Ξεκινημα Αρχαριου

Απάντηση
NikosX
Δημοτικό
Δημοτικό
11
Has thanked: 208 times
Been thanked: 895 times
Επικοινωνία:

Αριστες επιλογές.

Το πινέλο μετά τη χρήση, βάζε το ανάποδα (με τον θύσανο προς τα κάτω) σε ένα σταντ, ένα πλαστικό φτηνό ή μεταλλικό, έχει νομίζω ο Ξένος, οδος Σατωβριάνδου και το eshop του Γιώργου.
Οχι ότι θα πεθάνει αν το αφήνεις όρθιο, αλλά ανάποδα στεγνώνει καλύτερα και του δίνεις μακροζωϊα.
He shaved evenly and with care, in silence, seriously.James Joyce
Άβαταρ μέλους
Νώντας
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
12
Has thanked: 802 times
Been thanked: 6048 times

Να συμπληρώσω για στάντ μηχανής πινέλου. Το Wellshaved απόπου θα πάρεις τα εργαλεία σου, έχει βάσεις για μηχανή πινέλο, το Ωμέγα 49 νομίζω έχει γύρω στα 27 εκατοστα "knot" οπότε γιά δες το "0040". Πές το Γιώργο(Wellshaved) να δοκιμάσει το Ω49, άν "κάθεται" στο άνοιγμα , πριν το βάλει στη παραγελλία σου, κι άν ναι ...παίρνεις κι αυτό άν θές και... :bigsmilie να μιά ωραία βάση και για τα δυό
Άβαταρ μέλους
donP
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
14
Has thanked: 630 times
Been thanked: 807 times

Την semogue 0040 παρελαβα και εγώ εχθες, την οποία προοριζω για το semogue soc. Εαν δεν το βιαζεσαι θα προσπαθήσω το βραδύ να ανεβασω φωτο για να δεις πρακτικά αν σε βολευει.
Νηπίοισιν ου λόγος, αλλά ξυμφορή γίνεται διδάσκαλος.
Δημόκριτος
nikos.a

Εικόνα

0040, Omega 48 Pro, EJ 89L...

Τα 3 αυτα προιοντα ηταν και οι πρωτες μου αγορες απο τον Γιωργο. Το πινελο, οπως φαινεται, δεν ακουμπαει και στεγνωνει πολυ καλα. Ειναι μια πολυ ωραια, οικονομικη σχετικα βαση. Με εχει βολεψει αρκετα.
Άβαταρ μέλους
Stefanos
Καθηγητής Ξυρίσματος
Καθηγητής Ξυρίσματος
15
Has thanked: 212 times
Been thanked: 1193 times
Επικοινωνία:

Νώντας έγραψε:[...] το Ωμέγα 49 νομίζω έχει γύρω στα 27 εκατοστα "knot" [...]
Πινελο για να ξυρισεις ελεφαντα.. Οχι αστεια.. :megagrin
Εικόνα
NikosX
Δημοτικό
Δημοτικό
11
Has thanked: 208 times
Been thanked: 895 times
Επικοινωνία:

Νώντας έγραψε:το Ωμέγα 49 νομίζω έχει γύρω στα 27 εκατοστα "knot"
άλλοι το λένε 27άρι
κι άλλοι, όπως το wiki B&B, το περιγράφουν σαν 25άρι...
He shaved evenly and with care, in silence, seriously.James Joyce
Άβαταρ μέλους
rhtoras
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
13
Has thanked: 2713 times
Been thanked: 1756 times

στη θέση σου θα μείωνα και άλλο το κόστος από το διαδίκτυο θα αγόραζα μόνο πινέλο και μηχανή αν και πινέλα ομέγα εχει και ο Γαλαξίας για να τα δείς από κοντά...για άφτερ σέιβ μπορείς άνετα να πάρεις αυτό που διάλεξες ή να δοκιμάσεις για αρχή κάποιο από το σούπερ μάρκετ η το χόντος σε πληροφορώ έχει πολλά και πολύ οικονομικά...Επίσης προσωπικά θεωρώ σπατάλη να πάρεις και lotion και balm.Σε αυτό το θέμα σου προτείνω να ξεκινήσεις με ένα ήπιο lotion π.χ speick,old spice sensitive,nivea sensitive κ.λ.π και αν εχεις ερεθισμούς ή δεν ικανοποιηθείς κινείσαι και για balm.Κρέμα ξυρίσματος ή σαπούνι έχει και ο χόντος σε πολύ καλές τιμές για Ελλάδα τα προράσο αλλά και η κρέμα πάλμολιβ πλέον βρίσκεται σχεδόν παντού όμως και η προσάρ που έχεις δεν είναι άσχημη για πρώτη κρέμα.Λεπίδες πάρε όσες βρείς όπου βρείς δεν κοστίζουν πολύ.

