Edwin Jagger DE89 ή Mercur 11c ???

Άβαταρ μέλους
Πάνος
Λύκειο
Λύκειο
13
Has thanked: 157 times
Been thanked: 426 times

H διαφορά είναι μόνο στο σχέδιο. Η μια έχει ρίγες η άλλη έχει αυτό το ''στάχυ '' .

Το μήκος της είναι 95 mm και η διάμετρος του χερουλιού 12.5 mm.
Το βάρος της Line 75g και της barley 79g
Ταπεινοφροσύνη είναι η ντροπή που νοιώθεις όταν λες στους άλλους πόσο υπέροχος είσαι.
Άβαταρ μέλους
aris22
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
13
Has thanked: 4491 times
Been thanked: 5445 times

Πάνο ήσουν κατατοπιστικότατος :thnx Έκλεισε, αυτή θα πάρω.Το οτι έβλεπα και τη Muhle ηταν λόγω λαβής...Τώρα με τη barley λύθηκε το θέμα.Μου άρεσε πολυ η λαβή της.Οπότε μένει μόνο απο που θα την πάρω...Απλώς βλέπω οτι δεν την έχουν ολα τα καταστήματα... :crying Όποιος γνωρίζει βρε παιδιά αν παίζει κανα εκπτωτικό κουπόνι απο κατάστημα (ευρωπαικό) που την έχει ας σφυρίξει :whistle
Άρης

Ζούν ανάμεσα μας........
Άβαταρ μέλους
Πάνος
Λύκειο
Λύκειο
13
Has thanked: 157 times
Been thanked: 426 times

Μπορείς να την πάρεις από εδώ

http://www.giftsandcare.com/en/maquinil ... agger.html" onclick="window.open(this.href);return false;

και βάλε κωδικό TSR για 10 % έκπτωση

μεταφορικά 6,50 €
Ταπεινοφροσύνη είναι η ντροπή που νοιώθεις όταν λες στους άλλους πόσο υπέροχος είσαι.
Άβαταρ μέλους
ch2700
Λύκειο
Λύκειο
13
Has thanked: 672 times
Been thanked: 1639 times

Η barley είναι closed comb; Με βάζεις σε έξοδα Άρη

Nikos
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nikos
Robert Williams 8/8, Robert Williams "Purist",Koyei 13/16, C.Mayers & Son 13/16, Friodur 5/8, T.R.Cadman "Bengall", Dubl duck "Special No 1" 6/8, Kropp 13/16, Dovo Best Quality 5/8
Άβαταρ μέλους
aris22
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
13

Πάνο καταρχάς σε ευχαριστώ πολύ για την υποδειξη σου :thnx .Δεν το είχα πάρει είδηση αυτό το κατάστημα.Έχει ψωνίσει κανείς απο εκει?Είναι αξιόπιστοι?

Νίκο ναί, είναι closed comp και μου άρεσε πολύ και η barley και η 89L,αλλά το βλέπω για barley!!Δεν νοείται να μην υπάρχει τέτοιας ποιότητας μηχανή στη συλλογή μου!!! :megagrin
Άρης

Ζούν ανάμεσα μας........
NavalArchitect

Το G&C είναι στη Βαλένθια της Ισπανίας. Είναι αξιόπιστο και ο Juan που το έχει είναι πολύ καλός στην επικοινωνία.

Το EJ Barley είναι closed comb. H EJ έχει πλέον μόνο closed comb κεφαλές, από τότε που καταργήθηκε το open comb Muehle/EJ R101 (pre-2011) και αντικαταστάθηκε με το πολύ επιθετικό R41 το οποίο φέρει τη γνωστή πλέον και νέα (σχεδιαστικά) κεφαλή.
Άβαταρ μέλους
aris22
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
13

Κωνσταντίνε σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου.Καλά υπάρχει και κανένας υπεύθυνος καταστήματος που να μην τον ξέρεις?? :clap1 :megagrin Θα του στείλω ενα μήνυμα να τη ρίξει μια ματιά πριν μου τη στείλει,μην έχουμε πάλι κανένα περιστατικό όπως με την 34c hd....

Και κάτι τελευταίο...Υπάρχει περίπτωση η Edwin Jagger DE89L να έχει καλύτερο κράτημα στη λαβή (απο θέμα ολισθηρότητας) απο την Edwin Jagger Barley???(Πάντως η Barley μου άρεσε περισσότερο)
Άρης

Ζούν ανάμεσα μας........
Άβαταρ μέλους
ch2700
Λύκειο
Λύκειο
13
Has thanked: 672 times
Been thanked: 1639 times

Γιατι νομιζω οτι η barley ειναι η ιδια η muhle 106 απλα δεν εχει το μαυρο χερι? Οπως και να εχει η επομη αγορα μου θα ειναι μια EJ. Ισως αυτη ισως καποια αλλη που θα προτεινει καποιος.

Εαν Αρη ειναι οπως το λεω σαν την Muhle 106 θα ξετρελαθεις με την μηχανη αυτη. Ξυριζεις πανω κατω δεξια αριστερα αναποδα ισια ακομη και στροφες κανεις πανω στο μαγουλο.
Nikos
Robert Williams 8/8, Robert Williams "Purist",Koyei 13/16, C.Mayers & Son 13/16, Friodur 5/8, T.R.Cadman "Bengall", Dubl duck "Special No 1" 6/8, Kropp 13/16, Dovo Best Quality 5/8
Άβαταρ μέλους
aris22
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
13

Δεν βλέπω την ώρα να την παραγγείλω..... :mad :mad :drool
Άρης

Ζούν ανάμεσα μας........
Άβαταρ μέλους
Νεκρομάντης
Δημοτικό
Δημοτικό
13
Has thanked: 148 times
Been thanked: 41 times

aris22 έγραψε:(τα πολύ επιθετικά είναι too much για μένα)
Μην βάζεις και το χέρι σου στη φωτιά! Έτσι πίστευα και εγώ στην αρχή, και τώρα ξυρίζομαι μόνο με φαλτσέτα.
Με βάση την εμπειρία μου θα σου πρότεινα να πάρεις open comp.
Άλλωστε όπως λένε και τα περισσότερα μέλη του φόρουμ οι open comp της Merkur δεν είναι και τρομερά επιθετικές, τόσο ώστε να μην μπορείς να την χειριστείς αν δεν είσαι τρομερά έμπειρος (όπως είναι π.χ. η Muhle R41, αν και εκεί υπάρχουν κάποιες ενστάσεις...).
Οπότε εγώ θα σου έλεγα να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό και να διαλέξεις μία από τις 11C, 15C, και 25C.
(Ξέρω - ξέρω, είμαι απαράδεκτος που σε ξαναμπέρδεψα πάνω που είχες κατασταλάξει σε μία επιλογή :xp1 )
Μανώλης

"the blind are leading the blind are leading the blind"
Απάντηση

Επιστροφή στο “Double edge razors”