Το ξύρισμα της ημέρας: Μάιος 2016
- foxtrot
- Συντονιστής
- 10
- Has thanked: 31244 times
- Been thanked: 32747 times
Να σου πω Θοδωρή, σαν του Γονδολιέρη δεν υπάρχει. Ανετα κάνεις βόλτα επάνω του. 

Γιάννης
- rhtoras
- Εξειδίκευση
- 13
- Has thanked: 2713 times
- Been thanked: 1756 times
πινέλο-semogue continent(1470)
μηχανή-merkur 15c
λεπίδα-gillette nacet(thanks Vavous!) #1
κρέμα-al's shaving crema-Goodfellas(thanks Vavous!)
asl-speick
Η λεπίδα-προσφορά του φίλου Ανδρέα-άψογη σε όλα της.Την ένιωθα νε περνάει αλλά δεν μου δημιούργησε ερεθισμούς και την βρήκα και κοφτερή.Δεν είχα μεγάλες προσδοκίες αλλά έμεινα πολύ ευχαριστημένος.Σίγουρα θα αγοράσω και άλλες.
Η κρέμα και αυτή προσφορά του φίλου Ανδρέα a.k.a Vavous και τον 1000ευχαριστώ πολύ.Είχα πολύ μεγάλες προσδοκίες μιας και είχα ξαναδοκιμάσει την εν λόγω κρέμα σε άλλο άρωμα χάρις τον φίλτατο συνξυριστή Άρη.Το άρωμα της είναι λές και έβαλες οτι όξινο είχες μες το multi*.Ένα μείγμα από λεμόνι,lime,σαγκουίνι,νεράτζι,περγαμόντο,λεμοντσέλο και τα συναφή αλλά με κάτι ξύλινο και φρέσκο.Σε γενικές γραμμές άγγιζε την κατηγορία: μπαρμπέρικο απ'το Αμέρικο!
Η προστασία και το γλίστρημα είναι έξοχα και ο λόγος για να μπώ σε νέα έξοδα.Απλά απίστευτη...
*Αυτά τα μικρά τα μίξερ με τη λεπίδα που θριματίζουν πάγο,κόβουν κολοκυθάκια και φτιάχνουν σάλτσες.Ξέρετε ποια λέω ε?
μηχανή-merkur 15c
λεπίδα-gillette nacet(thanks Vavous!) #1
κρέμα-al's shaving crema-Goodfellas(thanks Vavous!)
asl-speick
Η λεπίδα-προσφορά του φίλου Ανδρέα-άψογη σε όλα της.Την ένιωθα νε περνάει αλλά δεν μου δημιούργησε ερεθισμούς και την βρήκα και κοφτερή.Δεν είχα μεγάλες προσδοκίες αλλά έμεινα πολύ ευχαριστημένος.Σίγουρα θα αγοράσω και άλλες.
Η κρέμα και αυτή προσφορά του φίλου Ανδρέα a.k.a Vavous και τον 1000ευχαριστώ πολύ.Είχα πολύ μεγάλες προσδοκίες μιας και είχα ξαναδοκιμάσει την εν λόγω κρέμα σε άλλο άρωμα χάρις τον φίλτατο συνξυριστή Άρη.Το άρωμα της είναι λές και έβαλες οτι όξινο είχες μες το multi*.Ένα μείγμα από λεμόνι,lime,σαγκουίνι,νεράτζι,περγαμόντο,λεμοντσέλο και τα συναφή αλλά με κάτι ξύλινο και φρέσκο.Σε γενικές γραμμές άγγιζε την κατηγορία: μπαρμπέρικο απ'το Αμέρικο!
Η προστασία και το γλίστρημα είναι έξοχα και ο λόγος για να μπώ σε νέα έξοδα.Απλά απίστευτη...
*Αυτά τα μικρά τα μίξερ με τη λεπίδα που θριματίζουν πάγο,κόβουν κολοκυθάκια και φτιάχνουν σάλτσες.Ξέρετε ποια λέω ε?
https://unchained-gnu.gr Βάλτε linux που είναι δωρεάν, ελαφρύ και κάνει ο,τι θέλετε.
oneirofono.gr Το καλύτερο e-steki.
Φυσικά δε θέλω να ξεμείνω από: gillette κρέμα ξυρίσματος και oldspice asl.
oneirofono.gr Το καλύτερο e-steki.
Φυσικά δε θέλω να ξεμείνω από: gillette κρέμα ξυρίσματος και oldspice asl.
- captain_hx
- Εξειδίκευση
- 10
- Has thanked: 16281 times
- Been thanked: 16450 times
- Επικοινωνία:
Σας χαιρετώ,
Μεσιμεριάτικο ξύρισμα με τις επιλογές του Φώτη
- Vie-Long 12705b Fan Shape Horse Hair
- Feather Artist Club SS
- Feather Super Professional (5)
- Palmolive Stick
- Old Spice Classic (Canada) + 444

