Καλησπέρα σας.
Ανεβάζω αργοπορημένα λόγω υποχρεώσεων, το πρωινό ξύρισμα που περιείχε συγκριτικό Merkur Slant 37c και RazoRock German Slant 37. Εδώ το αποτέλεσμα
SOTD
► Εμφάνιση spoiler
- Razor: Merkur 37c Slant - RazoRock German Slant 37 HD
- Blade: Astra SS (India) (#1)
- Brush: RazoRock 400 Silver Aluminum Noir Plissoft Synthetic 24mm
- Accessories: Dscosmetic Deluxe Chrome Stand ds003 32mm, Yaqi razor stand RH03, Yintal 1.5 razor stand, High Pressure Atomizer, 1200GSM Microfiber Towel
- Pre: Shower, Papoutsanis Glycerine Classic Soap
- Shaving Soap: KEPKINH Artisan Soapery - Eros
Βραδινό Ξύρισμα….
Wholly Khaw, hyper rose concerto, set, ωραίο και ισορροπημένο άρωμα , με καλές ιδιότητες από το σετ,
Brush: Omega Evo 2.0 , synthetic, με knot 26mm,
Blade: Gillette, Perma Sharp , 1η χρήση,
Razor : Rex, Sentry, δύο περάσματα με τη φορά των τριχών και φύγαμε…
Καλό Σαββατόβραδο σε όλους !!!
Pre Unscented by @qsplan
Boti 3band finest badger hair 24mm
Zingari Man The Watchman
Merkur Progress 510 (3-3-3)
Astra Superior Platinum (India) #3
Pinaud Clubman Tequila Tease
Το Watchman, όπως λίγο πολύ και τα υπόλοιπα Zingari που έχω, συναγωνίζεται τα Joserra στη δυσκολία δημιουργίας σωστού αφρού καθώς και στην ποσότητα που χρειάζομαι για αυτόν. Με 2,5γρ σήμερα με το ζόρι έβγαλα τρία χέρια. Κατά τα άλλα μια χαρά ξύρισμα, με κάπως εύκολη την πρόκληση σε γένια ημέρας. 2wtg+1 mixed, με το δεύτερο wtg κάπως περιττό, και άψογο αποτέλεσμα.
Gillette Aristocrat (1949, rhodium plated) + Gillette Silver Blue
Vielong Badger
Myrsol Blue το θεϊκό
Aqua Velva Ice Blue after shave
Θεϊκό πρωινό, αξίζει ένα εξίσου θεϊκό ξύρισμα. Αυτή τη φορά με μια κούκλα από το 1949, μια Gillette Aristocrat. Της φόρτωσα μια νέα Gillette Silver Blue.
Ξανά το Myrsol Blue στην πίστα. Το γουστάρω τρελά. Περιμένω από τον πορτογάλο, άλλο ένα και το after shave του μαζί με κάτι άλλα μπιχλιμπίδια. Άφρισμα με το ωραίο πινελάκι ασβού της Vielong. Το δούλεψα στο μπολ και το άπλωσα χωρίς pre-shave αυτή τη φορά στο πρόσωπο. Το άρωμά του με ξύπνησε ευχάριστα.
Η Silver Blue τελικά ταιριάζει με τις περισσότερες μηχανές μου. Αναρωτιέμαι αν τελικά είναι το δέρμα μου που τις πάει ή αν όντος ταίριαξε με τις μηχανές. Τρία τυπικά χέρια και BBS παντού. Το έκλεισα με το Aqua Velva Ice Blue after shave εν αναμονή του δικού του.
Ένα καφέ βαρύ και γλυκό τώρα, λίγο διάβασμα και αλητεία για φωτογραφίες στην Αθήνα.
Υγιαίνετε και, ει δυνατόν αγαλλιάσθε! Καλημέρα σε όλους!
"If anyone here believes in telekinesis, raise my hand"
To rotation.. δουλεύει..
- Pre-shave Proraso White
- Σαπούνι ΣΠΛΕΝΤΙΤ
- Πινέλο Ωmega /Proraso
- Μηχανή Shave Factory με ASTRA S.P.
- Pitralon ASL
- Nivea Sensitive cream
Όλοι οι παίκτες έκαναν την δουλειά τους άψογα.. και εγώ σαν coach..
Να έχετε μια υπέροχη εβδομάδα αγαπητοί φίλοι!
Παλιός συνεργάτης που είχε καιρό να χρησιμοποιηθεί. Όταν αγοράστηκε το πέρασα μερικές φορές σε μια old rock coticule και στη συνέχεια σε μια YBG Θουριγγίας.
Tatara Nodachi OC
KAI
Wald A1 Nimbus
Qsplan Unscented
Simpson Bay Rum
Aqua Velva
Πολύ καλό και το σημερινό ξύρισμα αλλά νομίζω ότι για τα δικά μου γούστα η Feather ταιριάζει περισσότερο στη Nodachi, καλό σας απόγευμα και καλή εβδομάδα !!!