Truefitt & Hill 1805 Shaving Cream

Άβαταρ μέλους
Δορυφέρων
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14
Has thanked: 46 times
Been thanked: 148 times

Εικόνα

Truefitt & Hill 1805 Shaving Cream

Take yourself back to the great Victorian Era and shave in ultimate luxury!
Truefitt and Hills's most popular fragrance is a light, fresh, oceanic scent with top notes of Bergamot and Cardamom, a heart of Clary Sage, Nutmeg and Lavender, and a base of Sandalwood and Cedar. While the name celebrates our illustrious history, this signature scent is unmistakably modern.

The inspiration for this exciting blend was derived from an original formulation dating back to late 1850s, when Truefitts offered a service of making up exclusive fragrances for various Regiments, prominent institutions as well as other persons of eminent status. The resultant fragrances had names evoking glorious British past of Victoria's Reign and amongst them one would find rich fougeres such as "The Choice of the Rifle Brigade", "The Favourite of the Royal Artillery", "Jockey Club Bouquet", "The Royal London Yacht Club Bouquet" or "Knickerbocker Nosegay" as well as delicately fragranced "Palmerston Bouquet" especially blended for Viscount Palmerston, one of Queen Victoria's Prime Ministers. This blend was to inspire Truefitts’ modern fragrance 1805. The recipe for “Palmerston Bouquet” lay unused for over a century and only in 1998 was brought back to be reformulated and reorchestrated. 1805 was finally launched in 1999, a fragrance commemorating the year in which William Francis Truefitt opened its salon doors for the first time and thus established a business that was successfully to carry on for the next two centuries. 1805's original formulation may have well been blended by skilful hands of founder’s grandson, Henry Truefitt, however its successful reorchestration is now responsible for its unmistakably modern signature scent and its undoubted popularity.

http://www.shaving-shack.com" onclick="window.open(this.href);return false;

75 gr - 2.06 oz
£9.50

Η κρεμα ειχε ας το πουμε θεωρητικα περγαμηνες μα οι δοκιμες πειθουν για το αληθες
Διαφορετικη τριγωνικη συσκευασια,σκληρο σωληναριο με μικρη οπη
Καπως σκληρη υφη,ασπρο χρωμα,μυρωδια καθως βγαινει δεν μου ηρθε
Πινελο χρησιμοποιησα ενα HJM Silvertip σκοπιμως για να ειναι μαλακο
Με το που εβαλα ποσοτητα στο προσωπο και αρχισε το περασμα με το βουτηγμενο σε καυτο νερο πινελο αμεσως μου ηρθε Η μυρωδια
Κατι πολυ αριστοκρατικο,οπως λεγε στην γλωσσα μας κατι παραδοσιακο και φινετσατο
Επηρεασμενος και απο τον τιτλο μου ηρθε στο μυαλο η λεξη Sir με ημιψηλο και μπαστουνι με χρωμιωμενη σφαιρα στην λαβη καθως βγαινει απο αμαξα.

Εικόνα
Εδω στο 1ο περασμα

Εικόνα
Εδω στο 2ο περασμα

Αρχικα ο αφρος ηταν πολυ σφιχτος στο προσωπο,καλυπτε αργα
Με προσθηκη καμποσου νερου αρχισε να δειχνετε καλυτερα,φαινεται και στις φωτο
Δεν χαζευε πουθενα,δεν ηταν εφετζιδικος στην επιδερμιδα,ειχε αντοχη πολυ καλη στο νερο
Περαν του εξαισιου αρωματος το παχος του ομως δεν ηταν μεγαλο,η συνοχη του καλη αλλα το ολο συνολο υστερουσε ας το πουμε σε κατι
Αυτη η υποψια μου επαληθευτηκε αργοτερα γιατι χρησιμοποιησα το 2ο μου vintage East Europe open comb μου οπου την ζορισε και τελικα καταφερε και την νικησε ας το πουμε.

Στα 2 περασματα η κρεμα με καλυψε απολυτα μα για να δω την αντοχη της εκανα και 3ο
Εκει φανηκε η αδυναμια της,οχι μονο ηθελε ξανα φορτωμα το πινελο αλλα και το παχος δεν ηταν αυτο που επρεπε
Με δυσκολια τα εβγαλε περα στο 3ο περασμα αλλα ετσι για εξαντλητικη δοκιμη εκανα και 4ο κατω απο τον λαιμο
Η κρεμα σχεδον κατερρευσε,ισα που τα εβγαλε περα και ναι μεν εγινα γλομπος απο κατω αλλα ειχα καποιους ερεθισμους
Ενα μικρο κοψιματακι αλλα για λιγη ωρα δεν ηταν να ακομπησεις το δερμα απο κατω,σε αγκυλωνε που λεμε και επρεπε να χρησιμοποιησω καποιο αναλογο προϊον για καταπραύνση
Φυσικα και δεν ειναι απαραιτητο να γινεται αυτο μα ηθελα να την φτασω στο οριο της.

