Έχω πάρει δύο σαπούνια.Ειναι αρκετά λιπαρά με καλή προστασία κατι που μου αρέσει αρκετά.Εχουν έντονες μυρωδιές.Επισης είναι σαπούνια που θέλουν αρκετό νερό για να κάνουν σωστή μαρέγκα.Ομως πιστεύω ότι η τιμή τους δε θα έπρεπε να ξεπερνά τα 20€ με 25€ το πολύ.
Κατά τη γνώμη μου είναι το αρνητικό τους σημείο.
Los Jabones De Joserra
- badekas2
- Νήπιο
- 4
- Has thanked: 138 times
- Been thanked: 1914 times
Τα καπως βαρια, καπνικά και ανατολίτικα πχ blas de lezo συνηθως ειναι προτιμότερα το χειμωνα.. τα φρουτώδη ή τα πιο δροσερα αρωματα του οπως το citrus eccentricus ειναι προτιμοτερα για το καλοκαιρι.. προσωπικα τα λατρεψα ολα του ισπανου..αυτα μαζι με την πανακρεμα ειναι για μενα κορυφη.. για σαβετα ή φαλτσετα θα προτεινω να δοκιμασεις τη νεα βαση με λιπος παπιας
Προστέθηκε μετά από 9 λεπτά 27 δευτερόλεπτα:

Σαπουνάρες βγάζει ο ισπανος παιδια. Μπορει να μην κανει τρελλο αφρο αλλα ειναι κορυφη σε προστασια σε γλιστρα και μεταξυριστικη αισθηση. Και πως να μην ειναι δηλαδη με αυτα τα βουτυρα και τα ελαια που ειναι φορτωμενο το σαπουνι.
- gkarave
- Λύκειο
- 4
- Has thanked: 15368 times
- Been thanked: 15629 times
- Επικοινωνία:
Εξαιρετικά σαπούνια σε προστασία και αίσθηση στην επιδερμίδα. Αρνητικό τους χαρακτηριστικό, η έντονη μυρωδιά, αν και προσωπικά δεν με χαλάει, που έχουν όλα όσα έχω δοκιμάσει. Παρόλο το κόστους τους, νομίζω ότι αξίζουν τα λεφτά τους.
- VOODOO
- Δημοτικό
- 4
- Has thanked: 7314 times
- Been thanked: 7732 times
Έχω το Black Rose και ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το αποτελεσμα
Το άρωμα του έχει μεγάλη ένταση και διάρκεια που αυτό για μένα είναι συν(όχι για όλους)
Η προστασία είναι κορυφαία ακόμα και με φαλτσέτα χωρίς preshave και το postshave ειναι τοσο καλο που ειναι δυσκολο να εξηγηθει με λογια....
Μια δοκιμή αξίζει σίγουρα!
Το άρωμα του έχει μεγάλη ένταση και διάρκεια που αυτό για μένα είναι συν(όχι για όλους)
Η προστασία είναι κορυφαία ακόμα και με φαλτσέτα χωρίς preshave και το postshave ειναι τοσο καλο που ειναι δυσκολο να εξηγηθει με λογια....
Μια δοκιμή αξίζει σίγουρα!
όλα καλά θα πάνε.....

- Constantin
- Γυμνάσιο
- 4
- Has thanked: 6881 times
- Been thanked: 8984 times
Γειά σας!
Σκέφτομαι να χτυπήσω το Gredos που έχει Beef Tallow & Duck Fat..
Όποιος το/τα έχει χρησιμοποιήσει άν θέλει άς γράψει ότι θέλει..
Δέν έχω κανένα θέμα με τήν ένταση αρωμάτων..
𝕴𝖓 𝕾𝖎𝖒𝖕𝖘𝖔𝖓 𝖂𝖊 𝕿𝖗𝖚𝖘𝖙
- badekas2
- Νήπιο
- 4
- Has thanked: 138 times
- Been thanked: 1914 times

