Το "χελωνάκι" που έχω (8 μήνες τώρα) είναι σχεδον ίδιο, δλδ διαφανής λαβή και το κομμάτι του θύσανου μέσα της σε μεταλικό,
το είχε παρουσιάσει απο την πρώτη βδομάδα. Στην αρχή αναρωτήθηκα άν "έμπαζε" και ήταν σαπούνι. Όχι, η κόλλα
είναι. Καί μάλλον όλα με το ίδιο στύλ διαφανούς λαβής το παθαίνουν.
Βέβαια καλά θάτανε να μη συνέβαινε.... αλλά τι να κάνουμε.
"Αφρίζει ξαφρίζει (και εδώ κυριολεκτούμε διότι αφρίζει καλά :bigsmilie ) τον παρά μας δώσαμε"
Semogue 830
- Νώντας
- Εξειδίκευση
- 12
- Has thanked: 802 times
- Been thanked: 6049 times
- νικος
- Λύκειο
- 12
- Has thanked: 42 times
- Been thanked: 241 times
Αρη το πιο πιθανο ειναι αυτο που ειπες οτι ειχε καποια κενα η κολλα και περασε απο κατω το νερο με τον αφρο. Εμενα δεν εχει κανει( για την ωρα) τιποτα, βεβαια εχει μολις 4 αν δεν κανω λαθος χρησεις. Για να ξερεις η λαβη ειναι απο PLexiGlass διαφανο ολοκληρη. Για να μην φαινεται το βυσμα του θυσανου βαψανε με καποιο τροπο την τρυπα πριν βαλουν τον θυσανο και μετα το κολλησανε. Ετσι εχει αυτη την οψη που βλεπεις
Ολα ειναι δρομος
- aris22
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 13
- Has thanked: 4491 times
- Been thanked: 5445 times
Νίκο και εγω αυτό νόμιζα στην αρχή αλλά τελικά δεν νομίζω να είναι νερό και αφρός. Πιστεύω οτι αν ηταν νερό και αφρός ολο και κάτι θα είχε αφήσει στην διαδρομή μέχρι να φτάσει εκεί που είναι η ασπρίλα (όπως δείχνω με τα βελάκια στην φωτό) Απεναντίας εκεί είναι καθαρό κόκκινο χρώμα χωρίς το παραμικρό. Πρέπει να έχει να κάνει με την κόλλα και οχι με τον αφρό. Ίσως με την πίεση στο σαπούνι και την τριβή που αναπτύσεται να έκανε αυτούς τους λεκέδες. Ίσως.......

Άρης
Ζούν ανάμεσα μας........
Ζούν ανάμεσα μας........
- νικος
- Λύκειο
- 12
- Has thanked: 42 times
- Been thanked: 241 times
Aρη σιγουρα εχει να κανει με την κολλα και το νερο με το σαπουνι. Πανω πανω δεν εχει κολλα, η κολλα ειναι στο κατω μερος. Το πιο πιθανο ειναι οτι η κολλα οταν βραχει κανει καποια αντιδραση και διαβρωνει λιγο την το κοκκινο χρωμα που εχει η λαβη πριν μπει ο θυσανος. Η απλα ασπριζει λιγο η κολα με τα ζεστα νερα γιατι πριν ειναι διαφανη και φαινεται
Ολα ειναι δρομος
- Petros.Mp
- Λύκειο
- 13
- Has thanked: 1131 times
- Been thanked: 2139 times
Άρη δεν είναι κάτι που πρέπει να σε ανησυχεί, το πινέλο είναι ετοιμοπόλεμο για ξύρισμα. Αυτές οι ατέλειες-λεπτομέρειες είναι που το κάνουν "δικό" σου και ότι το έχεις χρησιμοποιήσει και σε ευχαριστεί !
Πέτρος
Ὁ κόσμος μᾶς ἔλεγε τρελλούς. Ἡμεῖς, ἂν δὲν εἴμεθα τρελλοί, δὲν ἐκάναμεν τὴν ἐπανάστασιν.
Ὁ κόσμος μᾶς ἔλεγε τρελλούς. Ἡμεῖς, ἂν δὲν εἴμεθα τρελλοί, δὲν ἐκάναμεν τὴν ἐπανάστασιν.
- aris22
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 13
Ναί , έτσι που το λες τώρα Νίκο πρέπει να έχεις δίκιο . Σίγουρα απο την στιγμή που καταπιάνεσαι με διάφορα γνωρίζεις περισσότερα πράγματα . Το θέμα είναι πέρα απο το αισθητικό κομμάτι , να μην υπάρχει πρόβλημα με την κόλληση του θυσάνου . Αλλά όπως είδα και το 830 του Ηλία στην φωτό , αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά λένε οτι παρατηρούν το ίδιο στα δικά τους πινέλα προφανώς είναι κάτι το σύνηθες και δεν συνέβη μόνο σε μένα.
Έχεις δίκιο Πέτρο απλά έχω ενα θέμα με το να είναι ολα τα πράγματα μου στην εντέλεια (όσο γίνεται) αλλά το ξεπερνάω σιγά σιγά :megagrin Το βασικό είναι να μην έχει θέμα η κόλληση και να παραμείνει αισθητικό το θέμα . Πλέον έχει ανοίξει αρκετά σαν βεντάλια ,κάτι που μου αρέσει τρελλά !! :mad
Έχεις δίκιο Πέτρο απλά έχω ενα θέμα με το να είναι ολα τα πράγματα μου στην εντέλεια (όσο γίνεται) αλλά το ξεπερνάω σιγά σιγά :megagrin Το βασικό είναι να μην έχει θέμα η κόλληση και να παραμείνει αισθητικό το θέμα . Πλέον έχει ανοίξει αρκετά σαν βεντάλια ,κάτι που μου αρέσει τρελλά !! :mad
Άρης
Ζούν ανάμεσα μας........
Ζούν ανάμεσα μας........
- dimitris
- Εξειδίκευση
- 13
- Has thanked: 149 times
- Been thanked: 1807 times
Άρη το πινέλο είναι για πέταμα. Θα σου φέρω τα κάδο μου να το πετάξεις :bigsmilie :bigsmilie
Ερασιτέχνης σαπωνοποιός
Συχνές ερωτήσεις για το φόρουμ
Συχνές ερωτήσεις για το φόρουμ
- aris22
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 13
:hystericalbs1 :hystericalbs1
Άρης
Ζούν ανάμεσα μας........
Ζούν ανάμεσα μας........
- YMMV
- Γυμνάσιο
- 12
- Has thanked: 998 times
- Been thanked: 1110 times
Μπόρεσα κι εγώ πριν λίγο να κοιτάξω το 830, το 610 (κόκκινο) και το 620 (μαύρο) αλλά δεν μπορώ να δω κάποια από τα σημάδια που περιγράφετε. Είναι χρησιμοποιημένα καμια δεκαριά φορές το καθένα. Εάν παρατηρηθεί τίποτε στην πορεία, θα ενημερώσω.
Γιώργος