υ.γ.καλα,καλα μην βαρατε και με ασβους εξισου καλα λειτουργει. :beah2
Μπορει να μην ειναι το κορυφαιο προιον, αλλα σιγουρα ειναι πολυ καλο σαπουνι, με αριστο γλιστρυμα και αρκετα καλη προστασια. Δεδομενου οτι αυτα τα δυο δεν εξαρτωνται απο τομδερμα, μαλλον κατι κανεις εσυ λαθος.Geo13 έγραψε:Λοιπον για το cella...
Προσωπικη μου αποψη, δεν θελω να επηρεασω καποιον!
Δεν μου κανει ρε παιδια πραγματικα της εχω δωσει ευκαιριες πολλες αλλα οχι για εμενα. Ειναι ενα σαπουνι/κρεμα που ναι μεν κανει πλουσιο αφρο κ πολυ ευκολα ΑΛΛΑ δεν νιωθω προστασια, δεν μου κανει τις λεπιδες να κυλανε πιο ανεμακτα( οσο αλλα προϊοντα ), στεγνωνει πολυ γρηγορα στο προσωπο κανοντας τα πραγματα χειροτερα!
Δεν εχω μεγαλη εμπειρια κ δεν ειμαι ειδικος. Αν κανω κατι λαθος παρακαλω να μου το πειτε. Ενας φιλος εδω στο φορουμ ειχε πει κατι για τα κολπα της ποια ειναι αυτα???
Μεχρι να μου πειτε αν εγω κανω λαθος η κρεμα αυτη δεν κανει για εμενα. (μην πεσετε να με φατε κ ευχαριστω εκ των προτερων για τυχων συμβουλες)
Πέτρο, στο ΜDC αναφέρεσαι ; :megagrin :megagrinPetros.Mp έγραψε: [...] Όταν το αγοράζεις και είσαι ακόμα νέος στο Π.Ξ πολλές φορές απογοητεύεσαι από τα υπόλοιπα πανάκριβα και μοσχομυριστά σαπούνια vegan που πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες.
υπαρχουν ανθρωποι επι γης που σιχαινονται το αμυγδαλο;shave with mandorla(almond).the holy soap!Petros.Mp έγραψε:
Να με συγχωρέσουν αυτοί που σιχαίνονται το αμύγδαλο.
δεν μυριζει αμυγδαλο αλλα πικραμυγδαλο δηλητηριο δηλαδηmacho έγραψε:υπαρχουν ανθρωποι επι γης που σιχαινονται το αμυγδαλο;shave with mandorla(almond).the holy soap!Petros.Mp έγραψε:
Να με συγχωρέσουν αυτοί που σιχαίνονται το αμύγδαλο.