Εν κατακλειδι η κρεμα για 2-3 το πολυ περασματα με καλυψε πολυ καλα,εχει φοβερο αρωμα υψηλης ποιοτητος και με αυτην αυθυποβαλλεσαι και νομιζεις οτι εισαι σε κατασταση:

[marquee]GENTLEMAN'S Εικόνα SHAVING ![/marquee]
«ΟΥΚ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙ ΠΡΟΣΚΥΝΕΕΙΝ»

Blog: http://ksyrisma-shaving.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Άβαταρ μέλους
Slur
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14
Has thanked: 35 times
Been thanked: 149 times

Ουάου! Στα υπόψη για μελοντικές αγορές!
εἶς ἐμοὶ μύριοι, ἐὰν ἄριστος ἦι
Άβαταρ μέλους
Δορυφέρων
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14

Το αρωμα του ειναι πιο "ανδροπρεπες" απο του Geo. F. Trumper Eucris
Με την εννοια του "Sir" οχι για νυχτερινη εξοδο αλλα για εμφανιση σε γαμο-γιορτη
Δεν ειναι πιο δυνατο απλα σε κανει να νοιωθεις VIP'S
Περαν του προσωπου αναλογο αρωμα αποκτα και το πινελο μετα.

Εικόνα

Truefitt and Hill 1805 After Shave Balm
Price: £25.00
Truefitt and Hill 1805 Cologne
Price: £38.00

Δυστυχως τα αλλα προϊοντα της σειρας ειναι ακριβα.

Blog: http://ksyrisma-shaving.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Άβαταρ μέλους
Apostolos
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
16
Has thanked: 1394 times
Been thanked: 653 times
Επικοινωνία:

Ωραία η παρουσίαση σου Δορυφέρων. Νομίζω ότι πρόκειται για εξαιρετικό προϊόν.
Από αυτά που λες καταλαβαίνω ότι χρειάζεται λίγο μεγαλύτερη ποσότητα κρέμας.
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
Άβαταρ μέλους
Δορυφέρων
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14

Ευχαριστω πολυ.
Θα ελεγε κανεις πως του Eucris ειναι για τον νεαρο που παει να γινει ενω αυτο ειναι για τον ηδη Gentleman.

Οσον αφορα το αρωμα του βρηκα και αυτο:
Fresh and oceanic, 1805 has top notes of bergamot, mandarin and cardamom combined with a lavender, geranium and clary sage heart resting on a sandalwood, cedarwood and musk base.
For normal skin.

Οσον αφορα την ποσοτητα προσθεσα λιγη στο 3ο περασμα απλα δεν μπορεσε να τα βγαλει περα
Η ξυριστικη μηχανη που χρησιμοποιησα ηταν πολυ "βαρβαρη" και πιστευω με μια αλλη πιο ηπια δεν θα ειχε προβλημα.
Εμενα παντως που ειμαι λατρης του παραδοσιακου με γοητευσε αυτη η κρεμα !

Άβαταρ μέλους
Apostolos
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
16
Has thanked: 1394 times
Been thanked: 653 times
Επικοινωνία:

Επίσης μου άρεσε πολύ όλη η συσκευασία και το σωληνάριο. Το καπάκι που παραμένει στο σωληνάριο, μου αρέσει πάρα πολύ και δεν το έχω ξαναδεί σε κρέμα ξυρίματος.
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
Άβαταρ μέλους
Slur
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14

ΚΑι εκεί που ήμουν στο τσαφ να την αγοράσω,διαβάζω αυτό:
Δορυφέρων έγραψε:.. and cardamom ...
Δεν υποφέρω το κάρδαμο :dash
Άβαταρ μέλους
Δημήτρης
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
15
Has thanked: 156 times
Been thanked: 181 times

Slur έγραψε:ΚΑι εκεί που ήμουν στο τσαφ να την αγοράσω,
Ειλικρινα, μολις ειδα την περιγραφη, ημουνα 99% σιγουρος οτι θα σε βαλει σε πειρασμο!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Slur
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14

Apostolos έγραψε:Από αυτά που λες καταλαβαίνω ότι χρειάζεται λίγο μεγαλύτερη ποσότητα κρέμας.
Εμένα από αυτά που λέει μου μπαίνουν υποψίες ότι είναι vegan και χρειάζεται λίγο tallow.

Επιβεβαιώνετε ότι είναι vegan;
Άβαταρ μέλους
Stefanos
Καθηγητής Ξυρίσματος
Καθηγητής Ξυρίσματος
15
Has thanked: 212 times
Been thanked: 1193 times
Επικοινωνία:

Εχω στα υποψιν μου την κρεμα, απλα η περιγραφη ελλειπε.. Κατι με λεει οτι θα την χτυπησω αλλα στο μπολακι της.. Και καταστημα Manufaktum εχει στο Μοναχο.. :megagrin
Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κρέμες και σαπούνια ξυρίσματος”