Συμβουλές για αγορά επιθετικής μηχανής
- Loizos
- Νήπιο

- 14
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 10 times
Όπως λέει και ο τίτλος σκέφτομαι να πάρω μια αρκετά επιθετική μηχανή για τις μέρες που θέλω το τέλειο ξύρισμα. Έχω την 11c οπότε θέλω κάτι πιο αρκετά επιθετικό. Η αγορά θα γίνει μάλλον μέσα στις επόμενες 2 εβδομάδες. Οι υποψήφιες αυτή τη στιγμή είναι η merkur progress και η Muhle R41. Την futur την απορρίπτω επειδή μου φαίνεται τεράστια και κακάσχημη (και πιο ακριβή). Τι προτείνεται και γιατί (όχι απαραίτητα από αυτές τις 2)?
-
Alexis_3
- Δημοτικό

- 14
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 9 times
εεεε κατα την γνώμη μου Λοίζο η progress δεν αποτελεί παράδειγμα επθετικής μηχανής... Η muehle φυσικά όπως λένε όσοι την έχουν χρησιμοποιήσει είναι ότι πιο επιθετικό κυκλοφορεί...
Αν βέβαια δεν είσαι σίγουρος για το πόσο πολύ επιθετική μηχανή θές καλό θα ήταν να πάρεις μια από τις 3 ρυθμιζόμενες merkur που υπάρχουν και στην προκειμένη περίπτωση την progress ώστε να ρυθμιζεις ανάλογα με τα γένια σου το ξύρισμά σου!!
Αν βέβαια δεν είσαι σίγουρος για το πόσο πολύ επιθετική μηχανή θές καλό θα ήταν να πάρεις μια από τις 3 ρυθμιζόμενες merkur που υπάρχουν και στην προκειμένη περίπτωση την progress ώστε να ρυθμιζεις ανάλογα με τα γένια σου το ξύρισμά σου!!
- Apostolos
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 17
- Has thanked: 1394 times
- Been thanked: 653 times
- Επικοινωνία:
Η progress όπως λέει και ο Αλέξης δεν είναι ιδιαίτερα επιθετική Λοίζο, ειδικά αφού έχεις την 11C η διαφορά δεν θα είναι μεγάλη.
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
- Fotakas
- Εξειδίκευση

- 14
- Has thanked: 1364 times
- Been thanked: 4912 times
Χωρίς να θέλω να επηρεάσσω καμία κατάσταση, έχω παρατηρήσει ότι R41 αποτελεί το συνηθέστερο αντικείμενο μεταπώλησης σε αρκετά ξένα forum. Το "θηρίο" δεν δαμάζεται εύκολα. Ακόμα και ο Mantic μάτωσε στην δοκιμή...
Όσο κι αν κανείς προσέχει, όσο κι αν το κυνηγά
Πάντα πάντα θα 'ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει.
(Ο.Ε.)
Πάντα πάντα θα 'ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει.
(Ο.Ε.)
- Νεκρομάντης
- Δημοτικό

- 14
- Has thanked: 148 times
- Been thanked: 41 times
Αν θες κάτι πολύ πιο επιθετικό, πάρε straight razor! :megagrin
(φυσικά για να πετύχεις το τέλειο ξύρισμα θα σου πάρει καιρό, αφού εγώ το παιδεύω σχεδόν ένα μήνα και δεν έχω καταφέρει τα τέλεια αποτελέσματα που είχα με safety... :cry )
(φυσικά για να πετύχεις το τέλειο ξύρισμα θα σου πάρει καιρό, αφού εγώ το παιδεύω σχεδόν ένα μήνα και δεν έχω καταφέρει τα τέλεια αποτελέσματα που είχα με safety... :cry )
Μανώλης
"the blind are leading the blind are leading the blind"
- Loizos
- Νήπιο

- 14
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 10 times
Κοίτα για ένα staight χρειάζεσαι με το καλημέρα τουλάχιστον 130 ευρώ (για μαχαίρι και λουρί που να αξίζουν) ενώ μια πολύ μηχανή θες το 1/3 (χωρίς επιπλέον έξοδα για πέτρες, πάστες κτλ). Επίσης δεν νιώθω ότι έχω το κουράγιο και την υπομονή που χρειάζεται το straight αυτή την περίοδο. Ίσως αργότερα.
Η ερώτηση απευθύνεται αποκλειστικά για αρκετά επιθετικό safety razor.
Η ερώτηση απευθύνεται αποκλειστικά για αρκετά επιθετικό safety razor.
- Νεκρομάντης
- Δημοτικό

- 14
- Has thanked: 148 times
- Been thanked: 41 times
Έχεις απόλυτο δίκιο. Απλά εγώ είχα ούτως ή άλλως σκοπό να πάω στη φαλτσέτα και προτίμησα να δώσω αυτά τα 130 € κατ' ευθείαν και να μην δώσω άλλα λεφτά για να αγοράσω 2-3 safety πιο πριν...
Πάντως ειδικά στο θέμα της υπομονής είναι ακριβώς όπως τα λες. Χρειάζεται αρκετή.
Πάντως ειδικά στο θέμα της υπομονής είναι ακριβώς όπως τα λες. Χρειάζεται αρκετή.
Μανώλης
- Δορυφέρων
- Εξειδίκευση

- 15
- Has thanked: 46 times
- Been thanked: 148 times
Z-Rasierhobel 1909 / Soluna Czech / 2 Bulgarian vintage (CCCP era)
και η R41 2011 που αναφερθηκε.
και η R41 2011 που αναφερθηκε.
«ΟΥΚ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙ ΠΡΟΣΚΥΝΕΕΙΝ»
Blog: http://ksyrisma-shaving.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Blog: http://ksyrisma-shaving.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Δορυφέρων
- Εξειδίκευση

- 15
- Has thanked: 46 times
- Been thanked: 148 times
Δεν εχω παρει ακομη καμια φιλε μου γιατι δεν εχω διαβασει σχολια να εκθειαζουν την "επιθετικοτητα" της
Οι DE που προανεφερα "γδερνουν" στην κυριολεξια,να πουμε κατ'αστεϊσμον πχ με την Soluna "αλλαζεις δερμα"
Θελουν καλη προετοιμασια και προσοχη,μακραν πιο δυναμικες απο τις Gillette New Type/New Deluxe/Goodwill/Bostonian.
Οι DE που προανεφερα "γδερνουν" στην κυριολεξια,να πουμε κατ'αστεϊσμον πχ με την Soluna "αλλαζεις δερμα"
Θελουν καλη προετοιμασια και προσοχη,μακραν πιο δυναμικες απο τις Gillette New Type/New Deluxe/Goodwill/Bostonian.
«ΟΥΚ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙ ΠΡΟΣΚΥΝΕΕΙΝ»