The Vulfix luxury shaving cream

Άβαταρ μέλους
Δορυφέρων
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14
Has thanked: 46 times
Been thanked: 148 times

Το θεμα που ειχα ας το πουμε με αυτη την κρεμα ηταν το αρωμα
Ειχα προσδοκιες για κατι το "μυστικιστικο" μα διαψευστηκαν αμεσως
Λογω απογοητευσης η κρεμα θα πηγαινε στα μετοπισθεν ομως σκεφτηκα να κανω ενα πειραμα,να προσθεσω εγω αρωμα !

Εικόνα

Επειδη δεν εχω γνωσεις περι του θεματος και με το σκεπτικο πως θα εκανα κατι εμπειρικα με την ελπιδα να βγει κατι καλυτερο αγορασα αιθερια ελαια με αρωμα Πατσουλι
Απο αυτα που ειδα σκεφτηκα αυτο ισως θα ταιριαζε στην περιπτωση.

Εικόνα

Εσταξα λοιπον 5 σταγονες,αναδευσα,ξανα 5 σταγονες,αναδευσα και αφησα για 2-3 ωρες την κρεμα να "δεσει" με το νεο αρωμα
Με το που ανοιξα το καπακι και μυρισα αμεσως ειδα διαφορα,πρωτα ειχε κατι πολυ λεπτο και αδιορατο ενω τωρα πιο εντονο
Η ιδια ευχαριστη αισθηση συνεχιστηκε και στο ξυρισμα,εντονο αρωμα στον χωρο και στο πινελο
Καποιες παρατηρησεις: η κρεμα εγινε λιγο πιο νερουλη απο οτι ηταν αρχιχκα,εχω την αισθηση πως ζηταει ενα κλικ νερακι παραπανω απο οτι πρωτα
Δεν ειχα καποιον ερεθισμο στο προσωπο ή τα χειλη
Βεβαια δεν εγινε και Nomad ομως τωρα με προδιαθετει θετικα για να ξυριστω με αυτην,επαψε αν ειναι αδιαφορη.

:dance3
«ΟΥΚ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙ ΠΡΟΣΚΥΝΕΕΙΝ»

Blog: http://ksyrisma-shaving.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Άβαταρ μέλους
Stefanos
Καθηγητής Ξυρίσματος
Καθηγητής Ξυρίσματος
15
Has thanked: 212 times
Been thanked: 1193 times
Επικοινωνία:

Cool!

Nα σε ρωτήσω! Βλέπω την κρέμα την ανακατεύεις με το ξυλάκι από σουβλάκι. Δηλαδή πρέπει να έχει την πυκνότητα κρέμας σωληναρίου και πιο αραιή για να γίνεται αυτό. Σαν κρέμα χεριών φαίνεται στην φώτο. Η άλλη ερώτηση είναι: πως παίρνεις την κρέμα. Με μαχαιράκι? Για face lathering πρέπει να γίνεται και με τα δάχτυλα.. Αλλά δεν κάνεις face lathering..
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Δορυφέρων
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14
Has thanked: 46 times
Been thanked: 148 times

Η κρεμα απο μονη της δεν ειναι και πολυ σφιχτη απλα με την προσθηκη του Πατσουλι και την αναδευση εγινε πιο νερουλη
Το καλαμακι ηταν λυση της στιγμης,στιβαρο για αυτην την δουλεια το σκουπιζεις μετα και τελος
Παιρνω κρεμα απο το καπακι,φαινεται και στην φωτο,αν οχι τσιμπαω λιγη με το πινελο και μετα στο μπολ
Παλια εκανα αφρο στο προσωπο,τωρα τελευταια με μπολακι,το γιουβετσακι που εχουμε πει και μαλιστα το μικρο οχι το μεγαλο
Αυτη την περιοδο δεν θελω να βαζω κρεμα με το δαχτυλο ουτε καν stick,ουτε μαχαιρι χρησιμοποιω
Δεν θελω εξτρα ξεπλυσιματα ουτε τα δαχτυλα μου να γεμιζουν με σαπουνι,χανω χρονο και μου χαλαει η σταθεροτητα-αλληλουχια του ξυρισματος.
«ΟΥΚ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙ ΠΡΟΣΚΥΝΕΕΙΝ»

Blog: http://ksyrisma-shaving.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κρέμες και σαπούνια ξυρίσματος”