Ή αλλιως, ο Greg ξαναχτυπα!
Αυτη την φορα εχουμε μια πιο.. ανωδυνη αντιγραφη (σε σχεση με την "ιεροσυλια" που εκανε με το Pils).
Προκειται για μια νεα εκδοση του Rotbart N° 15 σε ανοξειδωτο ατσαλι και παλι. Ο Greg το σκεφτεται περισσοτερο για budget safety razor. Για τα δικα του δεδομενα βεβαια, κατι που σημαινει οτι με λιγη τυχη θα ειναι κατω απο 100 US$.
Για φωτο περιμενω το ok για αναδημοσιευση.
Σε λιγο θα βαλω και φωτο απο το δικο μου Rotbart N° 15 για συγκριση.. Μαλλον λεω να κανω ενα review.. Αυριο με φρεσκο ξυρισμα! :megagrin
Φιλικα
Στεφος
iKon - Rotbart N° 15
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος

- 15
- Has thanked: 212 times
- Been thanked: 1193 times
- Επικοινωνία:

- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος

- 15
- Επικοινωνία:
Κατι σας υποσχεθηκα...
Προκειται για 2 πρωτοτυπα.

Προσωπικα το κατω με αρεσει πιο πολυ! :megagrin
Προκειται για 2 πρωτοτυπα.

Προσωπικα το κατω με αρεσει πιο πολυ! :megagrin

- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος

- 15
- Επικοινωνία:
Kαι επειδη σας αγαπαω, αλλη μια

- Δορυφέρων
- Εξειδίκευση

- 15
- Has thanked: 46 times
- Been thanked: 148 times
Προσεχως και Doryferon Rotbart N°15
Πιθανον και Duo Tone,θα δουμε.
:ninja_hide
Πιθανον και Duo Tone,θα δουμε.
:ninja_hide
«ΟΥΚ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙ ΠΡΟΣΚΥΝΕΕΙΝ»
Blog: http://ksyrisma-shaving.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Blog: http://ksyrisma-shaving.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος

- 15
- Επικοινωνία:
Για να δουμε!
Συμφωνα με τις πληροφοριες, μαλλον προς το τελος της χρονιας θα βγει απο τον Greg το μηχανημα.. Εχω ενα Rotbart N°15 και κατι με λεει οτι ΑΥΤΟ θα ειναι το πρωτο iKon που θα παρω...
Συμφωνα με τις πληροφοριες, μαλλον προς το τελος της χρονιας θα βγει απο τον Greg το μηχανημα.. Εχω ενα Rotbart N°15 και κατι με λεει οτι ΑΥΤΟ θα ειναι το πρωτο iKon που θα παρω...

- Δορυφέρων
- Εξειδίκευση

- 15
- Has thanked: 46 times
- Been thanked: 148 times
Η τιμη θα ειναι τσιμπημενη
Η αριστερη λαβη των 2 φωτο μου φαινεται θα γλυστραει.
Η αριστερη λαβη των 2 φωτο μου φαινεται θα γλυστραει.
«ΟΥΚ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙ ΠΡΟΣΚΥΝΕΕΙΝ»
- Νεκρομάντης
- Δημοτικό

- 13
- Has thanked: 148 times
- Been thanked: 41 times
Εμένα πάντως οι τιμές των IKON μου φαίνονται εξωφρενικές για safety (σε σχέση με το φινιρισμά τους τουλάχιστον. Η αντίστοιχη feather είναι άλλη περίπτωση...)
Το μόνο που μου αρέσει στις ΙΚΟΝ είναι το λογότυπο της εταιρείας. Τυχαίο; Δεν νομίζω :megagrin
Το μόνο που μου αρέσει στις ΙΚΟΝ είναι το λογότυπο της εταιρείας. Τυχαίο; Δεν νομίζω :megagrin
Μανώλης
"the blind are leading the blind are leading the blind"
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος

