επιλογή μηχανής για 5 ξυρίσματα τη βδομάδα
- boltsis
- Εξειδίκευση

- 14
- Has thanked: 366 times
- Been thanked: 320 times
Αλέξη αν μένεις Λάρισα μπορούμε να συναντηθούμε να σου δώσω τη merkur 34C να τη δοκιμάσεις και ότι άλλο θες φυσικά η ακόμη και να τη δεις απο κοντά!Απο Muhle και Edwin δεν εχω τίποτα απολύτως ούτε τη progress , έχω τη Futur αν σε ενδιαφέρει την οποία και στη προτείνω ανεπιφυλακτα, είναι το απόλυτο εργαλείο και τη δουλεύεις απο ρελαντί εως να κάνεις και σούζες!
Dovo Silver Steel Prima, Joseph Allen & Sons Sheffield ,C.V Heljestrand Ringdove Νο55,Dubl Duck Satinedge,Thomas Turner & Co,Thiers-Issard Spartacus "dreadnought",Frederick Reynolds Sheffield
Mercur 34c, Merkur Futur Gold
Ηλίας
Ηλίας
- boltsis
- Εξειδίκευση

- 14
- Has thanked: 366 times
- Been thanked: 320 times
Μια μικρούλα έχω και εγώ σα καλό παιδί που είμαι :megagrin .Αν ενδιαφέρεσαι και για κάποια Gillette να δεις , πες μου!Όποτε θέλεις βεβαιως να τα πούμε η αν σε φέρει ο δρόμος απο το κομμωτηριό μου στα Ηπειρώτικα , μη διστάσεις να μπεις..
Dovo Silver Steel Prima, Joseph Allen & Sons Sheffield ,C.V Heljestrand Ringdove Νο55,Dubl Duck Satinedge,Thomas Turner & Co,Thiers-Issard Spartacus "dreadnought",Frederick Reynolds Sheffield
Ηλίας
Ηλίας
ευχαριστώ πολύ boltsis. να μου πεις που είσαι να περάσω όταν ευκαιρέσω για γκαφέ. μου άρεσε πολύ αυτή η μηχανή λόγω βάρους και καλής λαβής για τα γούστα μου merkur-38c
επίσης μου άρεσε και αυτή με την νεκροκεφάλα πάνω της the bluebeards revenge
υπάρχει περίπτωση να μετανοιώσω με συνολικό μήκος τα 10 εκ ; π.χ. να χρειάζομαι θήκη και να μην υπάρχει;
επίσης μου άρεσε και αυτή με την νεκροκεφάλα πάνω της the bluebeards revenge
υπάρχει περίπτωση να μετανοιώσω με συνολικό μήκος τα 10 εκ ; π.χ. να χρειάζομαι θήκη και να μην υπάρχει;
- Arisk
- Λύκειο

- 15
- Has thanked: 1273 times
- Been thanked: 790 times
Θηκη για μηχανή με μακρυά λαβή υπάρχει μην ανησυχείς
Άρης
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος

- 15
- Has thanked: 212 times
- Been thanked: 1193 times
- Επικοινωνία:
alexios έγραψε:για τις goodfella δε βλέπω να κάνετε καμία αναφορά...
Η Goodfella ειναι επιθετικη μηχανη. Με δεδομενο οτι πρεπει να ξυριζεσαι και σε περιορισμενο χρονο, ανηκει μαζι με την R41 (για παραδειγμα) στην κατηγορια "Μακρυα!" Μια αριστη εναλλακτικη ειναι να βρεις μια Gillette με Tech Type κεφαλη σε καλη κατασταση!

- Value
- Νήπιο

- 13
- Has thanked: 11 times
- Been thanked: 117 times
Αυτή με την νεκροκεφαλή που αναφέρεις, αν δεν κάνω λάθος είναι η Edwin Jagger 89, ή τουλάχιστον της μοιάζει πάρα πολύ. Προφανώς την έχουν πάρει από την EJ και της έχουν προσθέσει το σχέδιο.
Βαλάντης