Geo F. Trumper's Rose σαπουνι ξυρισματος

Άβαταρ μέλους
Stefanos
Καθηγητής Ξυρίσματος
Καθηγητής Ξυρίσματος
15
Has thanked: 212 times
Been thanked: 1193 times
Επικοινωνία:

Ok..

Δεν σας ξεχασα, απλα ειπα οτι πιο καλα θα ηταν αν δοκιμαζα το σαπουνι με πινελο ασβου και με πινελο γουρουνας, πριν γραψω κατι.. :megagrin

Το δοκιμασα με το Mühle M46 και με το Ωmega 098 Pro. Προκειται για ενα πολυ καλο σαπουνι, με πολυ καλες μαλακτικες και ενυδατικες ιδιοτητες. Και τις 2 φορες χρησιμοποιησα ενα Merkur 34c με την αγαπημενη μου ΑΚΡ. Παντα τα πινελα ειχαν μουλιασει για οσο εκανα ντους μεσα σε πολυ ζεστο νερο. Το σαπουνι το εχω σε ενα πλαστικο (sic) μπολακι απο ενα παλιο σαπουνι Boot's το οποιο δε με αρεσε, και το γεμιζω με ζεστο νερο και το αφηνω μεχρι να σκουπιστω.

Mühle M46
Το πινελο το εφερα μερικες σβουρες στο σαπουνι και αμεσως ειδα οτι γεμισε με ικανοποιητικη ποσοτητα. Μιας και κανω την κρεμα κατευθειαν στη μουσουδα μου, ημουν περιεργος να δω ποσο γρηγορα θα εκανε το στανταρ μου. Χρειαστηκε λιγοτερο απο ενα λεπτο. Πυκνος αφρος. Το σαπουνι αυτο σηκωνει πιο πολυ νερο, σε σχεση με τα αλλα. Τουλαχιστον εδω που ειμαι. Διοτι το νερο δεν ειναι παντου το ιδιο! Μετα απο ενα πενταλεπτο μασσαζ (οκ, ισως και πιο πολυ, το κανω αναλογα με το πως το αισθανομαι και οχι με το ρολοϊ!) το αποτελεσμα ηταν εντυπωσιακο. Πρεπει να πω οτι η κρεμα δεν δινει την εντυπωση οτι ενυδατωνει επαρκως. Λαθος εντυπωση, και το καταλαβαινει κανεις με τα πρωτα χιλιοστα που ξυριζει! Η μηχανη δεν ειχε κανενα προβλημα. Το αρωμα απο την αλλη ειναι πολυ διακριτικο, αλλα παρων και ομορφο, οκ, λατρευω τα λουκουμια τριανταφυλλο, γιαυτο ισως.. :hystericalbs1 Το πινελο παντως ηταν σα μανιταρι, με την κρεμα (οχι δεν εχω κανει φωτο, σας υποσχομαι να το αλλαξω!) Οι τριχες παραμεινανε ευκαμπτες αν και γεματες κρεμα, το δουλεμα ηταν πολυ ανετο.

Ωmega 098 Pro
Σημερα πηρα τη γουρουνα μου και της εδειξα τι εστι σαπουνι.. :megagrin
Οκ.. Το πινελο το επεξεργαστηκα οπως και το Mühle. Η κρεμα δημιουργηθηκε επισης γρηγορα και ηταν πλουσια οπως με τον ασβο. Ισως πρεπει να πω οτι η κρεμα και με τα δυο πινελα, εφτασε για δυο περασματα, παρα το γεγονος οτι και με ενα θα ηταν τζαμι το αποτελεσμα!
Ιδια διαδικασια, ιδια αποτελεσματα. Απλα και λιτα!

Κανοντας μια συγκριση, θα ελεγα οτι πιο πολυ ευχαριστηθηκα το ξυρισμα με τον ασβο..

Τον τελευταιο καιρο παρατηρω βεβαια γενικα οτι αποφευγω τη γουρουνιτσα μου.. :cry

Τι αλλο να γραψω? χμ... Δεν ξερω αν εσεις εχετε ερωτησεις!

Το σαπουνι το προτεινω ανεπιφυλακτα, για οποιον του αρεσει το αρωμα.. Το refill το πηρα στα 18€. Βεβαια εχω και αλλα 2 σαπουνια να δοκιμασω, οπωτε δεν τελειωνει εδω!

