Merkur 11c

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
aris22
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
13
Has thanked: 4491 times
Been thanked: 5445 times

Αυτό είναι και μένα το δίλλημα μου! Τώρα η μετά?? :confused Δεν είχα σκοπό να πάρω δεύτερη μηχανή άμεσα, έτσι και αλλιώς έχω πολύ δρόμο με την 34c, αλλά λόγω του οτι όπως λέτε είναι πολύ καλή μηχανή και βγαίνει σχεδόν απαράλλαχτη εδω και δεκαετίες και έχει καταργηθεί για αυτό το σκέφτομαι τώρα.Αυτή τη στιγμή είδα οτι την έχει ο Ξένος στα 33,48 ευρώ...... :confused
Άρης

Ζούν ανάμεσα μας........
Άβαταρ μέλους
hariskar
Νήπιο
Νήπιο
13
Has thanked: 48 times
Επικοινωνία:

Δεν την έχει, γράφει: Ημερομ. Διάθεσης 18/Jun/2012
Αυτή η ημεροηνία πάει συνέχεια πίσω... Κάποτε ήταν τέλος Μαρτίου. Εγώ αναγκάστηκα να την παραγγείλω από e-shop στην Αυστραλία, το κόστος βέβαια ανέβηκε αρκετά. Την πατήγγειλα από εδώ: http://www.safetyrazor.com.au/safety-ra ... n-11c.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Άβαταρ μέλους
Apostolos
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
17
Has thanked: 1394 times
Been thanked: 653 times
Επικοινωνία:

Αν θες την προσωπική μου γνώμη, μετά. Όταν θα έχεις αποκρυσταλλώσει δική σου άποψη.
Μηχανές (θα) υπάρχουν!
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
Άβαταρ μέλους
aris22
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
13

Apostolos έγραψε:Αν θες την προσωπική μου γνώμη, μετά. Όταν θα έχεις αποκρυσταλλώσει δική σου άποψη.
Μηχανές (θα) υπάρχουν!

Ετσι το βλέπω να γίνεται και εγώ....Εκτός αν τη φέρει μετά απο κανα χρόνο ο Ξένος :lachtot , και έχω προπονηθεί αρκετά με την 34c και είμαι έτοιμος με ξεκάθαρη άποψη :ninja_hide :thnx
Άρης

Ζούν ανάμεσα μας........
Άβαταρ μέλους
aris22
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
13

hariskar έγραψε:Δεν την έχει, γράφει: Ημερομ. Διάθεσης 18/Jun/2012
Αυτή η ημεροηνία πάει συνέχεια πίσω... Κάποτε ήταν τέλος Μαρτίου. Εγώ αναγκάστηκα να την παραγγείλω από e-shop στην Αυστραλία, το κόστος βέβαια ανέβηκε αρκετά. Την πατήγγειλα από εδώ: http://www.safetyrazor.com.au/safety-ra ... n-11c.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Γκαβομάρα μου :shocking , δεν το είδα! Πάντως να το παραγγείλω απο Αυστραλία δεν παίζει.... :thnx
Άρης

Ζούν ανάμεσα μας........
Άβαταρ μέλους
Antonis
Διαχειριστής
Διαχειριστής
14
Has thanked: 30179 times
Been thanked: 30619 times

Άρη, αν θέλεις την προσωπική μου γνώμη περίμενε, δούλεψε λίγο καιρό το εργαλείο που πήρες, ευχαριστήσου το και αργότερα, αφού πρώτα έχεις κατασταλάξει στο τι θες να έχει ή να μην έχει η επόμενη μηχανή σου, τότε προχώρα σε καινούργια αγορά. Άλλωστε, μέχρι τότε μπορεί να έχουν βγει άλλα εργαλεία που να καλύπτουν καλύτερα τις ανάγκες σου. Εγώ ξεκίνησα με την 33C και μετά από ένα διάστημα 6 μηνών πήρα την επόμενη μηχανή, αφού είδα που υστερεί και είχα κατασταλάξει στο τι παραπάνω ζητάω. Η γνώμη μου λοιπόν είναι να κάνεις λίγο υπομονή.
Άβαταρ μέλους
aris22
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
13

Ναι έτσι θα κάνω.απλά με έπιασε και λίγο το καταναλωτικό μου :whistle .¨Ετσι και αλλιώς εχω πολύ δρόμο μπροστά μου με την 34c την οποία παρεπιπτόντως θα της αγοράσω σήμερα stand απο τον Hondo (βασικά θα είναι stand για πινέλο που με μια μικρή τροποποίηση θα γίνει stand για την merkur :megagrin )Έτσι και αλλιώς και να καταργηθεί η 11c η merkur( εταιρεία) θα υπάρχει!! :dance3
Άρης

Ζούν ανάμεσα μας........
Άβαταρ μέλους
Stefanos
Καθηγητής Ξυρίσματος
Καθηγητής Ξυρίσματος
15
Has thanked: 212 times
Been thanked: 1193 times
Επικοινωνία:

Λοιπον...

Η 11c εχουμε πει οτι δεν παραγεται αλλο. Ουτε και καποιο επιχρυσο μοντελο. Οποιος θελει την 11c να το ανακοινωνει εδω ή να με στελνει ενα ΠΜ, για να δω μεσα απο τις πηγες μου που, πως, τι, αν και ποσο βγαινει..

Φιλικα
Στεφος
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Apostolos
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
17
Has thanked: 1394 times
Been thanked: 653 times
Επικοινωνία:

aris22 έγραψε:¨Ετσι και αλλιώς εχω πολύ δρόμο μπροστά μου με την 34c την οποία παρεπιπτόντως θα της αγοράσω σήμερα stand απο τον Hondo (βασικά θα είναι stand για πινέλο που με μια μικρή τροποποίηση θα γίνει stand για την merkur :megagrin )
Όταν το φτιάξεις βάλε καμιά φώτο!
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
Άβαταρ μέλους
aris22
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
13

Stefanos έγραψε:Λοιπον...

Η 11c εχουμε πει οτι δεν παραγεται αλλο. Ουτε και καποιο επιχρυσο μοντελο. Οποιος θελει την 11c να το ανακοινωνει εδω ή να με στελνει ενα ΠΜ, για να δω μεσα απο τις πηγες μου που, πως, τι, αν και ποσο βγαινει..

Φιλικα
Στεφος
Ok αν το αποφασίσω για την 11c θα σε "ενοχλήσω" :drool :dance3

Y.Γ Πέτυχα και την παράθεση :thnx

Apostolos έγραψε:Όταν το φτιάξεις βάλε καμιά φώτο!
Δεν θα είναι τίποτε ιδιαίτερο αλλά την δουλειά του θα την κάνει μια χαρά και εμένα προσωπικά μου άρεσε.(και κοστίζει και 2,79 € :megagrin )Με την πρώτη ευκαιρία θα ανεβάσω την φωτογραφία!
Άρης

Ζούν ανάμεσα μας........
Απάντηση

Επιστροφή στο “Double edge razors”