked: 4912 times
Για λεμόνι (ή άλλα "δυναμωτικά") δεν έχω ακούσει.
Τα γένια όμως, μεγαλώνουν πιο γρήγορα το καλοκαίρι παρά τον χειμώνα.
Επίσης, όσο πιο αραιά τα ξυρίσματα, τόσο περισσότερο ατονούν και τα γένια.
Τα γένια όμως, μεγαλώνουν πιο γρήγορα το καλοκαίρι παρά τον χειμώνα.
Επίσης, όσο πιο αραιά τα ξυρίσματα, τόσο περισσότερο ατονούν και τα γένια.
Όσο κι αν κανείς προσέχει, όσο κι αν το κυνηγά
Πάντα πάντα θα 'ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει.
(Ο.Ε.)
(Ο.Ε.)
- Antonis
- Διαχειριστής
- 13
- Has thanked: 29519 times
- Been thanked: 29729 times
Όταν λες αργά Πάνο, πόσο διάστημα εννοείς; Κάθε πότε ξυρίζεσαι;
- coccolino
- Γυμνάσιο
- 13
- Has thanked: 246 times
- Been thanked: 206 times
Υπάρχουν πολλές απόψεις και γνώμες, θα ακούσεις/διαβάσεις πολλά και διάφορα.
Είναι θέμα τεστοστερόνης νομίζω το οποίο (απόθεμα) δεν είναι το ίδιο φυσικά σε όλους τους άνδρες, υπάρχει η κληρονομικότητα, ο τρόπος ζωης που συμβάλλει πολύ στην μείωση της τεστοστερόνης καθώς και πολλοί άλλοι εξωτερικοί παράγοντες. Μπορείς να πάρεις κάποιες δόσεις (ενέσιμη μορφή) αλλά αυτό φυσικά δεν το συνιστά κανένας γιατρός εαν δεν τίθεται σοβαρό ιατρικό θέμα και όχι τρίχες :lachtot
Υπάρχει ένα άλλο σκεύασμα το οποίο ακριβώς δεν ξέρω τι είναι, έχει κάποια ουσία μέσα (Minixadol, Mixadol, Mixidol λέγεται; δεν το θυμάμαι και πολύ καλά) η οποία φαίνεται να κάνει δουλειά με την τριχοφυϊα γενικότερα. Έχει παρατηρηθεί να υπάρχουν παρενέργειες όμως που δεν είναι και οι πιο ευχάριστες (τσιμπήματα στο στήθος, κάτι ταχυκαρδίες και χέσε μέσα Πολυχρόνη που δεν γίναμε γειτόνοι).
Από γιατροσόφια υπάρχουν πολλά, το πιο αποδεκτό ας πούμε από πολλούς είναι το ξύρισμα κάθε 2 ημέρες. Αυτό λόγω του ότι η τρίχα είναι σε εγρήγορση έτσι, και δυναμώνει όσο περισσότερο ασχολείσαι μαζί της :megagrin
Τα δικά μου γένεια δεν μεγαλώνουν και πολύ γρήγορα, για να ξυριστώ με μαχαίρι σίγουρα πρέπει να περάσουν 4-5 ημέρες να έχει μεγαλώσει η τρίχα αρκετά ώστε να βρεί κάτι το μαχαίρι να κόψει :megagrin
Με μηχανή DE μπορώ να ξυρίζομαι κάθε 2-3 ημέρες αλλά το πολύ να κάνω 2 περάσματα, δηλαδή αν θέλω κάθε 2 ημέρες μπορώ να κάνω μια κόντρα και πάπαλα (τίποτα άλλο).
Δεν έχω και την τρελή τρίχα, δεν είμαι και Ρουβάς βέβαια. Η όλη αναμονή πάντως για μένα συμβάλλει στην όλη διαδικασία του παραδοσιακού ξυρίσματος :megagrin (το πλάτιασα το θέμα, τον αμάζευτο έχω).
