Το ξύρισμα της ημέρας: Οκτώβριος 2014

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Fotakas
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14
Has thanked: 1364 times
Been thanked: 4912 times

iogi έγραψε:...
- SS Haslinger Meeresalgen...
Για πες, για πες...!
macho έγραψε:...βρηκα και τις ρυθμισεις της progress που ταιριαζουν στο προσωπο μου.ξεκινησα απο το 4 και στα 2 επομενα περασματα τη γυρισα στο 3.μιλαμε για αποτριχωση :xp1 ...
Έχω ξανα πει οτι η Progress είναι μια μηχανή που σε κάνει να αναρωτιέσαι γιατί υπάρχουν όλες οι υπόλοιπες. Μάλλον η πιο ολοκληρωμένη μηχανή που έχει κυκλοφορήσει εδώ και 50-60 χρόνια!7

Petros έγραψε:Πρωινό μπάνιο και ...
...
Πρώτη με HTGAM !!!!...
Θεωρώ δεδομένη την αγορά τουλάχιστον ενός σαπουνιού λίαν συντόμως.
Που να τα βρεις? Συνεχώς "OUT OF STOCK"! Πρέπει να'σαι μονίμως "με το δάχτυλο στην σκανδάλη".
Όσο κι αν κανείς προσέχει, όσο κι αν το κυνηγά
Πάντα πάντα θα 'ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει.

(Ο.Ε.)
Άβαταρ μέλους
iogi
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
15
Has thanked: 25275 times
Been thanked: 7877 times

Φώτη, καλό μου φαίνεται σαν πρώτη εντύπωση. Περίεργη μυρωδιά, προσωπικά μου αρέσει. Το πλαστικό βαζάκι του είναι για γέλια, ένα πεταμένο ευρώ. Κάποια στιγμή ίσως πάρω και αυτό.

ΥΓ. Σε μια συνάντηση κάποιος είχε φέρει το σαπουνάκι με τις άλγες. Είχα μείνει με την εντύπωση πως ήσουν εσύ αυτός :confused
Γιάννης
Άβαταρ μέλους
Fotakas
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14
Has thanked: 1364 times
Been thanked: 4912 times

Ναι εγώ ήμουν. Νομίζω όμως οτι μέχρι σήμερα ήμουν ο μόνος στο φόρουμ που το είχε δοκιμάσει και θέλω να ακούσω και άλλες απόψεις.
Όσο κι αν κανείς προσέχει, όσο κι αν το κυνηγά
Πάντα πάντα θα 'ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει.

(Ο.Ε.)
desperado
Λύκειο
Λύκειο
11
Has thanked: 3820 times
Been thanked: 4324 times

Καλό σαββατοκύριακο μάγκες!

Muhle R89 gr
Feather Black #1
KENT Infinity Silvertex
Bluebeards Revenge sc
Thayers Witch Hazel Lemon
Bluebeards Cooling Moisturiser

Παρθενική σήμερα για το υπέροχο ΚΕΝΤ. Δοκιμή των προϊόντων Bluebeards Revenge. Πρόκειται για δείγματα που μου έδωσε ο Γιάννης Hairmaker. Μου είπε: "Δοκίμασε και θέλω την ειλικρινή σου γνώμη. Θα τα φέρω την άλλη εβδομάδα". Λοιπόν, η κρέμα είναι εξαιρετική. Συνεργάστηκε άριστα σε bowl lathering με το ΚΕΝΤ και βγήκε μια υπέροχη κρέμα που μου κράτησε για 6,5 περάσματα. Τόσο πολύ πορώθηκα με το πινέλο και την κρέμα, που έκανα δύο φορές κόντρα! Στο δείγμα των 5 ml περίσσεψε υλικό και για τουλάχιστον άλλα δύο περάσματα. Το Cooling Moisturizer μου έχει αφήσει ένα δέρμα υπέροχο. Χωρίς να θέλω να γίνω υπερβολικός, θα πω οτι μου έχει αφήσει το πιο μαλακό και γυαλιστερό δέρμα από ότι έχω χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα. Και τα δύο προϊόντα όμως έχουν ένα σημαντικό μειονέκτημα για μένα. Δεν έχουν άρωμα, ή μάλλον έχουν ένα αδιόρατο άρωμα. Και εγώ θέλω οι κρέμες, τα σαπούνια και τα aftershave που χρησιμοποιώ να έχουν άρωμα, να έχουν χαρακτήρα. Για κάποιους άλλους, η έλλειψη αρώματος μπορεί να μπαίνει στα θετικά. Αν ο Γιάννης τα φέρει σε μια καλή τιμή, συγκρίσιμη με εκείνη που πωλούνται στο site της εταιρίας, μάλλον θα τα αγοράσω.
Για το πινέλο, θα πω οτι επηρεάστηκα για την αγορά του από τον Διονύση που μου είπε: "Δεν γίνεται να μην το έχεις", αλλά και από τα εγκωμιαστικά σχόλια του Βασίλη, του Ηρακλή και των άλλων παιδιών που το έχουν πάρει. Σας ευχαριστώ όλους παιδιά.
Θοδωρής

