Μετα απο πολυ καιρο ας το ξεκινησω και παλι... Χιχι
Λοιπον.. Πριν λιγο
* Merkur 34c
* Astra KP (1)
* Mühle M46
* Lider RC
* Marbert Man ASL
Wow.... :megagrin
Το ξύρισμα της ημέρας: 18.09.2011-24.09.2011
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος

- 15
- Has thanked: 212 times
- Been thanked: 1193 times
- Επικοινωνία:

-Ζεστο νερο + PRORASO GLYCERIN CLEANSING SOAP
-proraso pre shaving cream
-SB hjm pure badger hair + SS proraso
-SR merkur 39C + RB personna(1)
-Alum block
Επρεπε να αλλαξω λεπιδα για αυτο το ξυρισμα και παρατηρισα πως οταν θελει αλλαγη η λεπιδα σε αυτο το ξυραφι απλα δεν κοβει την τριχα (τουλαχιστον αν κρατας μια ελαχιστη σταθερη πιεση στο προσωπο) ,αντιθετα με την futur η οποια κολαει και τραβαει τα γενια.Και νομιζω πως ισως μονο η slant bar το κανουν αυτο ενω οι υπολοιπες "σε τραβανε", εχω δικιο???Τωρα για το ξυρισμα ,δοκιμασα και εκανα επιτυχως κοντρα ξυρισμα και πηγε πολυ καλα ,αν και εχω μια ανεπαισθητα ερεθισμενη περιοχη στο λαιμο.Παρα πολυ καλα αν σκεφτει κανεις οτι οποτε εχω δοκιμασει να το κανω ,ουτε καν ολοκληρωνα το ξυρισμα (κοντρα) αφου ενιωθα εντονα τραβηγματα και εχω μαθει να σταματαω αμεσως με το παραμικρο τραβηγμα.Δυστυχως ο λαιμος ειχε μικροτραβηγματα και ισως να δοκιμασω αν μια πιο κοφτερη λεπιδα οπως η feather θα εχει καλυτερο αποτελεσμα.
-SB hjm pure badger hair + SS proraso
-SR merkur 39C + RB personna(1)
-Alum block
Επρεπε να αλλαξω λεπιδα για αυτο το ξυρισμα και παρατηρισα πως οταν θελει αλλαγη η λεπιδα σε αυτο το ξυραφι απλα δεν κοβει την τριχα (τουλαχιστον αν κρατας μια ελαχιστη σταθερη πιεση στο προσωπο) ,αντιθετα με την futur η οποια κολαει και τραβαει τα γενια.Και νομιζω πως ισως μονο η slant bar το κανουν αυτο ενω οι υπολοιπες "σε τραβανε", εχω δικιο???Τωρα για το ξυρισμα ,δοκιμασα και εκανα επιτυχως κοντρα ξυρισμα και πηγε πολυ καλα ,αν και εχω μια ανεπαισθητα ερεθισμενη περιοχη στο λαιμο.Παρα πολυ καλα αν σκεφτει κανεις οτι οποτε εχω δοκιμασει να το κανω ,ουτε καν ολοκληρωνα το ξυρισμα (κοντρα) αφου ενιωθα εντονα τραβηγματα και εχω μαθει να σταματαω αμεσως με το παραμικρο τραβηγμα.Δυστυχως ο λαιμος ειχε μικροτραβηγματα και ισως να δοκιμασω αν μια πιο κοφτερη λεπιδα οπως η feather θα εχει καλυτερο αποτελεσμα.
- Apostolos
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 17
- Has thanked: 1394 times
- Been thanked: 653 times
- Επικοινωνία:
Nomad Shaving Soap
Dovo 101 6/8
Omega 48 Pro
ASL Lucky Tiger (εφαρμογή με βαμβάκι σαν face toner)
ASB Crema Fluida
To μαχαίρι μου δίνει καταπληκτικά αποτελέσματα, αν και για το δικό μου δέρμα είναι δύσκολο καθώς θέλει πολύ προσοχή και αργώ πολύ
@macnac αν και κάθε πρόσωπο είναι διαφορετικό, π.χ. για εμένα η slant είναι πολύ επιθετική, εντούτοις μπορώ να πώ σαν γενικό κανόνα πως λόγω της κλίσης της, δεν τραβάει και απλά δεν κόβει, με παλιά λεπίδα.
Dovo 101 6/8
Omega 48 Pro
ASL Lucky Tiger (εφαρμογή με βαμβάκι σαν face toner)
ASB Crema Fluida
To μαχαίρι μου δίνει καταπληκτικά αποτελέσματα, αν και για το δικό μου δέρμα είναι δύσκολο καθώς θέλει πολύ προσοχή και αργώ πολύ
@macnac αν και κάθε πρόσωπο είναι διαφορετικό, π.χ. για εμένα η slant είναι πολύ επιθετική, εντούτοις μπορώ να πώ σαν γενικό κανόνα πως λόγω της κλίσης της, δεν τραβάει και απλά δεν κόβει, με παλιά λεπίδα.
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
or
Grow A Beard
- iogi
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 15
- Has thanked: 25677 times
- Been thanked: 7897 times
- Ζεστό νερό
- SB Corsair super badger
- SC Speick
- SR Feather AS
- RB Astra KP (4)
- ASL Speick
- SB Corsair super badger
- SC Speick
- SR Feather AS
- RB Astra KP (4)
- ASL Speick
Γιάννης
- Δορυφέρων
- Εξειδίκευση

- 15
- Has thanked: 46 times
- Been thanked: 148 times
: Mama Bear Fall Leaves-Muhle Sythetic
: HJM Black badger-O Melhor Creme de Barbear-Gillette New Type short comb-Shark super chrome
: (τιποτα)
: Fresh Line Απολλων-Blue Stratos
: 3 περασματα-2 Με και 1 Κοντρα στην φορα της τριχαςΓια την κρεμα θα πω στο αναλογο τοπικ την αποψη μου
Το πινελο εχει μεταποιηθει ξανα με χρωμιωμενη βαση
Το ξυρισμα δεν ηταν βαθυ λογω μηχανης και λεπιδος μα αυτο ηταν σκοπιμη επιλογη.
«ΟΥΚ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙ ΠΡΟΣΚΥΝΕΕΙΝ»
Blog: http://ksyrisma-shaving.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Blog: http://ksyrisma-shaving.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Apostolos
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 17
- Has thanked: 1394 times
- Been thanked: 653 times
- Επικοινωνία:
Σήμερα το βράδι:
Old Spice Shaving Cream
Edwing Jagger SB
Merkur 34C
Feather
ASL Old Spice
και μετά μπάνιο με αφρόλουτρο Old Spice!
Old Spice Shaving Cream
Edwing Jagger SB
Merkur 34C
Feather
ASL Old Spice
και μετά μπάνιο με αφρόλουτρο Old Spice!
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
or
Grow A Beard