γεια σας
σκεφτηκα να φτιαξω ενα νημα με θεμα το πρωτο ξυρισμα της ζωης μας
δλδ τι setup χρησιμοποιησατε και πια χρονολογια και ποσο χρονων ησασταν
εγω ξυριστικα τελη Αυγουστου του 2010 με αφρο gillete και ξυραφακια Gbellini
ημουν 14.
λοιπον ακου αποψεις
πρωτο ξυρισμα
-
- Νήπιο
- 14
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 1 time
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panos12396 την 16 Μάι 2011, 16:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
πανος
- Apostolos
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 16
- Has thanked: 1394 times
- Been thanked: 653 times
- Επικοινωνία:
Γύρω στα 14, με bic metal, πινέλο απλό αγριόχοιρου και κρέμα kolynos. ASL Mennen αν θυμάμαι καλά. Όλα του πατέρα.
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
or
Grow A Beard
-
- Νήπιο
- 14
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 1 time
και εγω με του πατερα μου
και μαλιστα επειδη δεν τον ειχα ρωτησει για να ξυριστω ειχα παρει ενα δικο του ξυραφακι ξαναχρησοποιημενο και με τσιμπουσε αγρια!ηταν γεματο τριχες
:dash :dash :dash :dash :dash
και μαλιστα επειδη δεν τον ειχα ρωτησει για να ξυριστω ειχα παρει ενα δικο του ξυραφακι ξαναχρησοποιημενο και με τσιμπουσε αγρια!ηταν γεματο τριχες
:dash :dash :dash :dash :dash
πανος
- ElNavajero
- Γυμνάσιο
- 14
- Has thanked: 611 times
- Been thanked: 989 times
Εγώ ήμουν 14, το 2001 και για πρώτη φορά ξυρίστηκα με ένα wilkinson με 4(?) λεπίδες που κυκλοφορούσε τότε, με αφρό Axe Africa(και γ**ω τα αρώματα) και Nivea Asl(Επίσης τα εσπαγε το άρωμα, μετά χαλάσανε την formula).
- ElNavajero
- Γυμνάσιο
- 14
- Has thanked: 611 times
- Been thanked: 989 times
H Quattro πρέπει να ήταν Δημήτρη όντως.όσο για το δεύτερο σκέλος, και εγώ τις κοίταζα με δέος!
-
- Νήπιο
- 14
Στα 15 ξύρισα το μουστάκι πρώτη φορά,με ένα ξυραφάκι και αφρό του πατέρα μου,επειδή είχε φυτρώσει έντονα.Στη συνέχεια στα 17 ο κουρέας μου ξύρισε το μουσάκι κάτω από το στόμα,αναγκαστικά,χωρίς να θέλω,γιατί δεν είχα καθόλου τρίχες.Δεν τον άφησα να μου ξυρίσει το υπόλοιπο πρόσωπο.Τώρα στα 20 μου δεν έχω καθόλου τρίχες στο υπόλοιπο πρόσωπο,και λόγω ακμής δεν έχω βάλει ξυριστεί ακόμα.Και στο μουστάκι μου βγαίνουν αραιές τρίχες,και όταν το ξυρίζω,αρχίζουν να φαίνονται οι τρίχες μετά από 3-4 μέρες.Το μουσάκι δεν το έχω ξυρίσει καθόλου γιατί είναι ωραίο,απλά το κόβω με ψαλίδι.Ήθελα να ρωτήσω,εσείς που ξεκινήσατε στα 13-14 σας να ξυρίζεστε είχατε βγάλει τρίχες ή απλά ξυρίσατε το δέρμα σας για να βγάλετε?Πολλοί φίλοι μου δεν είχαν καθόλου τρίχες,και ξύρισαν το δέρμα τους,με αποτέλεσμα τώρα να έχουν σκληρά γένια,και να θέλουν καθημερινό ξύρισμα,βγάζουν τρίχες μέχρι και κάτω από τα μάτια,και στο λαιμό.Ακόμα και άτομα 15 χρονών βλέπω να έχουν σκληρά γένια.Στην αρχή ένιωθα μειονεκτικά που δεν είχα,αλλά τώρα κοιτάζω πρώτα να μου περάσει η ακμή.
- Apostolos
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 16
- Has thanked: 1394 times
- Been thanked: 653 times
- Επικοινωνία:
Justin να μην νιώθεις μειονεκτικά για τίποτε στην ζωή σου φίλε. Ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός.
Η ακμή σου είναι πρώτη προτεραιότητα, έχεις πολλά χρόνια μπροστά σου να ξυρίζεσαι. Να ακολουθείς τις συμβουλές του γιατρού σου.
Για να απαντήσω και στο ερώτημα σου, εγώ στα 15 μου είχα κανονικό μούσι!
Η ακμή σου είναι πρώτη προτεραιότητα, έχεις πολλά χρόνια μπροστά σου να ξυρίζεσαι. Να ακολουθείς τις συμβουλές του γιατρού σου.
Για να απαντήσω και στο ερώτημα σου, εγώ στα 15 μου είχα κανονικό μούσι!
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
or
Grow A Beard