Ιάσονα ελπίζω να κατάλαβες τι εννοούσα. Είχα διαβάσει το κείμενο και ήξερα πολύ καλά τι έγραφες εσύ και τι ήταν παράθεση από το μήνυμα του Βασιλή. Δεν λέω ότι διαφημίζουμε κανέναν αλλά αναρωτιέμαι ένα αντίστοιχο σαπούνι από άγνωστη εταιρεία του εξωτερικού με κριτική και περιγραφή παρόμοια με αυτή που έδωσες στην πρώτη πρώτη δημοσίευση για το Εν Αθήναις, θα έπαιρνε 7 στις μηχανικές ιδιότητες????
Μπορεί καμιά φορά όπως γράφω να φαίνομαι επιθετικός ή εριστικός αλλά μόνο αυτό δεν είμαι. Διάλογο κάνουμε και ανταλλάσσουμε απόψεις. Απλά νομίζω πως σε κάποια ελληνικά προιόντα ίσως είμαστε θετικά προκατειλημμένοι επειδή δεν βλέπουμε συχνά ελληνικές προσπάθειες στο χώρο του ΠΞ. Αυτό όμως δεν πρέπει να μας εμποδίζει να τα συγκρίνουμε απόλυτα με ξένα αντίστοιχα προιόντα. Δεν υποβιβάζω σε καμία περίπτωση τη γνώμη σου, αντίθετα τη θεωρώ εξαιρετικά εμπεριστατωμένη και εγώ ο ίδιος τη ζήτησα ως απαραίτητη για μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα του σαπουνιού.
Εν Αθηναις 1928
- Iasonas
- Εξειδίκευση
- 12
- Has thanked: 830 times
- Been thanked: 2604 times
Καταλαβα Αλεξη, οπως και εσυ πιστευω καταλαβες οτι μισω την Cade (ασχετο αλλα ηθελα να το πω να ξεδωσω
)

Το Ιασονας με Ο
- dimitris
- Εξειδίκευση
- 13
- Has thanked: 149 times
- Been thanked: 1807 times
Ιάσονα να με συγχωρείς αν τα έγραψα και εγώ λίγο απότομα.
Μπράβο στο κ. Βασίλη που προσπαθεί έτσι, ας μην μένουμε στις λεπτομέρειες (δηλαδή ότι δεν αφρίζει το σαπούνι). Μακάρι να προσπαθούσαν και άλλοι έτσι.
Θα περάσω αύριο μια βόλτα να του δώσω τα συγχαρητήρια μου.
Και ευχαριστούμε Ιάσονα που το παρουσίασες και μας ενημέρωσες για την ύπαρξη του.
Μπράβο στο κ. Βασίλη που προσπαθεί έτσι, ας μην μένουμε στις λεπτομέρειες (δηλαδή ότι δεν αφρίζει το σαπούνι). Μακάρι να προσπαθούσαν και άλλοι έτσι.
Θα περάσω αύριο μια βόλτα να του δώσω τα συγχαρητήρια μου.
Και ευχαριστούμε Ιάσονα που το παρουσίασες και μας ενημέρωσες για την ύπαρξη του.
Ερασιτέχνης σαπωνοποιός
Συχνές ερωτήσεις για το φόρουμ
- Αλέξης
- Γυμνάσιο
- 12
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 190 times
Δημήτρη το σαπούνι δεν το φτιάχνει ο Βασίλης αλλά μία σαπωνοποιός για τον Βασίλη.Iasonas έγραψε: Το σαπουνι φτιαχνεται απο μια σαπουνοποιο αποκλειστικα για τον Βασιλη οπως και μια σειρα σαπουνιων μπανιου.
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος
- 15
- Has thanked: 212 times
- Been thanked: 1193 times
- Επικοινωνία:
Βασικα και ο "Θεος" ο ιδιος να το εφτιαχνε, ειναι υποχρωμενος, εφοσον το σαπουνι το πουλαει, να αναγραφει την συσταση, βασει νομων της ΕΕ που ισχυουν παντου! Οταν η Fresh Line για το απαραδεκτο σαπουνι ξυρισματος της καταφερνει να γραψει και τα 42 συστατικα, δε νομιζω να μην μπορει ο οποιοσδηποτε να το κανει και αυτος! ΙΜΗΟ παντα

- Iasonas
- Εξειδίκευση
- 12
- Has thanked: 830 times
- Been thanked: 2604 times
Ευχαριστω Δημητρη, αλλα δεν εκανα εγω την ανακαλυψη, ο Nikos.a την εκανε εδω .
