Cella

Απάντηση
macho
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
11
Has thanked: 16341 times
Been thanked: 17335 times

το συγκεκριμενο σαπουνι δουλευεται πιο καλα με χοιρους και ειδικα το ωμεγα 48.εχω την εντυπωση οτι εχει φτιαχτει το ενα για το αλλο. 8)
υ.γ.καλα,καλα μην βαρατε και με ασβους εξισου καλα λειτουργει. :beah2
Άβαταρ μέλους
rhtoras
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
13
Has thanked: 2713 times
Been thanked: 1756 times

Έχω δοκιμάσει καλύτερα σαπούνια από αυτό?Ναιιιι...Το θέμα είναι οτι είναι καλή και η cella για τα 3 ευρώ που κοστίζει περίπου.Αν τη συγκρίνω με αλλα αμύγδαλα προτιμώ figaro.
https://unchained-gnu.gr Βάλτε linux που είναι δωρεάν, ελαφρύ και κάνει ο,τι θέλετε.
oneirofono.gr Το καλύτερο e-steki.

Φυσικά δε θέλω να ξεμείνω από: gillette κρέμα ξυρίσματος και oldspice asl.
Άβαταρ μέλους
digibill
Λύκειο
Λύκειο
11
Has thanked: 2206 times
Been thanked: 2875 times
Επικοινωνία:

Geo13 έγραψε:Λοιπον για το cella...
Προσωπικη μου αποψη, δεν θελω να επηρεασω καποιον!
Δεν μου κανει ρε παιδια πραγματικα της εχω δωσει ευκαιριες πολλες αλλα οχι για εμενα. Ειναι ενα σαπουνι/κρεμα που ναι μεν κανει πλουσιο αφρο κ πολυ ευκολα ΑΛΛΑ δεν νιωθω προστασια, δεν μου κανει τις λεπιδες να κυλανε πιο ανεμακτα( οσο αλλα προϊοντα ), στεγνωνει πολυ γρηγορα στο προσωπο κανοντας τα πραγματα χειροτερα!
Δεν εχω μεγαλη εμπειρια κ δεν ειμαι ειδικος. Αν κανω κατι λαθος παρακαλω να μου το πειτε. Ενας φιλος εδω στο φορουμ ειχε πει κατι για τα κολπα της ποια ειναι αυτα???
Μεχρι να μου πειτε αν εγω κανω λαθος η κρεμα αυτη δεν κανει για εμενα. (μην πεσετε να με φατε κ ευχαριστω εκ των προτερων για τυχων συμβουλες)
Μπορει να μην ειναι το κορυφαιο προιον, αλλα σιγουρα ειναι πολυ καλο σαπουνι, με αριστο γλιστρυμα και αρκετα καλη προστασια. Δεδομενου οτι αυτα τα δυο δεν εξαρτωνται απο τομδερμα, μαλλον κατι κανεις εσυ λαθος.

Εχω παρατηρησει πως, επειδη το σαπουνι αφριζει παρα πολυ ευκολα, καμια φορα ξεχνουσα να το δουλεψω οσο επρεπε, με αποτελεσμα να παιρνω εναν πλουσιο, αλλα οχι προστατευτικο αφρο. Δοκιμασε το εξης:
-φορτωσε καπως περισσοτερο
-δουλεψε το περισσοτερο απ οσο χρειαζεται για να αφρισει - αν το κανεις στο προσωπο, θα διαπιστωσεις σε καποιο σημειο πως μεσα στον πυρηνα του πινελου σχηματιζεται ενας πιο πυκνος και πιο γλιστρρος αφρος. Ειναι χαρακτηριστικο, θα το καταλαβεις.
Άβαταρ μέλους
Petros.Mp
Λύκειο
Λύκειο
13
Has thanked: 1131 times
Been thanked: 2139 times

H Cella είναι τοπ-τοπ σαπούνι και για τα λεφτά της είναι ασυναγώνιστο προϊόν. Όταν το αγοράζεις και είσαι ακόμα νέος στο Π.Ξ πολλές φορές απογοητεύεσαι από τα υπόλοιπα πανάκριβα και μοσχομυριστά σαπούνια vegan που πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

Το cella είναι σαπούνι με τα όλα του, προστατευτικός αφρός, λείος,ξυρίζεσαι με τσεκούρι και δεν νιώθεις τίποτα, συν ότι είναι πάμφθηνο. Όταν το αγόρασα πρόσφατα είχε φέρει φρέσκο ο Γιώργος, έπαθα την πλάκα μου. Να με συγχωρέσουν αυτοί που σιχαίνονται το αμύγδαλο.
Πέτρος

