Σε ένα πολύ μικρό χώρο, 5τμ δεν θα ήταν παραπάνω, μία ωραία γυναίκα 32-36 χρονών, μελαχρινή, με ίσια μαλλιά και έναν κότσο πίσω στο κεφάλι που άφηνε να φωτίζεται καλά το ωραίο γυναικείο της πρόσωπο ήτανε πρόθυμη να εξυπηρετήσει.
Στη βιτρίνα βλέπω πάρα πολλές κρέμες και σαπούνια ξυρίσματος. Στο μαγαζί δεν υπάρχει άλλος πελάτης και έχω όλη την άνεση να ευχαριστηθώ τις αγορές μου.
Αρχίζω δειλά-δειλά να της ζητάω να μυρίσω κάποιες κρέμες. Είναι πολύ εξυπηρετική. Μου τις ανοίγει ευχαρίστως όλες όσες ζητάω και μου λέει και δύο λόγια για την εταιρεία που τις φτιάχνει. Δοκιμάζω όλο και περισσότερες ενώ η πωλήτρια δεν φαίνεται να δυσφορεί καθόλου.
Σε λίγο θα αρχίσουν να έχουν γλυκιά επιρροή επάνω μου πολλά πράγματα. Η πωλήτρια δεν είναι κουκλάρα, αλλά είναι σίγουρα όμορφη. Έχει μία γήινη, φθινοπωρινή ομορφιά. Είναι αρκετά σοβαρή και αυτό μου αρέσει. Δεν είναι υπερβολικά ευγενική όπως συνηθίζουν οι πωλητές (άντρες και γυναίκες) στο Μιλάνο. Συνήθως σε γλύφουνε πατόκορφα και αυτό δεν το αντέχω. Εδώ είναι απλά διαθέσιμη και ευγενική. Επίσης δεν έχει στοιχεία που ασυναίσθητα συνήθως με ενοχλούνε όπως για παράδειγμα βαμμένα μαλλιά. Αντιθέτως έχει ένα πολύ πλούσιο στήθος το οποίο πιέζεται από τη μάλλινη μπλούζα της (κάτι σα πουλόβερ με ψηλό λαιμό) δημιουργώντας δύο επιβλητικά στρογγυλά βουνά τα οποία τραβάνε ανελέητα τους οφθαλμούς σου με αποτέλεσμα να ζορίζεσαι πάρα πολύ να την κοιτάς στα μάτια όσο σου μιλάει.
Σε μια τέτοια μυστικιστική έκσταση λοιπόν και ενώ έχω ήδη διαλέξει διάφορα προϊόντα να αγοράσω, μου λέει πόσο πολύ της αρέσει το άρωμα της Vulfix Persian Musk. Μου την ανοίγει και την μυρίζω. Σιγά που δεν θα την έπαιρνα!
Είναι σε πλαστικό κουτί που βιδώνει, συσκευασία των 225ml.
Χρειάζεται λίγη ποσότητα για να κάνει αφρό και τον κάνει γρήγορα. Ο αφρός είναι πολύ πηχτός, δεμένος και μεταξύ του, αλλά και με το δέρμα. Δεν είναι ελαφρύς αφρός, είναι βαρύς, τον ευχαριστιέσαι.
Το άρωμα μου αρέσει πολύ. Είναι μυστικιστικό. Δεν είναι κάτι που σε εντυπωσιάζει, αλλά είναι κάτι που αρέσει. Έχει κλάση.
Στο ξύρισμα πολύ προστατευτικός. Το ξυράφι γλιστράει σαν πούπουλο.
Μία από τις αγορές που ευχαριστήθηκα.
Ποιότητα συσκευασίας: 7
Ποιότητα αφρού: 10
Προστατευτικότητα αφρού: 9
Άρωμα: 8
Στήθος πωλήτριας: 85 coupe E
Τιμή: δεν θυμάμαι :megagrin