Gillette New Type
-
- Νήπιο
- 14
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 1 time
ποσο κανει??
πανος
- hero
- Γυμνάσιο
- 14
- Has thanked: 73 times
- Been thanked: 249 times
Δειτε ομορφιες .
http://razoremporium.com/store/index.ph ... cPath=6_12" onclick="window.open(this.href);return false;
http://razoremporium.com/store/index.ph ... cPath=6_12" onclick="window.open(this.href);return false;
Νίκος
"Αδύνατο να μάθεις τα φρονήματα, τη σκέψη, την ψυχή του κάθε ανθρώπου προτού πάρει στα χέρια του εξουσία." Σοφοκλης
"Αδύνατο να μάθεις τα φρονήματα, τη σκέψη, την ψυχή του κάθε ανθρώπου προτού πάρει στα χέρια του εξουσία." Σοφοκλης
- iogi
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 15
- Has thanked: 24755 times
- Been thanked: 7864 times
Πράγματι, κάποια κομμάτια είναι πανέμορφα... Και οι τιμές είναι αντίστοιχες βέβαια.
Γιάννης
-
- Νήπιο
- 14
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 1 time
+999Slur έγραψε:Οι τιμές στο σάιτ μου φαίνονται υπερβολικές.
συμφωνω και εγω που το κοιταξα λιγο ειναι παρα πολυ ακριβες !!
πανος
- hero
- Γυμνάσιο
- 14
- Has thanked: 73 times
- Been thanked: 249 times
Nαι και γω νομιζω οτι ειναι ακριβες καποιες ομως με την ισοτιμια ευρω δολαριου ειναι εφικτες και μην ξεχναμε οτι και εδω εαν πας καποια για επιμεταλλωση θα σου πουν περιπου 50-80 ευρω οποτε εαν προσθεσεις και το κοστος αγορας ερχεσαι περιπου στα 110 ευρω - 160 δολαρια . Παντως εγω θα ηθελα μια
new type αλλα δεν τα παω καλα με το ebay εαν καποιος προσφερεται να βοηθησει ευπροσδεκτος .
new type αλλα δεν τα παω καλα με το ebay εαν καποιος προσφερεται να βοηθησει ευπροσδεκτος .
Νίκος
- Δορυφέρων
- Εξειδίκευση
- 14
- Has thanked: 46 times
- Been thanked: 148 times
Δεν χρειαζεται να παρετε ετοιμη απο καταστημα σαν κι αυτο.panos12396 έγραψε:+999Slur έγραψε:Οι τιμές στο σάιτ μου φαίνονται υπερβολικές.
συμφωνω και εγω που το κοιταξα λιγο ειναι παρα πολυ ακριβες !!
Εμενα μου κοστισε συνολικα αγορα+μεταφορικα+ επιμεταλλωση = 40 ευρω.
Παιδια με 80 δολλαρια αγοραζεις Gillette New Deluxe.hero έγραψε:Nαι και γω νομιζω οτι ειναι ακριβες καποιες ομως με την ισοτιμια ευρω δολαριου ειναι εφικτες και μην ξεχναμε οτι και εδω εαν πας καποια για επιμεταλλωση θα σου πουν περιπου 50-80 ευρω οποτε εαν προσθεσεις και το κοστος αγορας ερχεσαι περιπου στα 110 ευρω - 160 δολαρια .
Στα εξειδικευμενα καταστηματα σου κανουν επιχρωμιωση 24Κ εξ'ου και η αλμυρη τιμη.
«ΟΥΚ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙ ΠΡΟΣΚΥΝΕΕΙΝ»
Blog: http://ksyrisma-shaving.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Blog: http://ksyrisma-shaving.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Apostolos
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 16
- Has thanked: 1394 times
- Been thanked: 653 times
- Επικοινωνία:
Απλά απο το συγκεκριμένο κατάστημα είναι σίγουρο ότι η μηχανή θα δουλεύει 100%.Απο το ebay μπορεί να είναι ΟΚ μπορεί και όχι.
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
- JohnnyBlade
- Λύκειο
- 15
- Has thanked: 38 times
- Been thanked: 20 times
Γιαννη μπραβο ωραια μηχανη πηρες, καλα ξυρισματα. Αν θελεις πες μας απο που και ποσο.
- iogi
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 15
- Has thanked: 24755 times
- Been thanked: 7864 times
:danke
Από αυτούς, γύρω στις 36 £... Εχω παραγγείλει άλλη μια Gillette (διαφορετικό μοντέλο), η παρουσίαση όταν έρθει.
Από αυτούς, γύρω στις 36 £... Εχω παραγγείλει άλλη μια Gillette (διαφορετικό μοντέλο), η παρουσίαση όταν έρθει.
Γιάννης