- 15
- Επικοινωνία:
Για τα δεδομενα των iKon μια τιμη κατω απο 100$ θα ειναι budget. Για τα δεδομενα Merkur, Mühle κλπ, θα ειναι οντως τσιμπημενη. Αλλα τι παιρνεις απο Merkur (η οποια εχει ριξει σημαντικα την ποιοτητα της τα τελευταια 1,5 με 2 χρονια - ειδες τι κανει η καταραμενη επιτυχια?) και Mühle, και τι παιρνεις απο iKon. Και μην ξεχναμε οτι τα iKon παραγονται σε περιορισμενο αριθμο, κατι που και παλι ανεβαζει την τιμη και ειναι φυσιολογικο.
Δορυ, για ποια αριστερη μιλας? Ρωταω γιατι ειναι δυο διαφοερτικες αριστερες στις δυο φωτο.. :megagrin Ας μην ξεχναμε οτι ειναι πρωτοτυπα.. Μεχρι το τελος της χρονιας εχουμε καιρο. Για να δουμε τι θα μας προκυψει.. Παντως στην πρωτη φωτο, το κατω με αρεσει πιο πολυ απολα.. Αν το εκανε 3 piece θα εβγαινε ακομη πιο φτηνο, διοτι θα ειχε πιο λιγη εργασια.. Αλλα το παει μαλλον για 2 piece, οπως το original... :dash
Δορυ, για ποια αριστερη μιλας? Ρωταω γιατι ειναι δυο διαφοερτικες αριστερες στις δυο φωτο.. :megagrin Ας μην ξεχναμε οτι ειναι πρωτοτυπα.. Μεχρι το τελος της χρονιας εχουμε καιρο. Για να δουμε τι θα μας προκυψει.. Παντως στην πρωτη φωτο, το κατω με αρεσει πιο πολυ απολα.. Αν το εκανε 3 piece θα εβγαινε ακομη πιο φτηνο, διοτι θα ειχε πιο λιγη εργασια.. Αλλα το παει μαλλον για 2 piece, οπως το original... :dash

- Νεκρομάντης
- Δημοτικό

- 13
- Has thanked: 148 times
- Been thanked: 41 times
Δεν ξέρω πως ήταν παλιότερα οι merkur, αλλά μία 23C που πήρα δώρο σε έναν φίλο μου, μου φάνηκε πραγματικό κόσμημα!!!
:offtopic
Για την ιστορία, είχα να δω ένα μήνα τον φίλο μου και όταν του πήγα στα γενέθλια του δώρο την Merkur με όλα τα παρελκόμενα (πινέλο και κρέμα omega, ξυραφάκια merkur) είχε αφήσει μούσι, το οποίο σκοπεύει να θρέψει αλά Άρης Βελουχιώτης!!!
Τρελό γέλιο, έψαχνα που να κρυφτώ με την επιτυχία του δώρου μου :mad
Καλά έλεγε ένας συνφορουμίτης ότι τα safety razors δεν ενδείκνυνται για δώρο, παρά μόνο αν είμαστε σίγουροι ότι αρέσει στον εορταζόμενο αυτό το στυλ ξυρίσματος...
(καλά, εγώ έπεσα στην περίπτωση: δεν του αρέσει κανένα στυλ ξυρίσματος. Στα επόμενα γενέθλιά του λέω να του πάρω φαλτσέτα :lachtot )
:offtopic
Για την ιστορία, είχα να δω ένα μήνα τον φίλο μου και όταν του πήγα στα γενέθλια του δώρο την Merkur με όλα τα παρελκόμενα (πινέλο και κρέμα omega, ξυραφάκια merkur) είχε αφήσει μούσι, το οποίο σκοπεύει να θρέψει αλά Άρης Βελουχιώτης!!!
Τρελό γέλιο, έψαχνα που να κρυφτώ με την επιτυχία του δώρου μου :mad
Καλά έλεγε ένας συνφορουμίτης ότι τα safety razors δεν ενδείκνυνται για δώρο, παρά μόνο αν είμαστε σίγουροι ότι αρέσει στον εορταζόμενο αυτό το στυλ ξυρίσματος...
(καλά, εγώ έπεσα στην περίπτωση: δεν του αρέσει κανένα στυλ ξυρίσματος. Στα επόμενα γενέθλιά του λέω να του πάρω φαλτσέτα :lachtot )
Μανώλης
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος

- 15
- Επικοινωνία:
Θα προτεινα μαλλον μια μηχανη σαν αυτες που καπνιζουν τα μελισσια... :hystericalbs1
:btt2
:btt2