Παιδες επανήλθα! Η οικογενεια μεγαλωσε! Ξεκίνησα μαθήματα ισπανικων.. χαχαχαχ! τα λατρεψα τα σαπουνια του ισπανου.. νομιζω πως δε θα ησυχασω αν δεν τα παρω ολα! Καταλαβαινετε, η κλινικη μου κατασταση ειναι πολυ βαρια..
Προστέθηκε μετά από 1 ημέρα 11 ώρες 50 λεπτά 15 δευτερόλεπτα:
Κορυφαίο σε ιδιότητες οπως όλα του ισπανου.. σαν αρωμα αυτο που βγαζει ειναι μια φανταστικη γκουρμεδιά, ενας συνδυασμός καραμέλας με μπερμπον.. δε νομιζω οτι υπαρχει κατι αλλο αντιστοιχο στην αγορα.. επισης επειδη το εχω και επειδη παιρνω γνωμες γυναικείες ειναι πολυ ψηλα στις προτιμήσεις των γυναικων το gredosConstantin έγραψε: ↑20 Αύγ 2021, 12:18 Γειά σας!
- Giwrgis
- Δημοτικό
- 6
- Has thanked: 2412 times
- Been thanked: 2662 times
Πρώτο, απροβλημάτιστο, ξύρισμα με το Viriato σήμερα. Στο φόρτωμα με Τ3 δεν συνάντησα ιδιαίτερη δυσκολία ούτε χρειάστηκε να επιμείνω για να μεταφερθεί στο πινέλο. Η σύσταση του αφρού κρεμώδες/κολλώδες, συμπαγής και με λίγο όγκο, σίγουρα διαφορετική απο τα συνηθισμένα τελευταία σαπούνια με όγκο. Δεν με ενόχλησε καθώς όπως έχω ξαναπεί δεν είμαι υπερ της ογκώδες - 'μαλλί της γριάς'- μαρέγκας. Την ολίσθησή του την βρήκα ικανοποιητική όπως και το residual. Σε προστασία τα πήγε καλύτερα σε σχέση με τους δυο προηγούμενους παράγοντες, κάτι που περιμένεις ήδη απο την στιγμή που το απλώνεις στο πρόσωπο παρατηρώντας την υφή του. Post shave πλούσιο σε ενυδάτωση που ταιριάζει στην εποχή που διανύουμε και ίσως ακόμα καλύτερο σε πιο χαμηλές θερμοκρασίες. Προσωπικά, δεν μου έπεσε ιδιαίτερα 'βαρύ' - απο αυτά που νομίζεις οτι έχει μπουκώσει η επιδερμίδα - ούτε άφησε 'λαδίλα'. Τελευταίος, υποκειμενικός παράγοντας, το άρωμά του το οποίο μου άρεσε αρκετά. Αρκετά έντονο αλλά όχι τόσο όσο έχω διαβάσει σε προηγούμενες κριτικές, μου άφησε στην μύτη κυρίως δέρμα με μύρο με το πατσουλί να έχει διακριτικό χαρακτήρα στο υπόβαθρο.
Σε γενικές γραμμές: σε glide & residual το κατατάσσω στον μ.ο. Σε προστασία άνω του μ.ο. Ένταση αρώματος σίγουρα πάνω απο τον μ.ο. Σε post shave - που θεωρώ είναι και το κυριότερο σημείο αναφοράς του σαπουνιού και ίσως ο πρωταρχικός παράγοντας για τους φανατικούς του - έξτρα ενυδατικό και θρεπτικό, με ενδοιασμό για την αίσθηση που αφήνει κατα τους ζεστούς μήνες, με μεγάλη διάρκεια. Δεν θα σχολιάσω την τιμή διάθεσης, ο καθένας με βάση τις προσωπικές του προτιμήσεις θα κρίνει εαν το θεωρεί ακριβό ή τίμιο. Η δική μου προσωπική εκτίμηση overall είναι πως πρόκειται για ενα μέσο όρου σαπούνι χωρίς κάποιον παράγοντα που μου έκανε ιδιαίτερο 'κλικ'.
Σε γενικές γραμμές: σε glide & residual το κατατάσσω στον μ.ο. Σε προστασία άνω του μ.ο. Ένταση αρώματος σίγουρα πάνω απο τον μ.ο. Σε post shave - που θεωρώ είναι και το κυριότερο σημείο αναφοράς του σαπουνιού και ίσως ο πρωταρχικός παράγοντας για τους φανατικούς του - έξτρα ενυδατικό και θρεπτικό, με ενδοιασμό για την αίσθηση που αφήνει κατα τους ζεστούς μήνες, με μεγάλη διάρκεια. Δεν θα σχολιάσω την τιμή διάθεσης, ο καθένας με βάση τις προσωπικές του προτιμήσεις θα κρίνει εαν το θεωρεί ακριβό ή τίμιο. Η δική μου προσωπική εκτίμηση overall είναι πως πρόκειται για ενα μέσο όρου σαπούνι χωρίς κάποιον παράγοντα που μου έκανε ιδιαίτερο 'κλικ'.

Embrace the steel..
- KostasX13
- Νήπιο
- 3
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 492 times
Το gredos ειναι απλά υπέροχο στο αρωμα.ξεχωριστο και στα γουστα μου.σκεφτομαι να παρω και την losion η το balm.
Γνώμη για το quados? Σκέφτομαι να το τσιμπήσω.
Γνώμη για το quados? Σκέφτομαι να το τσιμπήσω.
•°Live for today because tomorrow may never come°•