ενδεικτικό σετ από μένα με μικρό κόστος

1.edwin jagger de89 28 ευρώ
2.κρέμα ξυρίσματος μέχρι 3 ευρώ π.χ προράσο
3.lotion π.χ nivea sensitive 5 ευρώ
4.πινέλο ομέγα γαλαξίας 4 ευρώ
5.ξυραφάκια π.χ περσόνα 1 ευρώ
σύνολον 41 ευρώ μισή τιμή από όσο θα σου στοίχιζε...

βέβαια εσύ αποφασίζεις...
https://unchained-gnu.gr Βάλτε linux που είναι δωρεάν, ελαφρύ και κάνει ο,τι θέλετε.
oneirofono.gr Το καλύτερο e-steki.

Φυσικά δε θέλω να ξεμείνω από: gillette κρέμα ξυρίσματος και oldspice asl.
Άβαταρ μέλους
Αλέξης
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
12
Has thanked: 59 times
Been thanked: 190 times

Πολύ καλά τα λέει ο Ρήτορας. Μισό κόστος, σχεδόν ίδια προϊόντα και όλα εξαιρετικά.
Άβαταρ μέλους
yiannischris
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
12
Has thanked: 8965 times
Been thanked: 17780 times

Συμφωνώ και εγώ ,ξεκίνα με χαμηλό κόστος και μετά σιγά-σιγά βλέπεις !!
Γιάννης
Άβαταρ μέλους
simi
Νήπιο
Νήπιο
11
Has thanked: 66 times
Been thanked: 18 times

rhtoras έγραψε:στη θέση σου θα μείωνα και άλλο το κόστος από το διαδίκτυο θα αγόραζα μόνο πινέλο και μηχανή αν και πινέλα ομέγα εχει και ο Γαλαξίας για να τα δείς από κοντά...για άφτερ σέιβ μπορείς άνετα να πάρεις αυτό που διάλεξες ή να δοκιμάσεις για αρχή κάποιο από το σούπερ μάρκετ η το χόντος σε πληροφορώ έχει πολλά και πολύ οικονομικά...Επίσης προσωπικά θεωρώ σπατάλη να πάρεις και lotion και balm.Σε αυτό το θέμα σου προτείνω να ξεκινήσεις με ένα ήπιο lotion π.χ speick,old spice sensitive,nivea sensitive κ.λ.π και αν εχεις ερεθισμούς ή δεν ικανοποιηθείς κινείσαι και για balm.Κρέμα ξυρίσματος ή σαπούνι έχει και ο χόντος σε πολύ καλές τιμές για Ελλάδα τα προράσο αλλά και η κρέμα πάλμολιβ πλέον βρίσκεται σχεδόν παντού όμως και η προσάρ που έχεις δεν είναι άσχημη για πρώτη κρέμα.Λεπίδες πάρε όσες βρείς όπου βρείς δεν κοστίζουν πολύ.

ενδεικτικό σετ από μένα με μικρό κόστος

1.edwin jagger de89 28 ευρώ
2.κρέμα ξυρίσματος μέχρι 3 ευρώ π.χ προράσο
3.lotion π.χ nivea sensitive 5 ευρώ
4.πινέλο ομέγα γαλαξίας 4 ευρώ
5.ξυραφάκια π.χ περσόνα 1 ευρώ
σύνολον 41 ευρώ μισή τιμή από όσο θα σου στοίχιζε...

βέβαια εσύ αποφασίζεις...
πολυ ενδειαφερουσα η προταση σου, δυστηχως ειμαι απο Ξανθη και Γαλαξια δεν εχουμε, εχουμε ομως Hondos και το απογευμα θα παω να δω.
Seize the day!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ερωτήσεις αρχαρίων”