Κάτι ετοιμάστηκε!

Άβαταρ μέλους
Stefanos
Καθηγητής Ξυρίσματος
Καθηγητής Ξυρίσματος
15
Has thanked: 212 times
Been thanked: 1193 times
Επικοινωνία:

Αρκετοί θα θυμάστε το συμπληρωματικό της υπογραφής μου [ - ΚΑΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ - ]. Ή κάπως έτσι.

Σήμερα βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι έχει μαζευτεί αρκετό υλικό, με αποτέλεσμα να μπορώ πλέον να πώ ότι μπορώ να ανακοινώσω το περί τίνος πρόκειται...
Αρκετοί γνωρίζουν την αγάπη και το πάθος μου για τα αεροπλάνα. Λόγω του ότι στο ελληνικό διαδίκτυο έλλειπε μια τέτοια παρουσίαση (σε τέτοιο βαθμό και στο ξένογλωσσο), πήρα την απόφαση και δημιούργησα ένα ιστολόγιο (blog) σχετικό με την Ελληνική Αεροπορική Ιστορία. Μέχρι στιγμής έχω καταφέρει και έχω παρουσιάσει 45 ελληνικές αεροπορικές εταιρείες, από τη δεκαετεία του '30 και μετά, μέχρι σήμερα! Εννοείται ότι υπάρχουν κατηγορίες (Ενεργές, Μη ενεργές, Start-ups, Αποτυχημένες προσπάθειες) στις οποίες έχουν ενταχθεί οι εταιρείες. Την αμαρτία μου θα την πω, για τις 3 Ολυμπιακές και την Aegean δεν έχω ασχοληθεί καθόλου, απλά ο όγκος πληροφοριών για την πρώτη και μόνο Ολυμπιακή (Olympic Airways) είναι τεράστιος.

Οι 3 Ολυμπιακές και η Αιγαίου θα είναι μάλλον από τις τελαυταίες προσθήκες... :megagrin

Για την γενική αεροπορία, έχω ειδικό μέρος, σε πρώτη φάση είναι υπό κατασκευή, λειτουργεί μόνο ένα μέρος των αερολεσχών. Όταν ολοκληρωθεί ο κατάλογος, θα γίνουν κάποιες παρουσιάσεις αερολεσχών, σχολών εκπαίδευσης πιλότων κλπ. Οι πρώτες επαφές έχουν γίνει.

Τρέλα με τα αεροπλάνα ξέρω ότι έχει ο Δημήτρης μόνο. Τουλάχιστον σχεδόν συγκρίσιμη με τη δικιά μου.. :megagrin
Ελπίζω να σας αρέσει η προσπάθεια, ίσως ανακαλύψει κάποιος νέα ενδιαφέροντα. Περιμένω τα σχόλια σας, τι λείπει, τι μπορεί να γίνει καλύτερο. Επίσης, για την ώρα είναι ένα μοναχικό project. Δηλαδή, όλα παιρνάνε από μένα. Εαν κάποιος φίλος έχει γνώσεις, όρεξη, και θέλει, ας με στείλει ΠΜ να το κουβνεντιάσουμε!
Εννοείται, για όποιες ερωτήσεις και απορίες έχετε, είμαι στη διάθεσή σας!

Φιλικά,
Στέφος

ΥΓ1: Το μέρος με τα νηολόγια δεν είναι up to date, αλλά και πάλι είναι πολύ πλούσιο! Παράλληλα επεξεργάζομαι και την βάση δεδομένων για τα νηολόγια...

ΥΓ2: ΟΥΦ! :megagrin
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Apostolos
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
16
Has thanked: 1394 times
Been thanked: 653 times
Επικοινωνία:

Μπράβο Στέφανε πολύ ωραία προσπάθεια!!
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
Άβαταρ μέλους
Fotakas
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
13
Has thanked: 1363 times
Been thanked: 4912 times

Πολύ καλή δουλειά που δείχνει μεράκι και όρεξη!

Μόνο που δεν βρίσκω την Air Cruise :megagrin .
Όσο κι αν κανείς προσέχει, όσο κι αν το κυνηγά
Πάντα πάντα θα 'ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει.

