Men's Stock City Rhythms asl

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Antonis
Διαχειριστής
Διαχειριστής
13
Has thanked: 29398 times
Been thanked: 29552 times

Μου το έδωσε ο Χρήστος (chris82) σε μια από τις προηγούμενες συναντήσεις μας και τον ευχαριστώ, καθώς ξέρει ότι μου αρέσει το σανδαλόξυλο (και γενικότερα τα ξυλώδη αρώματα). Το πήρε από το iHerb, αλλά το βρίσκει κανείς και στην Ελλάδα σε φαρμακεία.

Εικόνα

Μετά από μερικές δοκιμές, μπορώ να μεταφέρω την γνώμη μου. Πρόκειται για μια πολύ καλή lotion, με καθαρά συστατικά και επικρατεί αρωματικά σανδαλόξυλο, κέδρος και πατσουλί (όλα σε έλαια όπως αναφέρει). Αρκετά έντονο ως άρωμα, όχι όμως διαπεραστικό. Άλλωστε είναι γνωστό ότι μια ιδιότητες του σανδαλόξυλου είναι η χαλάρωση του πνεύματος, οπότε δεν θα ταίριαζε το οτιδήποτε "έντονο" πάνω του. Επίσης περιέχει το γνωστό πλέον witch hazel, που θεωρείται στα συν για ένα after shave. Και για τους πιο ευαισθητοποιημένους, αναφέρεται ότι πολιτική της εταιρείας είναι να μην δοκιμάζεται σε ζώα.

Στην δράση του τώρα, είναι πολύ περιποιητικό, δεν καίει σχεδόν καθόλου (και πιστέψτε με ότι με τα βάθη που πιάνω εγώ σε κάθε ξύρισμα νοιώθω και το παραμικρό), απορροφάται γρήγορα και δεν έχει πολύ μεγάλη διάρκεια, μετά από λίγη ώρα το νοιώθω πολύ πιο εξασθενημένο από το Tabac ή την Aqua Velva για παράδειγμα. Θα έλεγα ότι ταιριάζει περισσότερο για χειμώνα, και μπορεί να συνδυαστεί με ένα Tabac, με ένα DR Harris Marlboro και γενικότερα με σανδαλόξυλα (κρέμες και σαπούνια) αλλά γιατί όχι και με άλλο της αρεσκείας σας.

Η γενική του εικόνα πολύ καλή, με άριστα το 10 θα του έδινα ένα 8. Ασφαλώς και το συνιστώ, αρκεί να σας αρέσει αρωματικά (γιατί ποιοτικά είναι πάρα πολύ καλό).
chris82
Δημοτικό
Δημοτικό
12
Has thanked: 410 times
Been thanked: 205 times

Πολύ ωραίο review Αντώνη! Χαίρομαι που σου άρεσε!
Άβαταρ μέλους
νικος
Λύκειο
Λύκειο
12
Has thanked: 42 times
Been thanked: 241 times

Ωραια παρουσιαση Αντωνη !! Θα μπει στα υποψιν
Ολα ειναι δρομος
Άβαταρ μέλους
yiannischris
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
12
Has thanked: 8965 times
Been thanked: 17780 times

Αντώνη ωραία παρουσίαση ,θα μπεί στην λίστα ..!!
Γιάννης
Άβαταρ μέλους
aris22
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
13
Has thanked: 4491 times
Been thanked: 5445 times

Ωραία παρουσίαση Αντώνη ! Κάτι μου λέει πως θα το δοκιμάσω σύντομα...... :bigsmilie
Άρης

Ζούν ανάμεσα μας........
Άβαταρ μέλους
aris22
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
13
Has thanked: 4491 times
Been thanked: 5445 times

Χθές δοκίμασα για πρώτη φορά το εν λόγω asl , ευγενική χορηγία του Χρήστου (chris82 :thnx ) . Δεν θα επεκταθώ περισσότερο , έτσι και αλλιώς τα είπε αναλυτικά ο Αντώνης ,αλλά θα σταθώ σε δυο βασικούς τομείς , στις ιδιότητες και στο άρωμα. Απο ιδιότητες είναι πολύ καλό , και είναι απο τα " καθαρότερα " asl που εχω δει . Αλλά απο άρωμα ηταν απλά ανεκτό. Προσωπικά δεν μου άρεσε το άρωμα απο τα συγκεκριμένα αιθέρια έλαια , κάτι που οδηγεί στο να μην το ξαναχρησιμοποιήσω . Οταν υπάρχει η Aqua Velva (Usa) με τέτοιο άρωμα ,τέτοιες ιδιότητες και τέτοια τιμή δύσκολα την ανταγωνίζεται άλλο asl , για τα προσωπικά μου γούστα τουλάχιστον.
Άρης

Ζούν ανάμεσα μας........
Απάντηση

Επιστροφή στο “Pre-, After shave λοσιόν και -κρέμες”