Είναι θέμα τεστοστερόνης νομίζω το οποίο (απόθεμα) δεν είναι το ίδιο φυσικά σε όλους τους άνδρες, υπάρχει η κληρονομικότητα, ο τρόπος ζωης που συμβάλλει πολύ στην μείωση της τεστοστερόνης καθώς και πολλοί άλλοι εξωτερικοί παράγοντες. Μπορείς να πάρεις κάποιες δόσεις (ενέσιμη μορφή) αλλά αυτό φυσικά δεν το συνιστά κανένας γιατρός εαν δεν τίθεται σοβαρό ιατρικό θέμα και όχι τρίχες :lachtot
Υπάρχει ένα άλλο σκεύασμα το οποίο ακριβώς δεν ξέρω τι είναι, έχει κάποια ουσία μέσα (Minixadol, Mixadol, Mixidol λέγεται; δεν το θυμάμαι και πολύ καλά) η οποία φαίνεται να κάνει δουλειά με την τριχοφυϊα γενικότερα. Έχει παρατηρηθεί να υπάρχουν παρενέργειες όμως που δεν είναι και οι πιο ευχάριστες (τσιμπήματα στο στήθος, κάτι ταχυκαρδίες και χέσε μέσα Πολυχρόνη που δεν γίναμε γειτόνοι).
Από γιατροσόφια υπάρχουν πολλά, το πιο αποδεκτό ας πούμε από πολλούς είναι το ξύρισμα κάθε 2 ημέρες. Αυτό λόγω του ότι η τρίχα είναι σε εγρήγορση έτσι, και δυναμώνει όσο περισσότερο ασχολείσαι μαζί της :megagrin
Τα δικά μου γένεια δεν μεγαλώνουν και πολύ γρήγορα, για να ξυριστώ με μαχαίρι σίγουρα πρέπει να περάσουν 4-5 ημέρες να έχει μεγαλώσει η τρίχα αρκετά ώστε να βρεί κάτι το μαχαίρι να κόψει :megagrin
Με μηχανή DE μπορώ να ξυρίζομαι κάθε 2-3 ημέρες αλλά το πολύ να κάνω 2 περάσματα, δηλαδή αν θέλω κάθε 2 ημέρες μπορώ να κάνω μια κόντρα και πάπαλα (τίποτα άλλο).
Δεν έχω και την τρελή τρίχα, δεν είμαι και Ρουβάς βέβαια. Η όλη αναμονή πάντως για μένα συμβάλλει στην όλη διαδικασία του παραδοσιακού ξυρίσματος :megagrin (το πλάτιασα το θέμα, τον αμάζευτο έχω).
Γιώργος
Dovo Best Quality 5/8", Frederick Reynolds 6/8", Frederick Reynolds 13/16", Merkur 15C, Vintage Gillette Eldorado Gold Tech '56
Dovo Best Quality 5/8", Frederick Reynolds 6/8", Frederick Reynolds 13/16", Merkur 15C, Vintage Gillette Eldorado Gold Tech '56
- Antonis
- Διαχειριστής
- 13
- Has thanked: 29519 times
- Been thanked: 29729 times
Ναι και εγώ που έχω πολύ τεστοστερόνη και δεν μου έμειναν μαλλιά στο κεφάλι, τι κατάλαβα; :megagrin
Πάντως μην βιάζεσαι Πάνο, ακόμη βρίσκεσαι στην ανάπτυξη, οπότε τα πράγματα σε λίγο καιρό θα αλλάξουν.
Πάντως μην βιάζεσαι Πάνο, ακόμη βρίσκεσαι στην ανάπτυξη, οπότε τα πράγματα σε λίγο καιρό θα αλλάξουν.
- Πάνος
- Λύκειο
- 13
- Has thanked: 157 times
- Been thanked: 426 times
Για τα μαλλιά που πέφτουν αντί να ασπρίσουν ισχύει το ...." προτιμούν τον θάνατο από την ατίμωση"
Ταπεινοφροσύνη είναι η ντροπή που νοιώθεις όταν λες στους άλλους πόσο υπέροχος είσαι.
- Fotakas
- Εξειδίκευση
- 14
- Has thanked: 1363 times
- Been thanked: 4912 times
Δεν άντεξαν το κρύο στα βόρεια και μετανάστευσαν προς τα νότια... :bigsmiliewolfy έγραψε:... δεν μου έμειναν μαλλιά στο κεφάλι...
Όσο κι αν κανείς προσέχει, όσο κι αν το κυνηγά
(Ο.Ε.)
(Ο.Ε.)
- Apostolos
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 16
- Has thanked: 1394 times
- Been thanked: 653 times
- Επικοινωνία:
Πάνο δεν θα κάνεις κανένα γιατροσόφι, όποτε μεγαλώνουν. Όπως είπαν και τα παιδιά είσαι στην ανάπτυξη ακόμη, υπομονή.
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)