After save spray Valour

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Antonis
Διαχειριστής
Διαχειριστής
13
Has thanked: 29394 times
Been thanked: 29550 times

Όπως υποσχέθηκα χθες ανοίγω νέο θέμα για αυτό το after save που πήρα χθες. Καταρχήν φαίνεται να είναι ένα ελληνικό προϊόν σε συσκευασία των 100ml υπο μορφή spray. Το άρωμά του είναι υπέροχο κατά την γνώμη μου, φέρνει λίγο σε κέδρο, αρώματα του δάσους πανέμορφα το οποίο μου θυμίζει λίγο άνοιξη, έχει αρκετή διάρκεια από την ώρα εφαρμογής του, είναι αρκετά έντονο ώστε να επικαλύψει το άρωμα του σαπουνιού και δεν θα το συνδύαζα με άλλη κολώνια για αυτόν τον λόγο και πάρα πολύ καλή απορροφητικότητα.

Εικόνα

Πραγματικά αν και το δοκίμασα για πρώτη φορά είναι πολύ καλό για μένα, νομίζω ότι η τιμή του είναι αρκετά ικανοποιητική (13,73€ στα Hondos) σε σχέση με αυτά που προσφέρει, από άρωμα και ιδιότητες τα πάει περίφημα, δεν υστερεί σε τίποτα από άλλα balsam της κατηγορίας τους που μπορεί να είναι και υπερτιμημένα και το σημαντικότερο...το βρίσκεις εύκολα στην Ελλάδα.

Εικόνα

Φώτο με την σύνθεση στην πίσω πλευρά.

Εικόνα

Είναι ένα προϊόν που το συνιστώ.
Άβαταρ μέλους
Thanos
Νήπιο
Νήπιο
14
Has thanked: 13 times
Been thanked: 7 times

After shave σε σπρέι;;;;
Πώς το βάζεις στο πρόσωπό σου;;;;
Εϊναι μπάλσαμ ή λοσιόν;;;;
Άβαταρ μέλους
Apostolos
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
16
Has thanked: 1394 times
Been thanked: 653 times
Επικοινωνία:

Κι όμως υπάρχουν αρκετά. Η ψεκάζεις στο χέρι σου ή κατευθείαν στο πρόσωπο και απλώνεις μετά.
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
Άβαταρ μέλους
Antonis
Διαχειριστής
Διαχειριστής
13
Has thanked: 29394 times
Been thanked: 29550 times

Εγώ το ψεκάζω απευθείας στο πρόσωπο, αλλά όπως είπε και ο Αποστόλης μπορείς να το ψεκάσεις αρχικά στα χέρια και μετά να το βάλεις στο πρόσωπο. Αν επιχειρήσετε πάντως το απευθείας στο πρόσωπο, φροντίστε να κλείσετε καλά τα μάτια και το στόμα για τυχόν ανεπιθύμητες παρενέργειες!
Άβαταρ μέλους
Thanos
Νήπιο
Νήπιο
14
Has thanked: 13 times
Been thanked: 7 times

Ευχαριστώ για την απάντηση... Εγώ μέχρι σήμερα δεν έτυχε να το συναντήσω. Ο προβληματισμός μου αφορούσε κυρίως τα μάτια...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Pre-, After shave λοσιόν και -κρέμες”