Ὁ κόσμος μᾶς ἔλεγε τρελλούς. Ἡμεῖς, ἂν δὲν εἴμεθα τρελλοί, δὲν ἐκάναμεν τὴν ἐπανάστασιν.
Ηλίας
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
12
Has thanked: 5739 times
Been thanked: 5633 times

Petros.Mp έγραψε: [...] Όταν το αγοράζεις και είσαι ακόμα νέος στο Π.Ξ πολλές φορές απογοητεύεσαι από τα υπόλοιπα πανάκριβα και μοσχομυριστά σαπούνια vegan που πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες.
Πέτρο, στο ΜDC αναφέρεσαι ; :megagrin :megagrin
Για δύο πράγματα δε πρέπει να στεναχωριόμαστε..
Γι'αυτά που γίνονται και γι'αυτά που δε γίνονται.
macho
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
11
Has thanked: 16341 times
Been thanked: 17335 times

Petros.Mp έγραψε:
Να με συγχωρέσουν αυτοί που σιχαίνονται το αμύγδαλο.
υπαρχουν ανθρωποι επι γης που σιχαινονται το αμυγδαλο;shave with mandorla(almond).the holy soap!
aaamaxresdefault (8).jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
Roadrunner
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
10
Has thanked: 3611 times
Been thanked: 4505 times

Τι να πω κι εγώ για το Cella; Οτι αισθάνομαι άσχημα που επί επτά και πλέον μήνες το 'παιζα δύσκολος και δεν το 'χα δοκιμάσει; Να το πω. Καλώς ή κακώς, κάποια προϊόντα έχουν κερδίσει επάξια τη φήμη τους και ένα απ' αυτά είναι κι αυτό το σαπούνι.

Δεν χρειάζεται να πω κι εγώ πόσο εύκολα αφρίζει, πόσο καλές "μηχανικές" ιδιότητες έχει, πόση προστασία παρέχει στο δέρμα. Κλάσεις ανώτερο απ' το Proraso (και απ' τα Φαένα, La Toja -μόνο το TFS Hercules μου φαίνεται να το συναγωνίζεται κάπως), ενώ η Figaro του "ρίχνει" μόνο στην ένταση του αρώματος αμυγδάλου. Αν και, όσο περνάει ο καιρός, το φίνο άρωμα του Cella αρχίζει να μ' αρέσει περισσότερο.

Το 'χω στα χέρια μου εδώ και δυο εβδομάδες περίπου, έχω κάνει αυτό το διάστημα περίπου δέκα ξυρίσματα. Και παρά τον σκληρό ανταγωνισμό, τα τρία έχουν γίνει με το Cella. Είναι σαπούνι (ή μήπως σκληρή κρέμα;) που σε προκαλεί να το "λιώσεις" στη χρήση. Στη σχέση ποιότητας/τιμής, πραγματικά δεν έχει αντίπαλο.
Άβαταρ μέλους
foxtrot
Συντονιστής
Συντονιστής
10
Has thanked: 31392 times
Been thanked: 32924 times

Πραγματικά υπέροχο σαπούνι - κρέμα (croap). Πανεύκολο στο lathering με οποιοδήποτε πινέλο.
Δεν έχω δοκιμάσει πολλά βέβαια, αλλά το χρησιμοποιώ απαραίτητα, όταν δοκιμάζω καινούγριο ξυραφάκι ή καινούργια μηχανή, γιά τον πυκνό του αφρό και το "γλίστριμα" της λεπίδας.
Γιάννης
sperman
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
11
Has thanked: 336 times
Been thanked: 190 times

macho έγραψε:
Petros.Mp έγραψε:
Να με συγχωρέσουν αυτοί που σιχαίνονται το αμύγδαλο.
υπαρχουν ανθρωποι επι γης που σιχαινονται το αμυγδαλο;shave with mandorla(almond).the holy soap!
aaamaxresdefault (8).jpg
δεν μυριζει αμυγδαλο αλλα πικραμυγδαλο δηλητηριο δηλαδη
Άβαταρ μέλους
Stam
Νήπιο
Νήπιο
11
Has thanked: 314 times
Been thanked: 209 times

Από τα αγαπημένα σαπούνια. Απλό και καθαρό, ποτέ δεν με έχει απογοητεύσει ο αφρός της.

Έχω όμως παρατηρήσει ότι η επιφάνειά έχει αποκτήσει ένα έντονο καφέ χρώμα και το άρωμα έχει αλλοιωθεί, σαν να έχει χαλάσει θα έλεγα. Στον αφρισμό όμως κανένα πρόβλημα, ενώ αν αφαιρέσω το στρώμα αυτό είναι άσπρο και μυρίζει κανονικά.
Το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος το φαινόμενο αυτό? -στο κόκκινο βαζάκι την έχω, όχι με το κιλό.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κρέμες και σαπούνια ξυρίσματος”