Σούπα με είδη γραφείου

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Arisk
Λύκειο
Λύκειο
15
Has thanked: 1273 times
Been thanked: 790 times

Το'χω ξαναπει οτι με εξιταρει η Ιαπωνική κουλτουρα αλλα ωρες ωρες ακροβατουν πολυ κοντα στο κιτς. Εντυπωσιακες οι πένες αλλά εκεινα τα ψαράκια στην κόκκινη-κοραλί τι τα ήθελαν;
Άρης
Άβαταρ μέλους
νικος
Λύκειο
Λύκειο
12
Has thanked: 42 times
Been thanked: 241 times

Αρη τα ψαρακια δεν τα ειχε εξ αρχης ο Κων/νος ζητησε να βγαλουν το κανονικο και να βαλουν αυτα ειναι custom κατασκευη.
Ολα ειναι δρομος
Άβαταρ μέλους
Arisk
Λύκειο
Λύκειο
15
Has thanked: 1273 times
Been thanked: 790 times

Ωχ κοτσάνα πέταξα???
Sorry Κωνσταντίνε :dash
Άρης
NavalArchitect

Έτσι είναι. Είχε τα χρυσόψαρα, ένα φίδι, μουσικές νότες, ένα σκυλάκι, όλα μπαίνουν εκεί και λειτουργούν ως stoppers αντί για το κλιπ. Η πένα σε στυλ cigar είναι πολύ χρηστική και λιτή, όμως πάνω στο γραφείο πολλές φορές την αφήνεις και ...πάει βόλτα.

Το απλό κλιπ για αυτές ειδικά το θεωρώ λίγο βαρετό. Πήρα μία χωρίς κλιπ, cigar style, και μετά πήρα και την άλλη η οποία είχε κλιπ αλλά το έβγαλαν κι έβαλαν τα ψαράκια (τα οποία ήταν βέβαια 150 Ευρώ έξτρα).

Η τρίτη της παρέας, η Platinum με το καφέ ξύλο, έχει κανονικό κλιπ του οποίου η σχεδίαση δένει πολύ ωραία με τον κορμό της πένας.
Άβαταρ μέλους
Harry
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
12
Has thanked: 5738 times
Been thanked: 6984 times

Με αφορμή.... το θέμα με την φωτογραφική μηχανή του Δημήτρη και τον macro του Κωνσταντίνου, να προσθέσω ότι ο 18-55mm DX της Nikon που έρχεται με το kit, έχει δυνατότητα για πολύ κοντινή εστίαση. Η φωτογραφία, της συντηρητικής σε σχέση με τις εξωτικές πένες του Κωνσταντίνου, Pelikan M800 είναι croped περίπου 50%.

Εικόνα
Nikon D7100, 18-55mm DX, ISO 400, external flash SB 400, f 5.6, 1/60", -1stop
Χάρης
NavalArchitect

Υπάρχει κι άλλο ένα μαγαζί εδώ με είδη γραφείου, πένες κλπ. στο οποίο πήγα μιά βόλτα εχθές. Είναι ακριβώς δίπλα στο γραφείο μου.

Είδα κυρίως Sailor, Namiki έχουν όλη μα όλη τη σειρά Maki-e (ήταν το πρώτο μαγαζί εκτός Ιαπωνίας 17 χρόνια πρν που άρχισε να διαθέτει πένες Namiki), είδα κάτι περίεργες πένες κι από τις δύο μάρκες (μία πένα εκ των οποίων είναι LE ένα από ένα [1/1] κομμάτια, λίγο πριν τη βάση του κορμού της γράφει κάτι Ιαπωνέζικα και δίπλα το "1")...

Δεν τελειώνεις ποτέ με αυτά, όπως και με τα ξυριστικά, με τα ρολόγια, και πάει λέγοντας. Θα έλεγα πως σύντομα η επόμενη πένα μου θα είναι Sailor με μακρύ sword-style nib ή η κλασική Emperor της Namiki. Δοκίμασα (με μελάνι) 5-6 πένες και ομολογώ πως εντυπωσιάστηκα, διπλά nibs, sword style nibs, η ιστορία γίνεται όλο και πιό πολύπλοκη...

