Καλημέρα σας __
"Υγιαίνετε & Ευημερείτε"
Με γένια μεγάλης εβδομάδας,7 ημερών...
PS Bar Shoap (Home Made)
SR Feather Artist Club DX*
RB Kamisori (Canada) χ4**
SB RazorRock Plissoft
SS Barrister & Mann Seville
ST Thayers Rose Petal
ASL Fine Accoutrements Platinum
ASB Ginger's Garden Fougere Fern Aromatherapy Essential Oils
~~~ The Most ~~~
► Εμφάνιση spoiler
Είπα στην αρχή να τριμάρω,μιας και το δέρμα είχε αρχίσει να "λαγοκοιμάτε" αλλά μετά πάλι σκέφτηκα,
τι τα έχω τόσα εργαλεία; για να κάθονται; Επιστρατεύτηκε λοιπόν βαρύς οπλισμός...
*Η DX έκανε την δουλεία,και δυστυχώς ήταν το τελευταίο ξύρισμα μαζί της,επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη της,
αφήνοντάς μου ανάμεικτα συναισθήματα,Θετικά πάντα τα περισσότερα.
**Η λεπίδα είναι ότι ποιο κοφτερό έχω χρησιμοποιήσει τους τελευταίους μήνες,είχα κάνει 4 ξυρίσματα με αυτήν αλλά δεν...έτσι την ακόνισα κανονικά,(χωρίς στροπάρισμα) βέβαια δεν αξίζει η όλη διαδικασία,αλλά με έτρωγε να δω αν γίνεται, και ναι γίνεται κανονικότατα,με κάποιο εξειδικευμένο εξοπλισμό.
***Δεν καταλάβαινα εάν κόβω τα γένια,ή σκέτο αφρό,το θέαμα ήταν η αποκορύφωση της διαδικασίας,κάποιες φορές τα λόγια είναι πολύ λίγα,έστω και σε μια απλή περιγραφή εικόνας,σαν να ξεφλούδιζα ένα πορτοκάλι,
έτσι έπεφταν φλούδες αφρού μαζί με γένια,στο πρώτο πέρασμα είχα 90% BBS,στο δεύτερο πήγα να κάνω μερεμέτια,αλλά σκιάχτηκα με το κόψιμο της λεπίδας, μείωσα πολύ τις μοίρες και το αποτέλεσμα ήταν το καλύτερο ξύρισμα που έχω κάνει έως σήμερα,(και χωρίς φορά),μόνο με την τεχνική slant που χρησιμοποιώ,
δηλαδή από πάνω προς τα κάτω,και ελαφρά διαγώνια.
Κάτι τέτοια περιμένω-προσδοκώ για να πω, χαλάλι όλες αυτές οι δοκιμές,και οι δοκιμασίες....