Φιλικα
Στεφος
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
iogi
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
15
Has thanked: 24766 times
Been thanked: 7864 times

Στην τιμή του σαπουνιού είναι και τα μεταφορικά? Αν όχι σαν πολύ δεν είναι 18€?
http://www.shaving.ie/products/Geo-F-Tr ... efill.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Γιάννης
Άβαταρ μέλους
Δημήτρης
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
15
Has thanked: 156 times
Been thanked: 181 times

Ρε παιδια δεν ξερω, δεν μου παει η καρδια να τα παρω χωρις τη μαμα συσκευασια, γι αυτο δεν τα παιρνω καθολου! Το Mitchell's το μετανοιωσα που το πηρα σε ξυλινο...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Stefanos
Καθηγητής Ξυρίσματος
Καθηγητής Ξυρίσματος
15
Επικοινωνία:

Εδω τετοια σαπουνια τα παιρνει κανεις απο το μαγαζι.. Και οχι απο το δικτυο! :beah2 :megagrin
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Πάνος
Λύκειο
Λύκειο
13
Has thanked: 157 times
Been thanked: 426 times

Καλησπέρα

μπορεί κάποιος που έχει αυτό το σαπούνι να γράψει τα συστατικά του?

Επειδή ενδιαφέρομαι να το παραγγείλω

ευχαριστώ

.
Ταπεινοφροσύνη είναι η ντροπή που νοιώθεις όταν λες στους άλλους πόσο υπέροχος είσαι.
Άβαταρ μέλους
andreas
Διαχειριστής
Διαχειριστής
16
Has thanked: 11686 times
Been thanked: 11853 times
Επικοινωνία:

Ingredients: Sodium Palmate, Potassium Palmate, Potassium Stearate, Potassium Palm Kernelate, Sodium Palm Kernelate, Water (Aqua), Sodium Stearate, Glycerin, Palm Kernel Acid, Fragrance (Parfum), Isopropyl Myristate, Geraniol, Citronellol, Hydroxycitronellal, Tetrasodium EDTA, Sodium Chloride, Tetrasodium Etidronate, Pentesodium Pentetate, BHT, Linalool, CI 77891, CI 12490, CI 11680

από εδώ...
ἐξ ὄνυχος τὸν λέοντα
Άβαταρ μέλους
Πάνος
Λύκειο
Λύκειο
13

Απ΄'οτι βλέπω καθαρό είναι , έτσι?

Δεν βλέπω ούτε tallow ουτε σιλικόνη.

Μόνο κάποια χρωστικά.

Θα το λέγαμε <<πράσινο>>?

Να το χτυπήσω βρε παιδιά?

.
Ταπεινοφροσύνη είναι η ντροπή που νοιώθεις όταν λες στους άλλους πόσο υπέροχος είσαι.
Άβαταρ μέλους
Stefanos
Καθηγητής Ξυρίσματος
Καθηγητής Ξυρίσματος
15
Επικοινωνία:

Το μονο σαπουνι με σιλικονη ειναι το Wilkinson στο μπολ.

Ελαχιστα αγγλικα εχουν πλεον tallow. Κατ'εμε, χτυπα το.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Πάνος
Λύκειο
Λύκειο
13

Το χτύπησα και αλύπητα μάλιστα. :megagrin

Μαζί με κάποια άλλα καλούδια.

Αντε πάλι στην αναμονή ,που δεν ειναι και το καλύτερο μου.

Έβαλα και μια κρεμούλα, έβαλα και καμμιά λεπίδα να υπάρχει, έβαλα και ένα gel μην πάει και σφαχτώ καμμιά μέρα, έβαλα και ένα μουράτο stund , έβαλα δεν λέω !!!!!!

Πολύ κατανάλωση βρε αδερφέ μου, και ακόμη δεν ξεκίνησα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος andreas την 04 Φεβ 2012, 13:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Έβγαλα το italic, δεν υπάρχει λόγος να είναι όλο το κείμενο έτσι! Ευχαριστώ
Άβαταρ μέλους
andreas
Διαχειριστής
Διαχειριστής
16
Has thanked: 11686 times
Been thanked: 11853 times
Επικοινωνία:

Όχι κατανάλωση, αγορά!
Η κατανάλωση έρχεται αργότερα και είναι το καλύτερο κομμάτι!
ἐξ ὄνυχος τὸν λέοντα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κρέμες και σαπούνια ξυρίσματος”