Συντήρηση σαπουνιού

Άβαταρ μέλους
dimitris
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
13
Has thanked: 149 times
Been thanked: 1807 times

Τώρα που έχουν πιάσει οι ζέστες, φαντάζομαι ότι θα υποφέρουν και τα μαλακά σαπούνια.
Τι κάνετε με τα σαπούνια σας για καλύτερη συντήρηση; Ψυγείο τα μαλακά; Ή ένας απλός δροσερός χώρος είναι αρκετός;
Ερασιτέχνης σαπωνοποιός
Συχνές ερωτήσεις για το φόρουμ
Άβαταρ μέλους
boltsis
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14
Has thanked: 366 times
Been thanked: 320 times

Μπράβο φίλε για το θέμα σου , στο τσακ με πρόλαβες μιας και παρέλαβα κάποια καλά σαπούνια και θέλω να δω τι θα τα κάνω.
Τι να τα κάνουμε, όπως η Taylor , η omega , η castle κλτπ που είναι σαν κρέμες?Τα σκληρα θέλουν και αυτά κάτι, όπως proraso , tabac stick κτλπ?
Dovo Silver Steel Prima, Joseph Allen & Sons Sheffield ,C.V Heljestrand Ringdove Νο55,Dubl Duck Satinedge,Thomas Turner & Co,Thiers-Issard Spartacus "dreadnought",Frederick Reynolds Sheffield
Mercur 34c, Merkur Futur Gold
Ηλίας
Άβαταρ μέλους
coccolino
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
13
Has thanked: 246 times
Been thanked: 206 times

Δημήτρη εγώ τα έχω στο μπάνιο, σε ράφι σε μια στήλη μπάνιου που αγόρασα από το ΙΚΕΑ.
Μέχρι στιγμής δεν έχω δει να έχει γίνει τίποτα περίεργο με τα σαπούνια.

Σε περίπτωση που δω κάτι "ύποπτο" μάλλον θα τα βάλω σε ένα ταπεράκι και στο ψυγείο άμεσα!
Γιώργος

Dovo Best Quality 5/8", Frederick Reynolds 6/8", Frederick Reynolds 13/16", Merkur 15C, Vintage Gillette Eldorado Gold Tech '56
Άβαταρ μέλους
Apostolos
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
16
Has thanked: 1394 times
Been thanked: 653 times
Επικοινωνία:

Δεν νομίζω ότι αν το χρησιμοποιείς να θέλει ψυγείο, πάρα μόνο όταν πρόκειται να τα αποθηκεύσεις επί μακρόν. Και μιλάω από proraso και κάτω, τα πιο σκληρά δεν έχουν ανάγκη.
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
Άβαταρ μέλους
Δορυφέρων
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14
Has thanked: 46 times
Been thanked: 148 times

Δεν κανω κατι ιδαιτερο
Τα εχω σε ντουλαπι ακομη και μερικα που ειναι στο κουτακι τους ναι μεν εκτος ντουλαπιου αλλα σε μερος μακρια απο το φως του καθρεφτη
Το μπανιο μου ειναι πισω προς τον ακαλυπτο αρα δεν το βλεπει ηλιος
Στο πατρικο πχ θα ειχα προβλημα γιατι το χτυπαει αρκετα.
«ΟΥΚ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙ ΠΡΟΣΚΥΝΕΕΙΝ»

Blog: http://ksyrisma-shaving.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Άβαταρ μέλους
Stefanos
Καθηγητής Ξυρίσματος
Καθηγητής Ξυρίσματος
15
Has thanked: 212 times
Been thanked: 1193 times
Επικοινωνία:

Εαν καποιος εχει πχ 800 γρ Cella αλλα και αλλα 3-4 παρομοια σαπουνια (που ειναι ο Slur?) οπου αναγκαστικα βγαζεις λιγο λιγο το σαπουνι, τοτε, ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ πρεπει να ειναι σε δροσερο μερος. Στο ψυγειο σφιγγει πιο πολυ αποτι οταν ειναι νορμαλ εξω τον χειμωνα. Μια θερμοκρασια στους 20-22°C δε νομιζω να βλαπτει. Οσο πιο χαμηλα και ξηρα, βεβαια, τοσο πιο καλα!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
boltsis
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14

Εγώ πάντως castle forbes, TOBS sandalwood ,omega cream, cella, MWF και Trueffit Hill τα έβαλα στο ψυγείο και δε πρόκειται να τα ξαναβγάλω!Έχω και άλλα πιο σκληρά αλλά νομίζω ότι δε θα πάθουνε τίποτα εκτός ψυγείου.Τα balm ήδη εδώ και 2 μήνες τα έχω βάλει καιν αυτά στο ψυγείο, τα ASL δε νομίζω να παθαίνουνε τίποτα.

Να ρωτήσω κάτι , μια latoja κρέμα που είχε τρυπήσει μπορώ να τη βάλω σε ένα μπωλάκι?Επίσης κάτι τσίγκινα με γυάλινο καπάκι που έδειχνε ο Κωνσταντίνος, απο ΙΚΕΑ τα βρίσκουμε?
Dovo Silver Steel Prima, Joseph Allen & Sons Sheffield ,C.V Heljestrand Ringdove Νο55,Dubl Duck Satinedge,Thomas Turner & Co,Thiers-Issard Spartacus "dreadnought",Frederick Reynolds Sheffield
Ηλίας
Άβαταρ μέλους
Πάνος
Λύκειο
Λύκειο
13
Has thanked: 157 times
Been thanked: 426 times

ΙΚΕΑ εδώ

http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?page=p ... &iID=33153" onclick="window.open(this.href);return false;

Μια εναλλακτική λύση είναι αυτό

http://www.theportugalonlineshop.com/he ... g-soap-box" onclick="window.open(this.href);return false;

παράγγειλα 2 να τα δω
Ταπεινοφροσύνη είναι η ντροπή που νοιώθεις όταν λες στους άλλους πόσο υπέροχος είσαι.
Άβαταρ μέλους
Giannis
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
16
Has thanked: 1038 times
Been thanked: 1249 times

Εγω το cella το έχω μεσα στο βαμβακοδοχείο που βλέπετε στην Φωτογραφία.
Το έχω πάρει απο τα Ιατρικά Είδη στην Μενάνδρου νομίζω γύρω στα 10 Ευρώ.
Εικόνα
if you have a great shave you have a great day
Άβαταρ μέλους
boltsis
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14

Ωραίος ο Πάνος, που τα βρήκες ρε θηρίο, μπράβο!Θα παραγγείλω και εγω 2-3 , θα κλείσω τα μάτια να μη πάρω άλλα απο κει :ninja_hide !
Ηλίας
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κρέμες και σαπούνια ξυρίσματος”