Καλό σαββατοκύριακο μάγκες!
Muhle R89 gr
Feather Black #1
KENT Infinity Silvertex
Bluebeards Revenge sc
Thayers Witch Hazel Lemon
Bluebeards Cooling Moisturiser
Παρθενική σήμερα για το υπέροχο ΚΕΝΤ. Δοκιμή των προϊόντων
Bluebeards Revenge. Πρόκειται για δείγματα που μου έδωσε ο Γιάννης Hairmaker. Μου είπε: "Δοκίμασε και θέλω την ειλικρινή σου γνώμη. Θα τα φέρω την άλλη εβδομάδα". Λοιπόν, η κρέμα είναι εξαιρετική. Συνεργάστηκε άριστα σε bowl lathering με το ΚΕΝΤ και βγήκε μια υπέροχη κρέμα που μου κράτησε για 6,5 περάσματα. Τόσο πολύ πορώθηκα με το πινέλο και την κρέμα, που έκανα δύο φορές κόντρα! Στο δείγμα των 5 ml περίσσεψε υλικό και για τουλάχιστον άλλα δύο περάσματα. Το Cooling Moisturizer μου έχει αφήσει ένα δέρμα υπέροχο. Χωρίς να θέλω να γίνω υπερβολικός, θα πω οτι μου έχει αφήσει το πιο μαλακό και γυαλιστερό δέρμα από ότι έχω χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα. Και τα δύο προϊόντα όμως έχουν ένα σημαντικό μειονέκτημα για μένα. Δεν έχουν άρωμα, ή μάλλον έχουν ένα αδιόρατο άρωμα. Και εγώ θέλω οι κρέμες, τα σαπούνια και τα aftershave που χρησιμοποιώ να έχουν άρωμα, να έχουν χαρακτήρα. Για κάποιους άλλους, η έλλειψη αρώματος μπορεί να μπαίνει στα θετικά. Αν ο Γιάννης τα φέρει σε μια καλή τιμή, συγκρίσιμη με εκείνη που πωλούνται στο site της εταιρίας, μάλλον θα τα αγοράσω.
Για το πινέλο, θα πω οτι επηρεάστηκα για την αγορά του από τον Διονύση που μου είπε: "Δεν γίνεται να μην το έχεις", αλλά και από τα εγκωμιαστικά σχόλια του Βασίλη, του Ηρακλή και των άλλων παιδιών που το έχουν πάρει. Σας ευχαριστώ όλους παιδιά.