Merkur 11c

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
hariskar
Νήπιο
Νήπιο
13
Has thanked: 48 times
Επικοινωνία:

Από τον Ξένο μου είπαν ότι το 11c θα αργήσει να έρθει και μου αντιπρότειναν το 15c, τι λέτε; Μου είπαν ότι η μόνη διαφορά είναι 0,75 χλσ στο μήκος λαβής. Η κεφαλή είναι ίδια;
Ευχαριστώ!
Άβαταρ μέλους
hariskar
Νήπιο
Νήπιο
13
Επικοινωνία:

Ψάχνοντας λίγο βρήκα και άλλες διαφορές στο βάρος, πάχος λαβής. Οι κεφαλές είναι ίδιες από ότι βλέπω. Συνολικά ποιο από τα 2 είναι προτιμότερο;
Ευχαριστώ
Άβαταρ μέλους
Apostolos
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
17
Has thanked: 1394 times
Been thanked: 653 times
Επικοινωνία:

Κατα την γνώμη μου είναι το ίδιο όποια και να πάρεις εκτός και αν είσαι ο wetshaver που έχει δοκιμάσει 1234 μηχανές και αναζητεί την λεπτομέρεια.
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
Άβαταρ μέλους
Giannis
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
17
Has thanked: 1038 times
Been thanked: 1249 times

hariskar έγραψε:Από τον Ξένο μου είπαν ότι το 11c θα αργήσει να έρθει και μου αντιπρότειναν το 15c, τι λέτε; Μου είπαν ότι η μόνη διαφορά είναι 0,75 χλσ στο μήκος λαβής. Η κεφαλή είναι ίδια;
Ευχαριστώ!
To έχω ξαναγράψει, και οι δυο Τσομπαρης και Ξενος , αντί να κοιτάνε να εξυπηρετήσουν τους πελάτες και να μεριμνήσουν να έχουν αυτά που τους ζητάμε, κοιτάνε να σου πασάρουν ότι τους βρίσκεται.
Τον Τσομπάρη τον έκοψα, γιατί όταν τον ρώτησα (για 15η φορά) γιατί δεν φέρνει την 34 σε gold, μου απάντησε ότι αφού πουλάει η 33 ας πούμε σαν παράδειγμα, γιατί να φέρω την 34?. Λες και του είπα να στοκάρει 2- 3 Aston Martin για να διαλέξω. Επαγγελματίες υποτίθεται που σκέφτονται να παραγγείλουν 2 μηχανές των 40€.
Και όχι γιατί δεν βγαίνουν αλλά γιατί είναι βολεμένοι.
Ως εκ τούτου Άντε Γειά.
if you have a great shave you have a great day
Άβαταρ μέλους
Apostolos
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
17
Has thanked: 1394 times
Been thanked: 653 times
Επικοινωνία:

Γιάννη έχεις δίκιο. Για αυτό πλέον την Ελλάδα την έχω κόψει. ΔΥΣΤΥΧΩΣ.
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
Άβαταρ μέλους
Antonis
Διαχειριστής
Διαχειριστής
14
Has thanked: 30179 times
Been thanked: 30619 times

Χάρη για να μην ξαναγράφω τα ίδια πράγματα, μπορείς να δεις εδώ αναλυτική παρουσίαση των δυο μηχανών. Οι κεφαλές είναι οι ίδιες, έχουν διαφορετικές λαβές και πιο συγκεκριμένα η 11C έχει πιο χοντρή λαβή και είναι και πιο βαριά. Αν σε διευκολύνει, η 11C είναι ακριβώς η ίδια με την 34C απλά είναι open comb (χωρίς μπάρα, με χτένι) και η 15C η ίδια με την 33C (χωρίς μπάρα, με χτένι).
Άβαταρ μέλους
boltsis
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14
Has thanked: 366 times
Been thanked: 320 times

Επίσης η 11C έχει αποσυρθεί απο την αγορά να επαναλάβουμε και έχει τάσεις να γίνει συλλεκτική.Πήρα και εγω τον xeno και μου είπε μια γυναίκα ότι δεν την έχει και μάλλον θα τα ξαναφέρουνε.Της είπα το παραπάνω νέο και δεν ήξερε προφανώς τίποτα.Απλά είναι ένα συν για μια επιτυχημένη μηχανή που αποσύρθηκε και τείνει να γίνει συλλεκτική για κάποιον που θέλει να κάνει κάποια αγορά!
Dovo Silver Steel Prima, Joseph Allen & Sons Sheffield ,C.V Heljestrand Ringdove Νο55,Dubl Duck Satinedge,Thomas Turner & Co,Thiers-Issard Spartacus "dreadnought",Frederick Reynolds Sheffield
Mercur 34c, Merkur Futur Gold
Ηλίας
Άβαταρ μέλους
hariskar
Νήπιο
Νήπιο
13
Επικοινωνία:

