Τι ρολοϊ εχετε?

Το κόσμημα του άνδρα.
Απάντηση
Ηλίας
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
11
Has thanked: 5739 times
Been thanked: 5632 times

Tα δύο όμως "ανεκτίμητα" της συλλογής μου είναι Seiko.
To πρώτο, ( πρώτο λόγω παλαιότητας ), είναι ένα αυτόματο Seiko 5άρι, που έχω κρατήσει απο τον παππού μου,
Εικόνα

και το δεύτερο ένας χρονογράφος Seiko sportura, που μου δώρισε ένα πολύ αγαπητό μου πρόσωπο. Το δώρο της απέκτησε τεράστια αξία όταν μετά απο χρόνια έμαθα oτι είχε ζοριστεί οικονομικά πάρα πολύ εκείνο το διάστημα και δούλεψε διπλοβάρδιες γι'αυτό το ρολόι.
Εικόνα
Εικόνα
Για δύο πράγματα δε πρέπει να στεναχωριόμαστε..
Γι'αυτά που γίνονται και γι'αυτά που δε γίνονται.
NavalArchitect

Εικόνα
5D Mark III, EF 100/2.8L IS USM Macro, ISO 3,200.
NavalArchitect

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
meletios
Νήπιο
Νήπιο
11
Has thanked: 36 times
Been thanked: 57 times

[quote="Ηλίας"]Tα δύο όμως "ανεκτίμητα" της συλλογής μου είναι Seiko.
To πρώτο, ( πρώτο λόγω παλαιότητας ), είναι ένα αυτόματο Seiko 5άρι, που έχω κρατήσει απο τον παππού μου,
Εικόνα

Το πρώτο, το 5αρι, το έχω και εγώ.
Μου το είχε πάρει ο πατέρας μου όταν πήγαινα Δημοτικό, το οποίο το έχει ακόμα αυτός και το φοράει.
Είναι ακριβώς ίδιο με το δικό σου, τόσα χρόνια δεν έχει πάθει τίποτα, μόνο που χάνει 5'.
NavalArchitect

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
NavalArchitect

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
andreas
Διαχειριστής
Διαχειριστής
16
Has thanked: 11686 times
Been thanked: 11848 times
Επικοινωνία:

Κωνσταντίνε έχεις μπει και επισήμως στην hate list μου! >:) :beah2
Σαφώς και κάνω πλάκα.
Είμαι λάτρης της casio και της σειράς g-shock/protrek
Αν είχα λεφτά θα τα χάλαγα όλα στα ρολόγια της.

Να τα χαίρεσαι Κωνσταντίνε όλα είναι πανέμορφα.

:thnx
ἐξ ὄνυχος τὸν λέοντα
NavalArchitect

Αντρέα, σε καταλαβαίνω. Έχουν πολύ ωραία μοντέλα και μάλιστα μερικά από αυτά είναι ιδιαίτερα πετυχημένα. Τα πολύ σπέσιαλ κομμάτια όμως είναι στην Ιαπωνία, αν βρεθείς εκεί πραγματικά θα σου γυρίσει το μάτι ανάποδα...
Άβαταρ μέλους
andreas
Διαχειριστής
Διαχειριστής
16
Has thanked: 11686 times
Been thanked: 11848 times
Επικοινωνία:

Έχεις κάποια παραδείγματα;
Αν όχι φωτογραφίες ίσως τα μοντέλα να τα βρω στο internet;
ἐξ ὄνυχος τὸν λέοντα
NavalArchitect

Παραδείγματα έχω πολλά, φωτογραφίες έχω από μερικές βιτρίνες εκεί που τράβαγα.

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές εκδόσεις συγκεκριμένων μοντέλων, εκδόσεις οι οποίες δεν βγαίνουν εκτός Ιαπωνίας. Λ.χ. όταν βγήκε το Aviator AW-1000 με το ζελ, στην Ιαπωνία βγήκε ειδική έκδοση με κάσα black blue και κίτρινο μέσα στο καντράν.

Επίσης, το άλλο που κάνουν είναι ότι βγάζουν 'κανονικά' μοντέλα τα οποία δεν εξάγονται. Ήμουν στη μπουτίκ της Citizen προχθές, εδώ στο Marina Bay Sands, και κοιτούσα μερικά μοντέλα. Από τα Promaster, τα πιό καλά και σπέσιαλ μοντέλα δεν τα φέρνουν.

Τέλος, πολλά μοντέλα συγκεκριμένα που πωλούνται εκεί (Ιαπωνία) είναι Made in Japan. Φερ'ειπείν, το Rangeman αλλά και το Protrek 3000 που πήρα εδώ προχθές, είναι Made in Thailand. Αν τα εν λόγω τα πάρεις στην Ιαπωνία, είναι Made in Japan...

Γενικά οι Ιάπωνες βγάζουν πάρα μα πάρα πολλά ρολόγια. Τα μοντέλα που βγαίνουν είναι πολλά, και από ένα σημείο και μετά χάνεις τη μπάλλα. Μια φορά, εδώ, πριν 1 μήνα, έπεσε στα χέρια μου Ιαπωνικό περιοδικό μόνο για G-Shock. Τρελλάθηκα... Οι άνθρωποι έχουν ψύχωση.

Επειδή τις τελευταίες 10 μέρες πήρα 3-4 G-Shock αλλά κι ένα Suunto, θα βγάλω 3 κομμάτια για πούλημα, φορεμένα 3-4 φορές το καθένα. Αν ενδιαφέρεσαι, στείλε ΠΜ.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ρολόι”