(Ο.Ε.)
Άβαταρ μέλους
Stefanos
Καθηγητής Ξυρίσματος
Καθηγητής Ξυρίσματος
15
Επικοινωνία:

Σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια! :hellas

Την ειχα αρχικα την Air Cruise, αλλα τελικα την αφαιρεσα γιατι δεν ηταν αεροπορικη εταιρεια. Δεν ειχε καταθεσει καν τα χαρτια για AOC. Ηταν ενας Κοζανιτης tour operator, θα πετουσε με αεροπλανα της Air Dubrovnik και μικτα πληρωματα. Ηταν περιπου ο,τι η Skybus με την Venus, αν και η Skybus ειχε προσφερει πιο πολλα απο τις 3 με 4 πτησεις της Air Cruise με την Air Durovnik απο Θεσσαλονικη για τις 5ημερες.. (νομιζεις οτι με επιασες αδιαβαστο?). Αν η Venus δεν βαρουσε διαλυση χαρη στον γνωστό κύριο, η Skybus θα ειχε χρονο και AOC να παρει και να ενταξει δικα της αερσκαφη.. Αλλα... Αλλες οι βουλες του κυριου Καραμπατη ...

Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Antonis
Διαχειριστής
Διαχειριστής
13
Has thanked: 29369 times
Been thanked: 29512 times

Φαίνεται το μεράκι που βάζει ο καθένας σε ότι κάνει, πολύ όμορφη, επίπονη και χρονοβόρα δουλειά. Μπράβο Στέφανε!
Άβαταρ μέλους
Πάνος
Λύκειο
Λύκειο
13
Has thanked: 157 times
Been thanked: 426 times

Μπράβο Στέφανε , Συγχαρητήρια !!!!!
Πολύ καλή δουλειά με μεράκι.
Το μόνο που λείπει τώρα , είναι να ανεβάσεις στην σελίδα σου και ένα βιντεάκι με ξύρισμα σου στον ....αέρα ως άλλος Geo Fatboy !!!

:green :hellas
Ταπεινοφροσύνη είναι η ντροπή που νοιώθεις όταν λες στους άλλους πόσο υπέροχος είσαι.
Άβαταρ μέλους
Stefanos
Καθηγητής Ξυρίσματος
Καθηγητής Ξυρίσματος
15
Επικοινωνία:

Στο οποιο βιντεακι να χρησιμοποιώ ίσως και ενα κομμάτι αλουμινίου από κάποιο παρατημένο αεροπλάνο, από αυτά που είναι ακόμη στο LGAT και περιμένουν σιωπηλά την μοίρα τους, για λεπιδα? Ετσι για να είμαστε στο αεροπορικό πνευμα? :beah2 :megagrin

Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια! :hellas

:thnx
Εικόνα
NavalArchitect

Όντως πολύ καλή δουλειά και εύχομαι να προχωρήσει και να μεγαλώσει. Μπράβο φίλε, πολύ καλό.

Θα το διαδώσω όσο γίνεται, ειδικά σε φίλους που έχουν τρέλα με το θέμα.
Άβαταρ μέλους
coccolino
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
13
Has thanked: 246 times
Been thanked: 206 times

Πολύ ωραία προσπάθεια, μπράβο doctor!

Για την Minoan Air, υπάρχει μια υποψία ότι πίσω από αυτή την εταιρία υπάρχει ένας Ιταλικός όμιλος (Grimaldi) με έδρα την Νάπολη. Είναι τεράστια εταιρία και νομίζω ότι ανοίγει τους ορίζοντες της σε ακόμα περισσότερα πεδία δράσης. Τους είχα πελάτες.

Μπράβο και πάλι.
Γιώργος

Dovo Best Quality 5/8", Frederick Reynolds 6/8", Frederick Reynolds 13/16", Merkur 15C, Vintage Gillette Eldorado Gold Tech '56
Άβαταρ μέλους
Stefanos
Καθηγητής Ξυρίσματος
Καθηγητής Ξυρίσματος
15
Επικοινωνία:

Στην Grimaldi ανηκουν οι ακτοπλοϊκες Minoan Lines, που δεν έχουν καμμία σχέση με την Minoan Air. Οι Minoan Lines ασχολήθηκαν με την αεροπορία στην Ελλάδα, και δη με την Air Greece, όταν την εξαγόρασε στις αρχές του 1999 από τους ιδιοκτήτες. Τελικά ήταν παντελώς ανίκανοι εκεί μέσα, και η εταιρεία κατέληξε στην Aegean τον Οκτώβριο του ίδιου έτους.. :dash

Λεπτομέριες για την Air Greece εδώ. :megagrin
Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διάφορα”