Αρχικά πράγματα!
- Αλέξης
- Γυμνάσιο
- 12
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 190 times
Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες και να διευκρινήσω ότι εγω πρότεινα ένα ξένο μαγαζί με την προοπτική της ύπαρξης επιλογών για τον φίλο μας. Εννοείται πως αν μπορείς να πας μέχρι τον Πειραιά στον Γιώργο, θα επιλέξεις τη μηχανή που θα σου αρέσει από κοντά περισσότερο σε ανταγωνιστική τιμή και θα δεις και πολύ πιο όμορφα πράγματα από τις μηχανές- και σίγουρα θα αγοράσεις και κάτι παραπάνω
. Αλλά ακόμα κι αν δεν μπορείς, ο Γιώργος έχει αποδείξει με την παρουσία του στο φόρουμ πόσο καλός επαγγελματίας είναι, κι ας μην ξεχνάμε ότι είναι νομίζω ο μόνος στην Ελλάδα που έχει δημιουργήσει online μαγαζί μόνο με ξυριστικά είδη.

-
- Δημοτικό
- 11
- Has thanked: 208 times
- Been thanked: 895 times
- Επικοινωνία:
:offtopic
Παιδιά, εγώ όταν έψαχνα για προϊόντα ξυριστικά πριν από πολλά χρόνια, στα '90s, ήταν ερημος η ελληνική αγορά.
Και ιντερνετ δεν υπήρχε...
Σε κανα ταξίδι με αδύνατη δραχμούλα και από κανέναν φίλοταξιδιώτη, βρίσκαμε κάτι τις. Βέβαια είχε την αξία του και την γλύκα του!
Οι διαδικτυακές αγορές και το paypal έλυσαν χέρια και καταναλωτισμούς, αλλά έχει ιδιαίτερη αξία να υπάρχει εσωτερική αγορά υγιής. Εχει τεράστια σημασία για πολλούς λόγους, ο καθείς τους αντιλαμβάνεται, ιδίως τώρα που η χώρα βρίσκεται στα γόνατα.
Τα λεφτά μας πρέπει να βοηθούν τον τόπο μας.
Οτι υπάρχει ελληνικο μαγαζί ξυριστικών τόσο πλήρες, και με είδη σε κάθε γκάμα τιμών, εγώ προσωπικά το θεωρώ θαύμα και προνόμιο. Τα πινελα Semogue λ.χ., αλλά και άλλα είδη είναι σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές διεθνώς. Δεν έχεις κανέναν λόγο να ψωνίσεις από έξω.
:btt1
Παιδιά, εγώ όταν έψαχνα για προϊόντα ξυριστικά πριν από πολλά χρόνια, στα '90s, ήταν ερημος η ελληνική αγορά.
Και ιντερνετ δεν υπήρχε...
Σε κανα ταξίδι με αδύνατη δραχμούλα και από κανέναν φίλοταξιδιώτη, βρίσκαμε κάτι τις. Βέβαια είχε την αξία του και την γλύκα του!
Οι διαδικτυακές αγορές και το paypal έλυσαν χέρια και καταναλωτισμούς, αλλά έχει ιδιαίτερη αξία να υπάρχει εσωτερική αγορά υγιής. Εχει τεράστια σημασία για πολλούς λόγους, ο καθείς τους αντιλαμβάνεται, ιδίως τώρα που η χώρα βρίσκεται στα γόνατα.
Τα λεφτά μας πρέπει να βοηθούν τον τόπο μας.
Οτι υπάρχει ελληνικο μαγαζί ξυριστικών τόσο πλήρες, και με είδη σε κάθε γκάμα τιμών, εγώ προσωπικά το θεωρώ θαύμα και προνόμιο. Τα πινελα Semogue λ.χ., αλλά και άλλα είδη είναι σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές διεθνώς. Δεν έχεις κανέναν λόγο να ψωνίσεις από έξω.
:btt1
He shaved evenly and with care, in silence, seriously. ― James Joyce
- Harry
- Εξειδίκευση
- 12
- Has thanked: 5738 times
- Been thanked: 6984 times
Όπως τα λέει ο Νίκος είναι!
Χάρης
-
- Νήπιο
- 11
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 1 time
Μετά απο 4 μήνες χρήσης, όχι σε καθημερινή βάση μπορώ να πώ την τελική μου γνώμη και τις εντυπώσεις μου.
Η Edwin Jagger που μου προτείνατε οι περισσότεροι είναι πραγματικά επική ξυριστική αλλα σίγουρα εξαρτάται και σε ένα βαθμό η χρήση.
Ικανοποιημένος τόσο πολύ που δεν με απασχολεί πραγματικά να αλλάξω μοντέλο με την καμία.
Την πρώτη και την δεύτερη φορά είχα φόβο σχετικά με την πίεση που λέγατε αλλα τελικά απο την 3η και μετά έγινε παιχνιδάκι.
Μικρά ματωμένα σημεία και λίγο τσούξιμο αλλα τίποτα περισσότερο. Σίγουρα ποτέ βιαστικά και γρήγορα αλλιώς κάτι θα γίνει στραβά!
Όποτε έπερνα τον χρόνο μου χαλαρά, το ξύρισμα ήταν άψογο και ότι καλύτερο έχω κάνει σαν αποτέλεσμα.
Η προετοιμασία είναι το κύριως πιο σημαντικό. Μετά απο ένα καλό ζεστό μπάνιο είναι ότι καλύτερο. (Προσωπική άποψη και επιλογή)
Για εμένα μερικές σταγόνες ελαιόλαδο πέτυχαν αυτό που φανταζόμουν. Επίσης μόλις άλλαξα το πρώτο ξυράφι και πάω στο δεύτερο μετά απο 4 μήνες! Αυτό και άν είναι οικονομικό!! Δεν έχω να πώ κάτι άλλο
Η Edwin Jagger που μου προτείνατε οι περισσότεροι είναι πραγματικά επική ξυριστική αλλα σίγουρα εξαρτάται και σε ένα βαθμό η χρήση.
