La Toja Shaving Stick
- Petros.Mp
- Λύκειο
- 13
- Has thanked: 1131 times
- Been thanked: 2139 times
Και εγώ στον Γιώργο θα πάω για να στοκάρω, απίστευτο σαπούνι !
Πέτρος
Ὁ κόσμος μᾶς ἔλεγε τρελλούς. Ἡμεῖς, ἂν δὲν εἴμεθα τρελλοί, δὲν ἐκάναμεν τὴν ἐπανάστασιν.
Ὁ κόσμος μᾶς ἔλεγε τρελλούς. Ἡμεῖς, ἂν δὲν εἴμεθα τρελλοί, δὲν ἐκάναμεν τὴν ἐπανάστασιν.
Επειδή μας ξέρει πλέον ο Γιώργος τι είμαστε, σίγουρα έχει μεριμνήσει και γι' αυτό... Αλλά και πάλι μην τρελαίνεστε. Όταν στοκάραμε κάποιοι, δεν υπήρχε Ελλάδα και τα φέρναμε από Ισπανία, με μεταφορικά #$%^&@! Τώρα, θα είναι δίπλα μας. Όσοι έχετε σκοπό να πάρετε το σαπούνι, πάρτε και μία κρέμα!!! Μιλάω για την Classic.minime έγραψε:Mη στοκάρετε κάποιοι για μια ζωή από την ώρα που θα ανοίξει ο Γιώργος! Να πάρουμε όλοι... :!@#! :xp1
Εμένα δεν μου θυμίζει τόσο πούδρα, όσο μου θυμίζει ROL. Του φέρνει πάρα πάρα πολύ. Πολύ καλό σαπουνάκι, τιμή άριστη, αλλά για μένα δεν φτάνει το Cella...
-
- Νήπιο
- 11
- Has thanked: 20 times
- Been thanked: 8 times
Είχα σκοπό να πάρω ένα σαπούνι (είμαι πιο πολύ της κρέμας και βαριέμαι και εύκολα), μια sensitive κρέμα και ένα sensitive balm (μάλλον). Ξανακοιτάζω reviews και της κανονικής κρέμας και μάλλον θα πάρω και μια τέτοια. :whistle
- digibill
- Λύκειο
- 11
- Has thanked: 2206 times
- Been thanked: 2875 times
- Επικοινωνία:
Stick ή κρέμα προτιμάτε (αναφέρομαι αποκλειστικά στο laToja, όχι γενική προτίμηση); Και γιατί;
Είναι ανάλογα τί χρησιμοποιεί ο καθένας πιο συχνά, εννοώ κρέμα ή σαπούνι. Πάντως και τα 2 είναι πολύ καλά προϊόντα. Το ίδιο καλό αποτέλεσμα θα δεις, εν τέλει. Ούτε στο αφρισμό θα δυσκολευτείς, ενυδάτωση, προστασία πολύ καλή, ακόμα και με πιο επιθετικές μηχανές.
Όσοι έχουν δοκιμάσει και το Palmolive, πώς θα τα συγκρίνατε; Εγώ, παρ' ότι θεωρώ και τα 2 πάρα πολύ καλά στο σύνολό τους, αν μου έλεγαν ένα πρέπει να επιλέξεις, νομίζω θα έλεγα το Palmolive.
-
- Λύκειο
- 13
- Has thanked: 3384 times
- Been thanked: 5292 times
Και εγώ Palmolive ψηφίζω.
Τα πάντα θα μπορούσαν να είναι εντελώς διαφορετικά.Αλλά,και πάλι,θα είχαν απολύτως την ίδια σημασία.
- marinos79
- Γυμνάσιο
- 12
- Has thanked: 190 times
- Been thanked: 762 times
Ἡ δική μου ἄποψη εἶναι ὅτι τό La Toja ὑπερέχει ἀπό τό Palmolive, τουλάχιστον στό θέμα τοῦ ἀρώματος, ἀλλά καί στήν αἴσθηση πού ἀφήνει μετά τό ξύρισμα. Ἐάν δέν τό εἴχα πληρώσει τόσο φθηνά καί κάποιος μοῦ ἔλεγε ὅτι κοστίζει 10 €, θά ἔβρισκα τήν τιμή πολύ λογική. Εἶναι κατά πολύ ἀνώτερο ἀπό πολλά ἄλλα, ἀκριβότερα σαπούνια.