Μεσιμεριάτικο ξύρισμα με τις επιλογές του Φώτη

- Vie-Long 12705b Fan Shape Horse Hair
- Feather Artist Club SS
- Feather Super Professional (5)
- Palmolive Stick
- Old Spice Classic (Canada) + 444

- Antonis
- Διαχειριστής
- 13
- Has thanked: 29456 times
- Been thanked: 29629 times
Καλησπέρα!
- Dr Harris Sandalwood ss
- Vie Long Mens Only Edition
- Gillette Fatboy @9
- Personna Platinum [3]
- 444
- Alt Innsbruck EDC
- Dr Harris Sandalwood ss
- Vie Long Mens Only Edition
- Gillette Fatboy @9
- Personna Platinum [3]
- 444
- Alt Innsbruck EDC
- george644
- Δημοτικό
- 9
- Has thanked: 3247 times
- Been thanked: 2785 times
Kαλησπερα σας
Χθες το πρωι
Musgo Real glyce
Eterna πινελο
Nivea sensitive cream
ΕJ 89bl
Sputnik (#1)
ASB 444
ASL Brut Oceans
1η δοκιμη με το Σπουτνικ.Κοβει πιο βαθεια απο το Rapira chrome με το οποιο εκανα 3 πολυ καλα ξυρισματα.Ειναι ομως τραχυ,το αλουμ ψιλοδαγκωνε στο λαιμο.Ενω με το Rapira δεν καταλαβαινα τιποτα και στα τρια ξυρισματα.Το Oceans ειναι καλοκαιρινο και μου αρεσει.
Σημερα το πρωι
Musgo Real glyce
Proraso πινελο
Ηaslinger schafmilch σαπουνι
Gillette Rocket HD
Sputnik (#2)
ASB 444,Nivea
ASL Malizia Uomo
Tι το θελα να το δοκιμασω με τη Rocket;Το αλουμ δαγκωνε στο λαιμο.Ειχα και λιγο τραβηγμα για κανα εξαωρο.Εβαλα και βαλσαμο που δεν ειχα βαλει για αρκετες ημερες.Το 3ο θα το κανω ξανα με την ΕDWIN JAGGER.
Χθες το πρωι
Musgo Real glyce
Eterna πινελο
Nivea sensitive cream
ΕJ 89bl
Sputnik (#1)
ASB 444
ASL Brut Oceans
1η δοκιμη με το Σπουτνικ.Κοβει πιο βαθεια απο το Rapira chrome με το οποιο εκανα 3 πολυ καλα ξυρισματα.Ειναι ομως τραχυ,το αλουμ ψιλοδαγκωνε στο λαιμο.Ενω με το Rapira δεν καταλαβαινα τιποτα και στα τρια ξυρισματα.Το Oceans ειναι καλοκαιρινο και μου αρεσει.
Σημερα το πρωι
Musgo Real glyce
Proraso πινελο
Ηaslinger schafmilch σαπουνι
Gillette Rocket HD
Sputnik (#2)
ASB 444,Nivea
ASL Malizia Uomo
Tι το θελα να το δοκιμασω με τη Rocket;Το αλουμ δαγκωνε στο λαιμο.Ειχα και λιγο τραβηγμα για κανα εξαωρο.Εβαλα και βαλσαμο που δεν ειχα βαλει για αρκετες ημερες.Το 3ο θα το κανω ξανα με την ΕDWIN JAGGER.
- akis_peiraias
- Εξειδίκευση
- 9
- Has thanked: 18550 times
- Been thanked: 15729 times
Σήμερα κατά τις 22:00 :
✔ Preshave Proraso green
✔ SOC 2band badger
✔ Body shop maca root
✔ Maggard open comb V2
✔ Wilkinson sword ( 1 )
✔ Aqua Velva USA
Πρώτη δοκιμή για την συγκεκριμένη μηχανή και είπα καταρχήν να χρησιμοποιήσω την κρέμα που επιτρέπει μαγκιές και αυτή δεν είναι άλλη από την Maca root της B.S .
Πρώτη φορά που θα ξυριζόμουν άλλωστε με open comb και είχα μια έννοια μην έχω φιλετιασματα... Έτσι καλή προετοιμασία, μπανακι , Preshave και παράλληλα ανυπομονησία για να δω τι ψάρια πιάνει η νέα μου μηχανή. Είπα να χρησιμοποιήσω και λεπίδα μεσαίας επιθετικότητας αλλά που τα πάμε καλά και πότε δεν έχω βρει μια σκάρτη και αυτή είναι η wilkinson. Φόρτωσα λεπίδα , αφρός για να πνιγείς από την κρέμα και ξεκινάω . Η μηχανή καταρχήν είναι στιβαρή (σχεδόν 100 γραμμάρια ) και έτσι σε προδιαθέτει απλώς να την αφήσεις να κάνει αυτή όλη τη δουλειά και εσύ μόνο να οδηγείς .... πίεση καμία! Είχα γενιά 3 ημερών (για μένα είναι πολλές 3 μερες γιατί από την 2η έχω αρκετά .) Από την πρώτη ξυραφιά κατάλαβα ότι η μηχανή ναι μεν θερίζει άνετα τα γένια μου αλλά είναι πολύ γλυκιά. Δεν ένιωσα στιγμή το αντίθετο! Έλεγα να κάνω μόνο 2 περάσματα (κανονικό και πλάγιο ) αλλά ένιωσα τόσο άνετα που πήγα και σε κόντρα . Με εντυπωσίασε και το πόσο εύκολα θεριζε τα σκληρά μου γένια που από το πρώτο πέρασμα η διαφορά με τις άλλες μηχανές που έχω ,τις closed , ήταν τεράστια . 3 χέρια λοιπόν μετά σε κεφάλι και πρόσωπο και ομολογώ ότι έκανα πολύ πιο γρήγορα από τις closed μου ,γιατί σε κάθε χέρι έφευγε πολύ τρίχα.
Το αποτέλεσμα φανταστικό! BBS πραγματικό χωρίς κανέναν ερεθισμό και χωρίς κανένα αιματηρό ατύχημα! Και το κυριότερο επειδή δεν είχα μερεμέτια δεν ταλαιπωρήθηκε καθόλου το δέρμα μου . Έβαλα το aftershave μου και δεν εμφανίστηκε πουθενά η παραμικρή κοκκινίλα ! Απόρησα γιατί 3 χρόνια τώρα δεν έπαιρνα μια open comb! Έγινε πραγματικά η αγαπημένη μου μηχανή που ανάλογα τη λεπίδα μπορείς να την χρησιμοποιείς πιστεύω και κάθε μέρα !
WET SHAVING RULES !!! 
Αντε να βγούνε γρήγορα να τα ξανά θερίσω!!!
✔ Preshave Proraso green
✔ SOC 2band badger
✔ Body shop maca root
✔ Maggard open comb V2
✔ Wilkinson sword ( 1 )
✔ Aqua Velva USA
Πρώτη δοκιμή για την συγκεκριμένη μηχανή και είπα καταρχήν να χρησιμοποιήσω την κρέμα που επιτρέπει μαγκιές και αυτή δεν είναι άλλη από την Maca root της B.S .
Πρώτη φορά που θα ξυριζόμουν άλλωστε με open comb και είχα μια έννοια μην έχω φιλετιασματα... Έτσι καλή προετοιμασία, μπανακι , Preshave και παράλληλα ανυπομονησία για να δω τι ψάρια πιάνει η νέα μου μηχανή. Είπα να χρησιμοποιήσω και λεπίδα μεσαίας επιθετικότητας αλλά που τα πάμε καλά και πότε δεν έχω βρει μια σκάρτη και αυτή είναι η wilkinson. Φόρτωσα λεπίδα , αφρός για να πνιγείς από την κρέμα και ξεκινάω . Η μηχανή καταρχήν είναι στιβαρή (σχεδόν 100 γραμμάρια ) και έτσι σε προδιαθέτει απλώς να την αφήσεις να κάνει αυτή όλη τη δουλειά και εσύ μόνο να οδηγείς .... πίεση καμία! Είχα γενιά 3 ημερών (για μένα είναι πολλές 3 μερες γιατί από την 2η έχω αρκετά .) Από την πρώτη ξυραφιά κατάλαβα ότι η μηχανή ναι μεν θερίζει άνετα τα γένια μου αλλά είναι πολύ γλυκιά. Δεν ένιωσα στιγμή το αντίθετο! Έλεγα να κάνω μόνο 2 περάσματα (κανονικό και πλάγιο ) αλλά ένιωσα τόσο άνετα που πήγα και σε κόντρα . Με εντυπωσίασε και το πόσο εύκολα θεριζε τα σκληρά μου γένια που από το πρώτο πέρασμα η διαφορά με τις άλλες μηχανές που έχω ,τις closed , ήταν τεράστια . 3 χέρια λοιπόν μετά σε κεφάλι και πρόσωπο και ομολογώ ότι έκανα πολύ πιο γρήγορα από τις closed μου ,γιατί σε κάθε χέρι έφευγε πολύ τρίχα.
Το αποτέλεσμα φανταστικό! BBS πραγματικό χωρίς κανέναν ερεθισμό και χωρίς κανένα αιματηρό ατύχημα! Και το κυριότερο επειδή δεν είχα μερεμέτια δεν ταλαιπωρήθηκε καθόλου το δέρμα μου . Έβαλα το aftershave μου και δεν εμφανίστηκε πουθενά η παραμικρή κοκκινίλα ! Απόρησα γιατί 3 χρόνια τώρα δεν έπαιρνα μια open comb! Έγινε πραγματικά η αγαπημένη μου μηχανή που ανάλογα τη λεπίδα μπορείς να την χρησιμοποιείς πιστεύω και κάθε μέρα !

