Oι κρεμες και τα σαπουνια μου
- Petros.Mp
- Λύκειο
- 13
- Has thanked: 1131 times
- Been thanked: 2139 times
MWF και μετα οποιο D.R Harris σου αρέσει αρωματικά ! Έχω το Arlington που ειναι καλοκαιρινό με εσπεριδοειδή ! Το MWF στο πορσελάνινο μπολ ειναι το κάτι άλλο !
Πέτρος
Ὁ κόσμος μᾶς ἔλεγε τρελλούς. Ἡμεῖς, ἂν δὲν εἴμεθα τρελλοί, δὲν ἐκάναμεν τὴν ἐπανάστασιν.
Ὁ κόσμος μᾶς ἔλεγε τρελλούς. Ἡμεῖς, ἂν δὲν εἴμεθα τρελλοί, δὲν ἐκάναμεν τὴν ἐπανάστασιν.
-
- Εξειδίκευση
- 12
- Has thanked: 5739 times
- Been thanked: 5633 times
Ότι διαλέξεις απο τα παραπάνω θα "δουλέψει" μια χαρά. Όλα είναι πολύ καλά σαπούνια. Η δική μου πρόταση είναι το στικ της Valobra. ( δεν είναι το ίδιο με τα νέα Valobra )
Για δύο πράγματα δε πρέπει να στεναχωριόμαστε..
Γι'αυτά που γίνονται και γι'αυτά που δε γίνονται.
- Harry
- Εξειδίκευση
- 13
- Has thanked: 5738 times
- Been thanked: 6984 times
Προσωπικα θα έπερνα D.R. Harris. Ιδανικός συνδυασμός ποιότητας και αρώματος. Η επιλογη του αρώματος είναι υποκειμενική αλλά, έχοντας δοκιμάςει τα περισσότερα, θα τα χαρακτήριζα διακριτικά και αριστοκρατικά.
Αυτό δεν σημαίνει ότι τα υπόλοιπα που αναφέρεις δεν είναι καλά προϊόντα.
Ηλία πιστεύεις ότι το stick της valobra είναι καλυτερο από τα καινούργια σαπούνια;
Αυτό δεν σημαίνει ότι τα υπόλοιπα που αναφέρεις δεν είναι καλά προϊόντα.
Ηλία πιστεύεις ότι το stick της valobra είναι καλυτερο από τα καινούργια σαπούνια;
Χάρης
- Iasonas
- Εξειδίκευση
- 12
- Has thanked: 830 times
- Been thanked: 2604 times
Παντως εμενα απο οτι μου ειχαν πει οταν ειχα επικοινωνησει μαζι τους για το νεο σαπουνι μου ειπαν οτι ειναι ιδιο με το στικ (με την διαφορα του αρωματος).
Το Ιασονας με Ο
-
- Εξειδίκευση
- 12
H σκέψη για την αγορά των νέων Valobra έγινε με κριτήρια οικονομίας-ποσότητας αφού το στικ είναι μόνο 50 γρ και στοιχίζει περίπου 11 €.
Στη πορεία και οταν διαπίστωσα πως αρωματικά το unscented διαφέρει απο το στικ, προτίμησα το patchouly.
Aπο κεί και πέρα, θεωρώ πως το στικ κερδίζει σε όλους τους τομείς με μόνη εξαίρεση τη πρώτη πρόταση μου.
Είναι υποκειμενικά ένα σκαλί πιό πάνω.
Στη πορεία και οταν διαπίστωσα πως αρωματικά το unscented διαφέρει απο το στικ, προτίμησα το patchouly.
Aπο κεί και πέρα, θεωρώ πως το στικ κερδίζει σε όλους τους τομείς με μόνη εξαίρεση τη πρώτη πρόταση μου.
Είναι υποκειμενικά ένα σκαλί πιό πάνω.
- YMMV
- Γυμνάσιο
- 12
- Has thanked: 998 times
- Been thanked: 1110 times
Είναι λίγο μπέρδεμα αυτό που γίνεται με τα Valobra κι έλεγα να πάρω ένα στικ. Μάλλον σε πρώτη φάση θα διαλέξω μεταξύ MWF και DR Harris και μετά βλέπουμε -ξέρετε πως γίνονται αυτά : ) σας ευχαριστώ πολύ όλους!
Γιώργος
- Giannis
- Εξειδίκευση
- 16
- Has thanked: 1038 times
- Been thanked: 1249 times
Το Valobra stick είναι κορυφαίο.