Φωτό σύντομα.
Άβαταρ μέλους
Fotakas
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
13
Has thanked: 1363 times
Been thanked: 4912 times

Προ καιρού είχα ένα μικρό ατύχημα με την Parker IM, πένα μου. Συγκεκριμένα, το κλιπ του καπακιού πιάστηκε στην ζώνη του αυτοκινήτου και στράβωσε σε θέση κάθετη ως προς το καπάκι. Προσπάθησα να βρω κάποιο τρόπο να το φτιάξω μόνος, χωρίς επιτυχία. Απευθύνθηκα στην Stixis για επισκευή αλλά και εκείνοι δεν κατάφεραν να με βοηθήσουν. Αποφασισα λοιπόν να επικοινωνήσω με τα κεντρικά της Parker στην Γαλλία. Αφού πρώτα με παρότρυναν να απεθυνθώ στον εν Ελλάδι αντιπρόσωπο, μου ζήτησαν να στείλω την πένα μαζί με την απόδειξη αγοράς (για την εγγύηση) στην Γαλλία. Τους εξήγησα οτι εγύηηση δεν υπάρχει αλλά και να υπήρχε, το πρόβλημα προκλήθηκε απο εμένα και δεν είχα καμία αντίρηση να πληρώσω την επισκευή.

Όταν ετοιμαζόμουν να στείλω την πένα, το ανέφερα σε έναν συνάδελφο και θυμήθηκε οτι είχε ένα ballpen Parker που είχε χαλάσει το μπροστά μέρος. Τα έστειλα λοιπόν και τα δυο (πριν απο 2 εβδομάδες) περιλαμβάνοντας μια επιστολή στην οποία ανέφερα οτι θα περιμένω πρώτα εκτίμηση του κόστους και αφού τους στείλω τα χρήματα, να μου στείλουν πίσω τα πράγματα. Απάντηση δεν έλαβα.

Σήμερα παρέλαβα απο ταχυμεταφορική μια ολοκαίνουρια πένα (με converter) και το ballpen επισκευασμένο. Χρέωση 0€.

Δεν έχω σκοπό να τους κάνω διαφήμιση, αλλά αν μη τι άλλο, τέτοιες κινήσεις πρέπει να αναφέρονται.
Όσο κι αν κανείς προσέχει, όσο κι αν το κυνηγά
Πάντα πάντα θα 'ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει.

(Ο.Ε.)
Άβαταρ μέλους
hero
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
14
Has thanked: 73 times
Been thanked: 249 times

Φωτη ετσι είναι μερικες εταιριες , το κοστο ασημαντο για αυτους ο πελατης όμως θα προτιμησει το προιον τους εναντι του ανταγωνισμου για την καλη εξυπηρετηση .
Νίκος
"Αδύνατο να μάθεις τα φρονήματα, τη σκέψη, την ψυχή του κάθε ανθρώπου προτού πάρει στα χέρια του εξουσία." Σοφοκλης
Άβαταρ μέλους
Πάνος
Λύκειο
Λύκειο
13
Has thanked: 157 times
Been thanked: 426 times

[youtube][/youtube]

Αθάνατη Αμέρικα :dash
Ταπεινοφροσύνη είναι η ντροπή που νοιώθεις όταν λες στους άλλους πόσο υπέροχος είσαι.
Άβαταρ μέλους
dimitris
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
13
Has thanked: 149 times
Been thanked: 1807 times

Σε αυτή τη περίπτωση: αθάνατη Αγγλία! Το έκαναν και πατέντα τρομάρα τους. Μην τους κλέψει κανείς την ιδεά.
Ερασιτέχνης σαπωνοποιός
Συχνές ερωτήσεις για το φόρουμ
Απάντηση

Επιστροφή στο “Είδη γραφείου”