Αντε να βγούνε γρήγορα να τα ξανά θερίσω!!!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Δύο πράγματα αξίζουν στη ζωή, η λεβεντιά και το χαμόγελο !
- george644
- Δημοτικό
- 9
- Has thanked: 3247 times
- Been thanked: 2785 times

Καλημερα σε ολη την παρεα
Πριν λιγο
Musgo Real glyce
Liojuny finest 20mm
Tabac stick
EJ 89bl
Sputnik (#3)
ASB 444
ASL Mennen
Mε την Εdwin Jagger τα παει καλυτερα το Σπουτνικ.Οταν εβαλα το αλουμ το ειχα το ψιλοδαγκωμα στο λαιμο.Ειναι τραχυ,αλλα κοβει βαθια.Το Mennen ηρθε χθες.Μολις το απλωσα κατι μου θυμισε.Πολυ ωραιο,κλασσικο after shave.
-
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 11
- Has thanked: 16341 times
- Been thanked: 17335 times
brut...vanilla.''george644''
μολις το απλωσα κατι μου θυμισε.

-
- Λύκειο
- 11
- Has thanked: 3820 times
- Been thanked: 4324 times
Καλησπέρα σας!
Muhle R89 grande + Bolzano
SOC 2 band
Mike's Vetiver ss
444 Alum Block
Thayers Lemon Witch Hazel
Guerlain Vetiver asl + 444 gel
Muhle R89 grande + Bolzano
SOC 2 band
Mike's Vetiver ss
444 Alum Block
Thayers Lemon Witch Hazel
Guerlain Vetiver asl + 444 gel
Θοδωρής
"Keep your friends close, but your enemies closer" - The Godfather
"Keep your friends close, but your enemies closer" - The Godfather
- bill3377
- Λύκειο
- 10
- Has thanked: 21906 times
- Been thanked: 4048 times
Καλησπέρα. Χθεσινό ξύρισμα με τα παρακάτω:
Pre shave: Proraso white
Σαπούνι: GFT
Πινέλο : Omega 11574
Razor: Crown & Sword ERN 1166
Aftershave: Old Spice