Σωστος ο Αλεξ.
Στεφανε συμφωνω απολυτως μαζι σου.
Σωστος ο Αλεξ.
Στεφανε συμφωνω απολυτως μαζι σου.
Το Ιασονας με Ο
Σ΄ ευχαριστω Ιασονα για την τυπικοτητα που κρατας οσον αφορα το τελευταιο σου μηνυμα, αλλα και να μην γινοταν η διορθωση αυτη ας πουμε, δεν θα με πειραζε. Μπραβο σου για την ομορφη παρουσιαση και που πηρες ζεστα, οπως φαινεται, το θεμα. Α και την κολυνος δεν την θεωρω τοσο χαλια οσο την ανεφερες, απλα το αρωμα ειναι περιεργο πολυ κι αμα δεν σου κατσει, παει. Κλεινω την παρενθεση. Αυτο που λετε για τα συστατικα ειναι σωστο, αλλα απο την αλλη εχω την διαβεβαιωση καποιου που δεν νομιζω να εχει σκοπο να με εξαπατησει, οτι δηλαδη προκειται για ενα αγνο σαπουνι ξυρισματος. Τοσα βλαβερα πραγματα για την υγεια υπαρχουν στην καθημερινοτητα του καθενος απο εμας. Αλλο αν καποιος εχει δει οτι παρουσιαζει ερεθισμους σε καποιο συστατικο ή αλλεργια. Εκει χρειαζεται "αυστηροτητα". Παντως μου κανει εντυπωση διαβαζοντας τις απαντησεις και ειμαι θα ελεγα περιεργος να μαθω, το λεω χωρις καμια δοση εμπαθειας, τι προεκυψε και βλεπουμε τωρα μια τοσο μεγαλη αλλαγη στην σταση του Δημητρη, η οποια ομολογουμενως μου φανηκε καπως. Χωρις αυτο να σημαινει οτι μ' ενοχλει ή οτι τρελαθηκα κιολας.
- dimitris
- Εξειδίκευση
- 13
- Has thanked: 149 times
- Been thanked: 1807 times
Η πρώτη μου απάντηση ήταν αυστηρή, βάσει της (μικρής) εμπειρίας μου ως σαπωνοποιός. Ήταν και αργά το βράδυ και πολλές φορές ο γραπτός λόγος δεν μεταφέρει την πραγματικότητα, και στην απάντηση του κ. Βασίλη αλλά και στην δική μου.
Επιμένω στα επιχειρήματα που διατύπωσα στο πρώτο μύνημα: χρειάζεται απαραίτητα η λίστα συστατικών, δεν χρειάζονται αφριστικές ουσίες για να γίνει σταθερός αφρός και να μην χρησιμοποιούμε άλλα επιχειρήματα (π.χ. ξενομανία) για να δώσουμε έμφαση σε αυτό που κάνουμε. Αυτή είναι η γνώμη μου και το σέβομαι αν διαφωνείτε.
Δεν ήταν σκοπός μου να φανεί "κάπως" το μύνημα και με συγχωρείτε αν διαβάζεται έτσι.
Επιμένω στα επιχειρήματα που διατύπωσα στο πρώτο μύνημα: χρειάζεται απαραίτητα η λίστα συστατικών, δεν χρειάζονται αφριστικές ουσίες για να γίνει σταθερός αφρός και να μην χρησιμοποιούμε άλλα επιχειρήματα (π.χ. ξενομανία) για να δώσουμε έμφαση σε αυτό που κάνουμε. Αυτή είναι η γνώμη μου και το σέβομαι αν διαφωνείτε.
Δεν ήταν σκοπός μου να φανεί "κάπως" το μύνημα και με συγχωρείτε αν διαβάζεται έτσι.
Ερασιτέχνης σαπωνοποιός
Οταν εγραψα οτι μου φανηκε "καπως", εννοουσα η αλλαγη στασης. Σεβομαι απολυτα την γνωμη σου, η οποια ισα ισα που χρειαζοταν κιολας, λογω της εμπειριας σου.