Η τιμή του όμως είναι ιδιαίτερα υψηλή.
Περίπου 6 με 7 φορές πάνω απο Palmolive , La toja, Wilkinson
Και σχεδόν 3 απο Speick.
Εμένα πάντως παρόλα αυτά, μου αρέσει ιδιαίτερα !!!!!!
Η τιμή του όμως είναι ιδιαίτερα υψηλή.
Περίπου 6 με 7 φορές πάνω απο Palmolive , La toja, Wilkinson
Και σχεδόν 3 απο Speick.
Εμένα πάντως παρόλα αυτά, μου αρέσει ιδιαίτερα !!!!!!
if you have a great shave you have a great day
-
- Εξειδίκευση
- 12
Mε Valobra stick θα στοκάρω. Όχι με τα καινούργια.
...και στο παραπάνω ποστ ήμουν επιεικής. Όταν όμως είσαι επιεικής δεν είσαι ειλικρινής.
Για μένα λοιπόν το στικ δεν είναι απλά ένα σκαλί πιό πάνω, παίζει στη κατηγορία των top αγαπημένων σαπουνιών.

...και στο παραπάνω ποστ ήμουν επιεικής. Όταν όμως είσαι επιεικής δεν είσαι ειλικρινής.
Για μένα λοιπόν το στικ δεν είναι απλά ένα σκαλί πιό πάνω, παίζει στη κατηγορία των top αγαπημένων σαπουνιών.
- iogi
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 15
- Has thanked: 24941 times
- Been thanked: 7867 times
Ηλία με έχεις μπερδέψει... Εστω και υποκειμενικά σε τι βρίσκεις τόσο ανώτερο το stick?
ΥΓ. Εγώ είχα γράψει αυτά.
ΥΓ. Εγώ είχα γράψει αυτά.
Γιάννης
-
- Εξειδίκευση
- 12
Γιατί Γιάννη μπερδεύτηκες ? Είναι καλό το καινούργιο αλλά για μένα είναι πολύ καλύτερο το παλιό - εννοώ το stick. Απο τα τέσσερα νέα Valobra βρήκα το patchouly απίστευτο, "θεικό" είχα γράψει, αλλά αυτό έγινε συγκρίνοντας τα τέσσερα Valobra μεταξύ τους. Φυσικά και τα τέσσερα έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά και μόνο με βάση το άρωμα έγινε η επιλογή.
Όταν όμως έβαλα και το stick στην εξίσωση η ζυγαριά έγειρε προς το μέρος του. Το βρίσκω πιό κρεμώδες στη σαπουνάδα του, νομίζω πως με προστατεύει καλύτερα, θεωρώ πως με ενυδατώνει περισσότερο, έχει ένα άρωμα που μου φέρνει σε καραμέλα βουτύρου και ταυτόχρονα καθαρού σαπουνιού.
Αν κάποιος μου πεί, ( το έχει γράψει ο Ιάσονας ), μα κοίτα και το stick και τα καινούργια Valobra έχουν ακριβώς τα ίδια συστατικά χωρίς καμμία άλλη διαφορά πέρα απο το άρωμα, θα τον πίστευα, έτσι κι αλλιώς η κρίση μου δε βασίζεται σε μιά λίστα συστατικών αλλά στο αποτέλεσμα, μα και πάλι θα έδινα στο stick τη πρώτη θέση. Είναι υποκειμενικά τα κριτήρια.
Όταν όμως έβαλα και το stick στην εξίσωση η ζυγαριά έγειρε προς το μέρος του. Το βρίσκω πιό κρεμώδες στη σαπουνάδα του, νομίζω πως με προστατεύει καλύτερα, θεωρώ πως με ενυδατώνει περισσότερο, έχει ένα άρωμα που μου φέρνει σε καραμέλα βουτύρου και ταυτόχρονα καθαρού σαπουνιού.
Αν κάποιος μου πεί, ( το έχει γράψει ο Ιάσονας ), μα κοίτα και το stick και τα καινούργια Valobra έχουν ακριβώς τα ίδια συστατικά χωρίς καμμία άλλη διαφορά πέρα απο το άρωμα, θα τον πίστευα, έτσι κι αλλιώς η κρίση μου δε βασίζεται σε μιά λίστα συστατικών αλλά στο αποτέλεσμα, μα και πάλι θα έδινα στο stick τη πρώτη θέση. Είναι υποκειμενικά τα κριτήρια.