Είχα βάλει στο μάτι το συγκεκριμένο προϊόν από περυσι που το πρωτοάκουσα, όπως άλλωστε φαίνεται και μερικές δημοσιεύσεις παραπάνω. Υπήρχαν όμως άλλα πράγματα που προείχαν και έπρεπε να δοκιμάσω. Γενικά την κατηγορία after shave μέχρι και πριν από μερικούς μήνες την είχα πολύ παραμελημένη, οπότε από την στιγμή που αποφάσισα να ασχοληθώ με αυτήν, ήταν αναμενόμενο ότι κάποια στιγμή θα έπαιρνα και το 444.
Οι λόγοι που το πήρα είναι ουσιαστικά 4.
1. Μου αρέσει η μενθόλη στα after shave, οπότε η έξτρα δροσιά που σου προσφέρει είναι μεγάλο κίνητρο για μένα.
2. Στα ταξίδια δεν μπορώ να έχω το Thayers μαζί μου, οπότε θα το αναπληρώνει αυτό.
3. Τον χειμώνα χρησιμοποιώ και ενυδατική εκτός από asl, οπότε αντί για μια καθαρόαιμη ενυδατική, μπορεί να πάρει την θέση του αυτό που καλύπτει και την 1η περίπτωση.
4. Είναι σχεδόν άοσμο, οπότε δεν μπερδεύονται τα αρώματα.
Το εφαρμόζω όπως ο Βαγγέλης, βάζω λίγη ποσότητα στα χέρια μου και το αναμειγνύω με την lotion. Το αποτέλεσμα είναι να παίρνω έξτρα παγωμάρα στο πρόσωπο, που μου αρέσει γιατί σε ξυπνάει και σου ανεβάζει την διάθεση και από την άλλη αφήνει πολύ απαλό το δέρμα. Στα πολύ θετικά του είναι ότι μετριάζει την αίσθηση του καψίματος στις lotion, ειδικά σε αυτούς που έχουν θέμα με το "κάψιμο". Νομίζω ότι είναι πολύ κοντά σε αυτό που γράφει πιο πάνω ο Μανώλης, δεν μετατρέπει σε καμία περίπτωση μια lotion σε balm, αλλά σίγουρα με την ταυτόχρονη χρήση του με κάποια lotion, παίρνεις χαρακτηριστικά του balm χωρίς όμως να χάσεις αυτά της lotion.
Πολύ φθηνό προϊόν, στην Πορτογαλία πωλείται στο 1-1.5€, για αγορά από ένα online μαγαζί θα υπολογίσετε περίπου στα 4.5-5€ με τα μεταφορικά αντά τεμάχιο (ανάλογα με την ποσότητα). Σίγουρα αξίζει μια δοκιμή.