"Keep your friends close, but your enemies closer" - The Godfather
Άβαταρ μέλους
nik16v
Λύκειο
Λύκειο
12
Has thanked: 8866 times
Been thanked: 3947 times

Καλημέρα σε όλους, πριν λίγο

Μηχανή: EJ89
Λεπίδα: Feather #6
Πινέλο: Vie-Long Men's Only Limited Edition
Σαπούνι: O Melhor
Μετά το ξύρισμα: LaToja
paratairosexthros
Λύκειο
Λύκειο
13
Has thanked: 3384 times
Been thanked: 5292 times

Omega 102
Stirling orange chill
EJ 89
Supermaz stainless #2
444
Floid Vigoroso
Τα πάντα θα μπορούσαν να είναι εντελώς διαφορετικά.Αλλά,και πάλι,θα είχαν απολύτως την ίδια σημασία.
tiguansm
Νήπιο
Νήπιο
11
Has thanked: 215 times
Been thanked: 93 times

Merkur progress #4
Perma sharp #3
Dovo σαπούνι ως pre shave
Dovo soap
Thayers original
444
Μενούνος pacoraban 60°

Πρώτη δοκιμη Thayers πολυ δροσιστικό άοσμο αλλά καλύτερα για να βάζω ότι θέλω μετά.
Περιμένοντας την futur είπα να δοκιμάσω υψηλή βαθμιδα στη progress και απέδωσε άριστα αν και φοβόμουν κοψίματα, φυσικα καθάρισα με δυό περάσματα πολύ καλά για μένα που ξεκίνησα με τρΊα και τέσσερα τουλάχιστον.
Βλέποντας ότι άλλοι φίλοι εδώ χρησιμοποιόυν το νερό το οποίο μαλακώνει το MWF σκέφτηκα να το δοκιμάσω με το dovo και απέδωσε πολύ καλά δεν ήταν σα να είχα βάλει proraso pre shave. Πολύ καλή ιδέα :thnx
macho
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
11
Has thanked: 16341 times
Been thanked: 17338 times

001.JPG
γενια24ωρων
proraso green pre sc
merkur500progress 3,5
personna plat.4
semogue2020b.badger
rose of bulgaria for men sc
alum block
proraso green asl
proraso white asc
3περασματα,bbs.
εξαιρετικο και το σημερινο ξυρισμα.ευκολο και απαλο αποτελεσμα.την progress σημερα την δουλεψα στο 3,5 σε ολα τα περασματα και ηταν 100% αποτελεσματικη.μεχρι το 3 κανει το πιο ανετο και βαθυ ξυρισμα που εχω δει σε μηχανη.semogue 2020 και rose of bulgaria sc το σημερινο software,kαι ναι με τις κρεμες το 2020 δεν εχει αντιπαλο.απαλο και αφρος για 3 συνταγματα πεζικου.η κρεμα εχει φοβερο αρωμα τριανταφυλλο,ελαφρυ και οχι γλυκερο.οσο για την προστασια,μια απο τις πιο αποτελεσματικες κρεμες που εχω δοκιμασει.
τελικο αποτελεσμα= :D ;)
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
Giannis
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
16
Has thanked: 1038 times
Been thanked: 1249 times

Πινέλο Vie Long Mens Only LE 2014
Σαπούνι Mikes Lemongrass Eucalyptus
Μηχανή Gillette Fat Boy (3)
Λεπίδα Perma Sharp(4)
ASL Μενουνος Λεβάντα
ASB Apivita Men΄s Care
if you have a great shave you have a great day
Άβαταρ μέλους
giobi
Νήπιο
Νήπιο
12
Has thanked: 327 times
Been thanked: 152 times

Καλησπερα

Γενεια 2 ημερων

Merkur 41C
BIC ch. pl. #1
Omega 11137
Cella
ASB Nivea
ASL 444+Floid Suave

3ο ξυρισμα με την 41C, σκεφτηκα να δοκιμασω τα ξυραφακια της BIC τα οποια ειναι καλα και οχι τοσο αγρια.
Απο το προηγουμενο ξυρισμα ειχα για μια ημερα καποιους ερεθισμους προς το λαιμο (ισως να μη μου πανε τα Silver Blue που χρησιμοποιησα, θα δειξει), οποτε σημερα χρειαστηκε να βαλω και ASB που δεν το συνηθιζω.
Κατα τ' άλλα, ολα σουπερ.
Αντωνης
Απάντηση

Επιστροφή στο “Το ξύρισμα της ημέρας”