Ικανοποιημένος τόσο πολύ που δεν με απασχολεί πραγματικά να αλλάξω μοντέλο με την καμία.
Την πρώτη και την δεύτερη φορά είχα φόβο σχετικά με την πίεση που λέγατε αλλα τελικά απο την 3η και μετά έγινε παιχνιδάκι.
Μικρά ματωμένα σημεία και λίγο τσούξιμο αλλα τίποτα περισσότερο. Σίγουρα ποτέ βιαστικά και γρήγορα αλλιώς κάτι θα γίνει στραβά!
Όποτε έπερνα τον χρόνο μου χαλαρά, το ξύρισμα ήταν άψογο και ότι καλύτερο έχω κάνει σαν αποτέλεσμα.
Η προετοιμασία είναι το κύριως πιο σημαντικό. Μετά απο ένα καλό ζεστό μπάνιο είναι ότι καλύτερο. (Προσωπική άποψη και επιλογή)
Για εμένα μερικές σταγόνες ελαιόλαδο πέτυχαν αυτό που φανταζόμουν. Επίσης μόλις άλλαξα το πρώτο ξυράφι και πάω στο δεύτερο μετά απο 4 μήνες! Αυτό και άν είναι οικονομικό!! Δεν έχω να πώ κάτι άλλο

- Iasonas
- Εξειδίκευση
- 12
- Has thanked: 830 times
- Been thanked: 2604 times
Χαιρομαι που ολα πηγαν καλα φιλε μου!!!
Αλλα 4 μηνες το ιδιο ξυραφακι μου ακουγεται καπως περιεργο :bigeek
Αλλα 4 μηνες το ιδιο ξυραφακι μου ακουγεται καπως περιεργο :bigeek
Το Ιασονας με Ο
-
- Νήπιο
- 11
Είναι αλήθεια και φαντάσου πόση εντύπωση έκανε σε εμένα που δεν είχα ιδέα τι διαφορά και αποτέλεσμα είχαν η κλασσικές ξυριστικές απο τα σημερινά σκουπιδάκια! Μπορεί και να άντεχε περισσότερο απο 4 μήνες γιατί δεν έκανα καλή προετοιμασία την τελευταία φορά ενώ μπορεί να έκοβε ακόμα καλά για περισσότερο καιρό.
- yiannischris
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 12
- Has thanked: 8965 times
- Been thanked: 17780 times
Μπράβο σου φίλε έχεις περάσει ακόμη και μένα στις 20+ φορές ,εκτός και αν ξυρίζεσαι κάθε εβδομάδα !!
Γιάννης
- dimitris
- Εξειδίκευση
- 13
- Has thanked: 149 times
- Been thanked: 1807 times
Αν μπορείς, πες μας τι λεπίδα ήταν αυτή και επίσης κάθε πότε ξυριζόσουν!
Ερασιτέχνης σαπωνοποιός
Συχνές ερωτήσεις για το φόρουμ
Συχνές ερωτήσεις για το φόρουμ
-
- Νήπιο
- 11
Οι λεπίδες που ξεκίνησα ήταν derby αλλα έχω και άλλες για αργότερα για δοκιμή διαφοράς όπως astra κλπ.
Το ξύρισμα δεν ήταν συχνό απ'ότι θυμάμαι αλλα απο παλιά με βόλευε να ξυρίζομαι αφού η τρίχα έχει βγεί και αγγίζεται.
Σίγουρα 2 φορές το λιγότερο τον μήνα πρέπει να ήταν μπορεί και 3 αλλα αυτό η αλήθεια είναι οτι δεν το συγκράτησα αυτό το κομμάτι.
Δεν χρειαζόταν γιατί με τόσο βαθύ και καλό ξύρισμα έπρεπε να περάσουν τουλάχιστον 4-5 μέρες μπορεί και εβδομάδα και βάλε για να φτάσει το επίπεδο που συνήθως ξυρίζομαι. Όπως και να έχει το αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικό για μένα πέρα ιδέας μου πρίν την πράξη!
Το ξύρισμα δεν ήταν συχνό απ'ότι θυμάμαι αλλα απο παλιά με βόλευε να ξυρίζομαι αφού η τρίχα έχει βγεί και αγγίζεται.
Σίγουρα 2 φορές το λιγότερο τον μήνα πρέπει να ήταν μπορεί και 3 αλλα αυτό η αλήθεια είναι οτι δεν το συγκράτησα αυτό το κομμάτι.
Δεν χρειαζόταν γιατί με τόσο βαθύ και καλό ξύρισμα έπρεπε να περάσουν τουλάχιστον 4-5 μέρες μπορεί και εβδομάδα και βάλε για να φτάσει το επίπεδο που συνήθως ξυρίζομαι. Όπως και να έχει το αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικό για μένα πέρα ιδέας μου πρίν την πράξη!
- herco
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 11
- Has thanked: 12159 times
- Been thanked: 12133 times
Ε οκ, με 3 ξυρισματα τον μηνα, εξηγουνται ολα. Αλλα αν θες μια αποψη ακομα, μην αφηνεις ξυραφακια στη μηχανη για πανω απο μηνα. Οι συνθηκες στο μπανιο ειναι περιεργες λογω της αυξημενης υγρασιας. Μην κυνηγας καποιο ρεκορ - βαλε πρωτη την υγεια του προσωπου σου :-)