Σε ευχαριστώ το έχω διαβάσει. Αφού είναι ίδιες οι κεφαλές, πιστεύω θα συνηθίσω τις διαφορές 15c σε σχέση με την 34c που έχω.
Άβαταρ μέλους
Νεκρομάντης
Δημοτικό
Δημοτικό
13
Has thanked: 148 times
Been thanked: 41 times

Giannis έγραψε: To έχω ξαναγράψει, και οι δυο Τσομπαρης και Ξενος , αντί να κοιτάνε να εξυπηρετήσουν τους πελάτες και να μεριμνήσουν να έχουν αυτά που τους ζητάμε, κοιτάνε να σου πασάρουν ότι τους βρίσκεται.
Τον Τσομπάρη τον έκοψα, γιατί όταν τον ρώτησα (για 15η φορά) γιατί δεν φέρνει την 34 σε gold, μου απάντησε ότι αφού πουλάει η 33 ας πούμε σαν παράδειγμα, γιατί να φέρω την 34?. Λες και του είπα να στοκάρει 2- 3 Aston Martin για να διαλέξω. Επαγγελματίες υποτίθεται που σκέφτονται να παραγγείλουν 2 μηχανές των 40€.
Και όχι γιατί δεν βγαίνουν αλλά γιατί είναι βολεμένοι.
Ως εκ τούτου Άντε Γειά.
Και εμένα περίπου τα ίδια μου είπαν όταν ρώτησα αν μπορούν να μου φέρουν με παραγγελία το Dovo Astrale αφού μου άρεσε περισσότερο εμφανισιακά από το Prima silver steel (το οποίο πήρα και τελικά, αφού ήταν και αυτό όμορφο, αλλά....). Με ρώτησαν τι διαφορά έχει (τους είπα ότι είναι half hollow) και αν παίζει κανένα ρόλο στην ποιότητα κατασκευής αυτό. Μου ανέφεραν ρητά ότι η DOVO στέλνει στην Ελλάδα ορισμένα μόνο μοντέλα... Δεν νομίζω ότι θα τους απαγόρευε η dovo να "στοκάρουν" (ξέρω, δεν είναι και η πιο δόκιμη έκφραση για αυτήν την ποσότητα :bigsmilie ) δύο - τρία από κάθε μοντέλο της.... άλλωστε καμιά δεκαπενταριά μοντέλα έχει. Εντάξει, ας μην φέρει το Mammut που κάνει 500 €.... :megagrin
Με την αρρώστια που μας έχει πιάσει, και με την μανία μας να μεταδίδουμε αυτήν την αρρώστια σε φίλους και γνωστούς το αγοραστικό κοινό ενδέχεται να μεγαλώσει αρκετά. Αλλά αντί να προηγηθούν των εξελίξεων και να εκμεταλλευτούν στο έπακρο την αύξηση του αγοραστικού κοινού, θα αναγκαστούν να προσαρμοστούν στη συνέχεια ενώ θα έχουν χάσει αρκετές πωλήσεις (και πιθανών και δυσαρεστημένους πελάτες)...
Δεν έχω καμία ένσταση για την ευγένεια και εξυπηρετικότητα των υπαλλήλων των δύο μαγαζιών που είναι πολύ υψηλά σε σχέση με τα Ελληνικά στάνταρ, αλλά η επαγγελματικότητα δεν κρίνεται μόνο από αυτά. Άλλωστε αυτοί χάνουν πωλήσεις που όπως προανέφερα μπορεί να αυξηθούν με γεωμετρική πρόοδο...
Τώρα αν τα κέρδη από τις πωλήσεις ξυριστικών είναι τόσο αμελητέα σε σχέση με τον συνολικό τους τζίρο, τότε λογικά αυτοί θα αδιαφορούν και εμείς θα (συνεχίσουμε) να παραγγέλνουμε απ' έξω...
Μανώλης

"the blind are leading the blind are leading the blind"
Άβαταρ μέλους
Stefanos
Καθηγητής Ξυρίσματος
Καθηγητής Ξυρίσματος
15
Has thanked: 212 times
Been thanked: 1193 times
Επικοινωνία:

Πρωτ'απόλα να πω ότι οι εμπειριες που κάνουμε με κάποιο κατάστημα, δεν είναι αντικείμενο συζητήσεως σε ένα νήμα που είναι αφιερωμένο σε ένα προϊόν! Για τέτοιες περιπτώσεις υπάρχει το κατάλληλο τμήμα στην κλινική μας!

Για να επανέλθω λίγο στο 34g να τονίσω ότι η Dovo δεν παράγει επιχρυσωμένα safety razors πλέον, ακόμη και το Progress που πουλούσε καλύτερα από όλα τα άλλα μαζί, σταμάτησαν. Οπότε εάν βρείτε κάπου αλλού, να το πάρετε από εκεί! Επανατροφοδότηση δεν πρόκειται να γίνει!

Και τώρα που ξεκαθαρίσαμε και τα 2, στο θέμα μας...

:thnx
Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Double edge razors”