Δυστυχώς δεν έχω δοκιμάσει πολλές safety, μόνο τις 2 gillette που έχω (slim adjustable και super slim twist), αλλά οι slant bar έχουν τη φήμη ότι είναι πιο επιθετικές και από τις open comp, για αυτό τις ανέφερα.
Σίγουρα μπορεί να μας πει μία πιο εμπεριστατωμένη άποψη κάποιος από το φόρουμ που τις έχει χρησιμοποιήσει... Είμαι πολύ περίεργος αν αξίζουν τελικά τη φήμη τους... :confused
Συμβουλές για αγορά επιθετικής μηχανής
- Νεκρομάντης
- Δημοτικό

- 14
- Has thanked: 148 times
- Been thanked: 41 times
Μανώλης
"the blind are leading the blind are leading the blind"
"the blind are leading the blind are leading the blind"
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος

- 15
- Has thanked: 212 times
- Been thanked: 1193 times
- Επικοινωνία:
Ειναι αντιγραφη της Gillette New Type. Kαι φυσικα δεν ειναι επιθετικη, με την εννοια της R41 για παραδειγμα. Αλλα που θα την βρεις, και εισαι σιγουρος οτι θες να δωσεις τοσα λεφτα?
Απο την αλλη, οι slant ειναι πιο επιθετικες, αλλα η τωρινη 37c ειναι ο,τι πιο .. Valium υπαρχει! Οι παλιοτερες 37c ηταν πολυ πιο επιθετικες, κατι που ειναι λογικο μιας και η γεωμετρια καμπης της λεπιδας εχει αλλαξει με το περασμα των χρονων.
Απο την αλλη, οι slant ειναι πιο επιθετικες, αλλα η τωρινη 37c ειναι ο,τι πιο .. Valium υπαρχει! Οι παλιοτερες 37c ηταν πολυ πιο επιθετικες, κατι που ειναι λογικο μιας και η γεωμετρια καμπης της λεπιδας εχει αλλαξει με το περασμα των χρονων.

- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος

- 15
- Has thanked: 212 times
- Been thanked: 1193 times
- Επικοινωνία:
Και η Futur ανοιγμενη τερμα δεν ειναι αρκετα επιθετικη? :shocking :mad

- Apostolos
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 17
- Has thanked: 1394 times
- Been thanked: 653 times
- Επικοινωνία:
ε ναι ρε σύ, το άνοιγμα είναι τεράστιο και η γεωμετρία πολύ επιθετική,πολύ λίγοι άνθρωποι στον κόσμο δεν θα καλυπτόταν..
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
- Thanos
- Νήπιο

- 14
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 7 times
Απόστολε έχεις απόλυτο δίκιο, αλλά....
Πάντως πιστεύω ότι η FUTUR στο 6 είναι το απόλυτο επιθετικό εργαλείο και μάλιστα χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις!!!!Την futur την απορρίπτω επειδή μου φαίνεται τεράστια και κακάσχημη (και πιο ακριβή)
-
Alexis_3
- Δημοτικό

- 14
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 9 times
Στο 6 είναι ''θάνατος''...
Μέχρι το 5 την έχω φτάσει και εκτός από ένα ανεπαίσθητο κόψιμο ανάμεσα στον λαιμό και στο μάγουλο είχα πάρα πολλούς ερεθισμούς στον λαιμό όμως... Δηλαδή δεν σημαίνει μόνο ότι όταν μια μηχανή είναι επιθετική μας κόβει μόνο... Πολύ πιο πιθανό είναι να μας ερεθίσει και εν τέλη να μην απολαύσουμε το ξύρισμά μας...
Μέχρι το 5 την έχω φτάσει και εκτός από ένα ανεπαίσθητο κόψιμο ανάμεσα στον λαιμό και στο μάγουλο είχα πάρα πολλούς ερεθισμούς στον λαιμό όμως... Δηλαδή δεν σημαίνει μόνο ότι όταν μια μηχανή είναι επιθετική μας κόβει μόνο... Πολύ πιο πιθανό είναι να μας ερεθίσει και εν τέλη να μην απολαύσουμε το ξύρισμά μας...
- Loizos
- Νήπιο

- 14
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 10 times
Ναι οι ερεθισμοί είναι μακράν χειρότεροι από ένα μικροκοψιματάκι. Τώρα μου βάλατε και την futur στο παιχνίδι. Το καλό είναι ότι είναι ρυθμιζόμενη, άρα πας στα πιο επιθετικά ομαλότερα και επίσης έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις την επιθετικότητα της. Από την άλλη έχει πολύ μεγάλη λαβή αν δεν κάνω λάθος και είναι σαν ρόπαλο του baseball (και μένα δεν μου αρέσει το baseball).