Καλησπέρα. Το sweet & dandy ήταν το πρώτο μου σαπούνι από τον Joserra και το πρώτο που τελείωσα από όλο το den. Έκτοτε έχω αγοράσει άλλα 3. Με κανένα δεν είχα εμπειρία παρόμοια με αυτήν που περιγράφεις. Λογικά κάποιο συστατικό δεν ταιρίαζει στο δέρμα σου.
Εκτιμώ πως πρόκειται για καθαρά υποκειμενικό θέμα, καθώς εγώ αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα με το Eternal Watch των grooming cult, σαπούνι το οποίο η δραματική πλειοψηφία της κοινότητας "πίνει νερό στο όνομά του".
Los Jabones De Joserra
- noobshaver
- Δημοτικό
- 1
- Has thanked: 3500 times
- Been thanked: 2530 times
Because when you're cool, the sun shines on you 24 hours a day.
--- Ηλίας ---
--- Ηλίας ---
- babkoug
- Εξειδίκευση
- 9
- Has thanked: 11409 times
- Been thanked: 15032 times
Το συγκεκριμένο Joserra που είχα αγοράσει τον 02/2022 μου δημιουργούσε μία αίσθηση καψίματος μόνο στο μουστάκι και χωρίς περαιτέρω δερματολογικά ζητήματα. Το ίδιο και το Gredos on my mind, που είχα αγοράσει μαζί. Θεωρώ πως είναι λόγω των έντονων αρωματικών ελαίων που περιέχουν. Αναφέρω την ημερομηνία πιθανολογώντας πως μετέπειτα παρτίδες ίσως να είχαν μικροαλλαγές στην βάση. Αν το θέμα που σου δημιουργεί είναι μεγαλύτερο, το σταματάς.
Μπάμπης
- gkarave
- Λύκειο
- 4
- Has thanked: 15368 times
- Been thanked: 15629 times
- Επικοινωνία:
...δυστυχώς φίλε @Geoxras σε μερικούς δημιουργούν αίσθηση καψίματος και κοκκινίλες στην επιδερμίδα...προσπάθησε να δημιουργείς αφρό σε μπολ, ώστε να είναι ελεγχόμενη η ποσότητα σαπουνιού που χρησιμοποιείς π..χ. με λιγότερο από μισό κουταλάκι σαπούνι...ίσως σε βοηθήσει...απόψεις...