Πολύ καλύτερο το δεύτερο ξύρισμα με straight razor. Με προβλήματα και πάλι αλλά καλύτερο από το προηγούμενο. Αυτό που παρατήρησα είναι ότι επειδή αργώ πολύ περισσότερο με το straight razor, η σαπουνάδα στεγνώνει και δεν γλιστρά το ξυράφι. Αναγκαζόμουν να ξαναπερνώ σαπουνάδα σε πολλά σημεία για να γλιστρήσει το ξυράφι. Το δύσκολο σημείο είναι το πιγούνι οπού δεν ξέρω πως να το τεντώσω με αποτέλεσμα να μην μπορώ να ξυριστώ καλά. Πήρα θάρρος όμως και πέρασα και μια κόντρα. Κι εκεί τα ίδια προβλήματα με σαπουνάδα και πιγούνι. Στο μουστάκι πήγα να τα πάρω λοξά και άρπαξα και ένα κόψιμο στο χείλος
Δεν πειράζει, όλα θα γίνουν σιγά σιγά.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ξύρισμα λίγων ημερών πριν που δεν ανέφερα και αξίζει να αναφέρω.
Κρέμα: Palmolive classic
Πινέλο : Kent Infinity
Μηχανή: gillette contour
Aftershave: La toja

Η αναφορά αξίζει σε αυτή την πολύ όμορφη μηχανή της gillette. Πραγματικά είναι κρίμα που δεν παράγονται τέτοιες μηχανές αποτελεσματικές και όμορφες όπως αυτή. Ακόμη χειρότερα, δεν παράγονται ανταλλακτικά και θα οδηγηθεί σιγά σιγά στην αχρηστία. Για τα υπόλοιπα υλικά δεν έχω να πω πολλά. Η palmolive είναι σταθερή αξία, το πινελάκι φανταστικό για την τιμή του και το La toja με ωραίο καλοκαιρινό άρωμα ήρθε να ολοκληρώσει ένα ωραίο ξύρισμα.
Pre shave: Proraso white
Σαπούνι: GFT
Πινέλο : Omega 11574
Razor: Crown & Sword ERN 1166
Aftershave: Old Spice

Πολύ καλύτερο το δεύτερο ξύρισμα με straight razor. Με προβλήματα και πάλι αλλά καλύτερο από το προηγούμενο. Αυτό που παρατήρησα είναι ότι επειδή αργώ πολύ περισσότερο με το straight razor, η σαπουνάδα στεγνώνει και δεν γλιστρά το ξυράφι. Αναγκαζόμουν να ξαναπερνώ σαπουνάδα σε πολλά σημεία για να γλιστρήσει το ξυράφι. Το δύσκολο σημείο είναι το πιγούνι οπού δεν ξέρω πως να το τεντώσω με αποτέλεσμα να μην μπορώ να ξυριστώ καλά. Πήρα θάρρος όμως και πέρασα και μια κόντρα. Κι εκεί τα ίδια προβλήματα με σαπουνάδα και πιγούνι. Στο μουστάκι πήγα να τα πάρω λοξά και άρπαξα και ένα κόψιμο στο χείλος

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ξύρισμα λίγων ημερών πριν που δεν ανέφερα και αξίζει να αναφέρω.
Κρέμα: Palmolive classic
Πινέλο : Kent Infinity
Μηχανή: gillette contour
Aftershave: La toja

Η αναφορά αξίζει σε αυτή την πολύ όμορφη μηχανή της gillette. Πραγματικά είναι κρίμα που δεν παράγονται τέτοιες μηχανές αποτελεσματικές και όμορφες όπως αυτή. Ακόμη χειρότερα, δεν παράγονται ανταλλακτικά και θα οδηγηθεί σιγά σιγά στην αχρηστία. Για τα υπόλοιπα υλικά δεν έχω να πω πολλά. Η palmolive είναι σταθερή αξία, το πινελάκι φανταστικό για την τιμή του και το La toja με ωραίο καλοκαιρινό άρωμα ήρθε να ολοκληρώσει ένα ωραίο ξύρισμα.
Βασίλης
Η ζωντανή ψυχή τα θέλει όλα!
Η ζωντανή ψυχή τα θέλει όλα!