ΤΟΒ Jermyn Street Alcohol Free Aftershave Lotion

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Slur
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14
Has thanked: 35 times
Been thanked: 149 times

Εικόνα

Ξεκινάω δειλά-δειλά να χρησιμοποιώ την πρώτη λοσιόν μετά το ξύρισμα. Επειδή είμαι λάτρης των μπάλσαμς δεν έχω σημαντική εμπειρία με λοσιόν.
Ξεκινάω λοιπόν από αυτή τη λοσιόν η οποία είναι κάπως ξεχωριστή. Και είναι ξεχωριστή διότι δεν περιέχει το κύριο συστατικό όλως των άφτερσέιβ λοσιόν που είναι το οινόπνευμα.
Είναι χωρίς οινόπνευμα λοιπόν και για ευαίσθητα δέρματα λέει.

Όταν την απλώνεις στο φρεσκοξυρισμένο δέρμα το κάψιμο δεν έρχεται αμέσως αλλά αργεί 2 δευτερόλεπτα περίπου. Ναι, ενώ δεν έχει αλκοόλ καίει. Λιγότερο βέβαια.
Παίρνει τον κάψιμο από το δέρμα αρχικά και κάπως ηρεμεί το δέρμα.
Όσο περνάνε τα λεπτά όμως καταλαβαίνεις ότι σίγουρα δεν κάνει την ίδια δουλειά με ένα βάλσαμο στο να ηρεμεί το δέρμα. Αυτό βέβαια δεν είναι κακό, όποιος θέλει δουλειά βαλσάμου ας βάλει βάλσαμο, τη λοσιόν για άλλο τη βάζουμε.

Το άρωμα είναι καλό και δείχνει κάποια ποιότητα. Επίσης κρατάει αρκετά στο χρόνο, δε σβήνει. Δεν μπορείς όμως να βάλεις από πάνω βάλσαμο ακριβώς διότι τα αρώματα θα ανακατωθούν σε βαθμό αηδίας.

Είναι ένα ποιοτικό αλλά ιδιαίτερο αφτερσέιβ.

ΥΣ: Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει για πιο λόγο βάζουν ψεκαστήρι στο στόμιο των άφτερσέιβ λοσιόν;
Δεν μπορώ να το καταλάβω :confused
εἶς ἐμοὶ μύριοι, ἐὰν ἄριστος ἦι
Άβαταρ μέλους
Apostolos
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
16
Has thanked: 1394 times
Been thanked: 653 times
Επικοινωνία:

Για να μην σου πέσει πολύ στο χέρι. Υπάρχουν βέβαια και κάποιοι που ψεκάζουν στο πρόσωπο :megagrin
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
Άβαταρ μέλους
Slur
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14
Has thanked: 35 times
Been thanked: 149 times

Θα μπορούσε να υπάρχει περιοριστικό της οπής.
Από την άλλη να ψεκάζεις στο πρόσωπο μου φαίνεται πολύ αστείο. Πάει στα μάτια, στα αυτιά, αλλά στο δέρμα δεν κατανέμεται ομοιογενώς. Δεν τα λένε τυχαία splash τα λοσιόν οι αμερικανοί, splash χρειάζεται με τα χέρια στη μούρη.

Μάλλον θα το βγάλω αν με τσατίσει πολύ.

Δείτε φωτογραφίες κλεμμένες από το Ιταλικό φόρουμ "il rasoio". Όλοι έχουν floid aftershave lotion και έχουν βάλει το ψεκαστήρι τους. Έχουν πολύ πλάκα ... :lachtot

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
εἶς ἐμοὶ μύριοι, ἐὰν ἄριστος ἦι
Άβαταρ μέλους
Δορυφέρων
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14
Has thanked: 46 times
Been thanked: 148 times

Το πουλανε και σαν αξεσουαρ
Τους θυμιζει φαινεται εποχη 1920
Θα πηγαινει πιστευω αρκετη ποσοτητα χαμενη ετσι.
«ΟΥΚ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙ ΠΡΟΣΚΥΝΕΕΙΝ»

Blog: http://ksyrisma-shaving.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Απάντηση

Επιστροφή στο “Pre-, After shave λοσιόν και -κρέμες”