Illy espresso medium roast στη παλιά μου πιστή ΚRUPS E.S.E. που πιάνει πάνω απο το 1/3 του πάγκου της κουζίνας αλλά ομορφαίνει το χώρο :megagrin.
Στην ίδια μηχανή ενίοτε και cappuccino και καμιά φορά και φίλτρου Dallmayr Prodomo.
Τί καφέ πίνετε;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Αυτή η συζήτηση είναι μόνο για άτομα άνω των 18 ετών.
Αυτή η συζήτηση είναι μόνο για άτομα άνω των 18 ετών.
-
- Εξειδίκευση
- Δημοσιεύσεις: 4167
- Εγγραφή: 02 Αύγ 2013, 15:25
- 10
- Has thanked: 5730 times
- Been thanked: 5632 times
Για δύο πράγματα δε πρέπει να στεναχωριόμαστε..
Γι'αυτά που γίνονται και γι'αυτά που δε γίνονται.
Γι'αυτά που γίνονται και γι'αυτά που δε γίνονται.
- Νώντας
- Εξειδίκευση
- Δημοσιεύσεις: 2987
- Εγγραφή: 05 Ιούλ 2013, 23:20
- 10
- Τοποθεσία: Χαλκιδική
- Has thanked: 801 times
- Been thanked: 6048 times
Στο γραφείο Φίλτρου Jacobs πράσινο και το καλοκαιράκι φραπεδάκι.
Σε καφετέρια Καπουτσίνο ζεστό (ναί και το καλοκαίρι :megagrin ) ειδικά άν έχει Lavazza ή Illy.
Σπίτι (τιμωρία στο μπαλκόνι λόγω τσιγάρου) Λουμίδη Κουπάτο (αλλά μονό όχι διπλό),
Καπουτσίνο (φακελάκι της Nescafe), και φραπεδάκι το καλοκαίρι
Σε καφετέρια Καπουτσίνο ζεστό (ναί και το καλοκαίρι :megagrin ) ειδικά άν έχει Lavazza ή Illy.
Σπίτι (τιμωρία στο μπαλκόνι λόγω τσιγάρου) Λουμίδη Κουπάτο (αλλά μονό όχι διπλό),
Καπουτσίνο (φακελάκι της Nescafe), και φραπεδάκι το καλοκαίρι
- Stam
- Νήπιο
- Δημοσιεύσεις: 132
- Εγγραφή: 08 Φεβ 2014, 23:24
- 10
- Τοποθεσία: Νέα Υόρκη
- Has thanked: 314 times
- Been thanked: 209 times
- Ηλικία: 33
Δυστυχώς η αγορά σοβαρής μηχανής και μύλου είναι πολυτέλεια μέχρι στιγμής, και σπίτι φτιάχνω καφέ σε μπρικάκι μόκα, συνήθως αγορασμένο από τον Αρμενάκο στο κέντρο (όσοι έτυχε να κυκλοφορήσετε στα πέριξ της πλατείας Καρύτση σίγουρα τον έχετε μυρίσει!). Φθηνός και καλός.
Έχω και την μικρή μηχανή Nespresso με τις κάψουλες, η οποία αποκτήθηκε ως δώρο, προσωπικά όμως θεωρώ ότι κάνει αρκετά χειρότερο καφέ από το μπρίκι και την αποφεύγω.
Έχω και την μικρή μηχανή Nespresso με τις κάψουλες, η οποία αποκτήθηκε ως δώρο, προσωπικά όμως θεωρώ ότι κάνει αρκετά χειρότερο καφέ από το μπρίκι και την αποφεύγω.
- AlexFocus
- Γυμνάσιο
- Δημοσιεύσεις: 1127
- Εγγραφή: 23 Φεβ 2011, 20:07
- 13
- Τοποθεσία: Νότια Προάστια Αθηνών
- Has thanked: 12769 times
- Been thanked: 8715 times
- Ηλικία: 44
Ελληνικος ή Τουρκικος που βασικα ειναι Αραβικος σκετο παντα. Σε καφετεριες αραζω με Freddo Espresso μετριο γιατι αν παραγγειλεις Ελληνικο θα σου φερουν κουβαδονερο.
Ford Focus MkII f/l 2008
- andreop
- Λύκειο
- Δημοσιεύσεις: 1559
- Εγγραφή: 28 Οκτ 2020, 19:08
- 3
- Τοποθεσία: Πτολεμαΐδα
- Has thanked: 11953 times
- Been thanked: 12362 times
- Ηλικία: 48
Espresso και φίλτρου χειμώνα καλοκαίρι. Πιστεύω ότι η προσθήκη πάγου και ζάχαρης στον καφέ αλλοιώνει τη γεύση του.
Παναγιώτης
- zanxion
- Νήπιο
- Δημοσιεύσεις: 155
- Εγγραφή: 27 Μάι 2021, 10:05
- 3
- Τοποθεσία: Αθήνα
- Has thanked: 333 times
- Been thanked: 341 times
- Ηλικία: 51
Από τα φοιτητικά, είμαι με ένα φραπέ στο χέρι. Πίνω κι ελληνικό. Η γυναίκα αγόρασε και μηχανή για ελληνικό καφέ (έλεος!) που δεν χρησιμοποίησα ποτέ. Απολαμβάνω την παρασκευή του ακριβώς όπως και το παραδοσιακό ξύρισμα (και με φουσκάλες για γούρι).
“Whenever I feel the need to exercise, I lie down until it goes away.”
― Paul Terry
― Paul Terry
- emminad
- Νήπιο
- Δημοσιεύσεις: 290
- Εγγραφή: 21 Ιούλ 2020, 19:01
- 3
- Has thanked: 35 times
- Been thanked: 1628 times
- Ηλικία: 32
Φρεντο εσπρέσο, πάντα σκέτο, καλοκαίρι-χειμώνα,κι αν έχει και μείον πίνεται ακόμα πιο ευχάριστα!
- mbakurin
- Δημοτικό
- Δημοσιεύσεις: 578
- Εγγραφή: 03 Ιουν 2021, 14:32
- 3
- Has thanked: 336 times
- Been thanked: 1874 times
- Ηλικία: 28
Φραπέ εναλλάξ με φρέντους καπουτσίνους και εσπρέσσους το πρωί,
ελληνικό εναλλάξ με \\ \\ \\ \\ το απόγευμα,
πάντα χωρίς ζάχαρη.
ελληνικό εναλλάξ με \\ \\ \\ \\ το απόγευμα,
πάντα χωρίς ζάχαρη.
De savoir vient avoir.
- Algebar
- Λύκειο
- Δημοσιεύσεις: 1739
- Εγγραφή: 25 Οκτ 2020, 20:03
- 3
- Τοποθεσία: Παλλήνη
- Has thanked: 13779 times
- Been thanked: 14773 times
- Ηλικία: 54
Καπουτσίνο ζεστό χειμώνα καλοκαίρι, χωρίς ζάχαρη και με προτίμηση σε "σοκολατένιες" ποικιλίες (π.χ. από Βραζιλία) που δένουν πολύ ωραία με το γάλα.
Γιάννης
- gkarave
- Λύκειο
- Δημοσιεύσεις: 1572
- Εγγραφή: 06 Οκτ 2020, 19:45
- 3
- Τοποθεσία: Thessaloniki
- Has thanked: 13304 times
- Been thanked: 13957 times
- Ηλικία: 42
- Επικοινωνία:
fredo espresso σκέτο, χειμώνα - καλοκαίρι.... γιατί έτσι μου αρέσει... χάχα !