Η άθληση ημέρας!

Πάνω απ όλα φίλαθλοι!
Απάντηση
Ηλίας
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
12
Has thanked: 5739 times
Been thanked: 5632 times

Προσπαθώ να τρώω όσο το δυνατόν πιό υγιεινά ( καλό πρωινό, αποφεύγω τηγανητά, λευκά σιτηρά, ζάχαρη και το πολύ αλκοόλ κτλ κτλ ...ξέρετε ) και αθλούμαι συστηματικά γιατί επιβάλλεται λόγω της φύσης της εργασίας μου να είμαι σε φόρμα για να μπορώ να ανταπεξέλθω και τώρα αλλά ειδικά και αργότερα όσο θα παιρνούν τα χρόνια και θα μεγαλώνω.
Το λιγότερο τρείς φορές και το max πέντε την εβδομάδα. Το πρόγραμμα μου περιλαμβάνει ανεβοκατέβασμα σκαλοπατιών, έλξεις στο μονόζυγο 5 χ 4 χ 2 φορές σύνολο 40 ( 20 pull ups και 20 chin ups ) , 10 χ 3 κάμψεις με ανοιχτά τα χέρια για στήθος ( με προσθήκη επιπλέον βάρους στη πλάτη μου )και 10 χ 3 κάμψεις με κλειστά τα χέρια ( κοντά οι παλάμες ) για τρικέφαλους, 3, 4 φορές χ 1'+ σανίδα για ενδυνάμωση του κορμού ( φοβερή άσκηση, προσπαθώ να κρατήσω κοντά στα 2 λεπτά ή να προσθέσω βάρος στη πλάτη ), 3 χ 12 επαναλήψεις με τα 12kg αλτήρες. Δυστυχώς δε μπορώ λόγω περιορισμένου χρόνου να πάω γυμναστήριο. Ότι κάνω το κάνω σπίτι.
Και φυσικά μη ξεχάσω το καθημερινό περπάτημα.
Για δύο πράγματα δε πρέπει να στεναχωριόμαστε..
Γι'αυτά που γίνονται και γι'αυτά που δε γίνονται.
Άβαταρ μέλους
dimitris
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
13
Has thanked: 149 times
Been thanked: 1807 times

5χλμ σήμερα με ρυθμό 7 λεπτα/χλμ.
Το τρέξιμο συμπεριλάμβανε και ένα γύρο του Ολυμπιακού Σταδίου στο ΟΑΚΑ (έξω από το γήπεδο)!
Ερασιτέχνης σαπωνοποιός
Συχνές ερωτήσεις για το φόρουμ
Άβαταρ μέλους
Harry
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
12
Has thanked: 5738 times
Been thanked: 6984 times

Η αίσθηση ότι τρέχεις δίπλα με τους πρωταθλητές είναι όμορφη.

Το τρέξιμο μεγάλων αποστάσεων είναι το μόνο (;) αθλήμα που υπαρχει συνύπαρξη πρωταθλητών και ερασιτεχνών αθλητών στον ίδιο αγώνα!

Δημήτρη, τελικώς, τι χρησιμοποιείς για την καταγραφή του χρόνου σου;
Χάρης
Άβαταρ μέλους
dimitris
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
13
Has thanked: 149 times
Been thanked: 1807 times

Για την ώρα το runkeeper στο κινητό το οποίο χρησιμοποιώ και να παίζει μουσική.
Δεν είναι το καλύτερο, ιδιαίτερα για το βάρος του και επίσης για τα καλώδια που μου σπάνε τα νεύρα.
Αλλά σιγά σιγά θα τα βελτιώσω όλα.

Έχω βάλει στόχο: φέτος 10km, του χρόνου μαραθώνιο.
Έχω ένα συνάδελφο από το εξωτερικό στη δουλειά που τρέχει στα Ironman και ultramarathons και μάλλον θα έρθει και αυτός να τρέξουμε μαζί (όχι ότι θα τερματίσουμε μαζί, αλλά έστω!).
Ερασιτέχνης σαπωνοποιός
Συχνές ερωτήσεις για το φόρουμ
Άβαταρ μέλους
andreas
Διαχειριστής
Διαχειριστής
16
Has thanked: 11686 times
Been thanked: 11851 times
Επικοινωνία:

Εσείς που τρέχετε θα μπορείτε να μου απαντήσετε.
Οι πατούσες μου μετά την δουλειά καίνε. Είναι ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους που δεν ξεκινάω το περπάτημα.
Μερικές φορές καίνε απο το πρωί οπως σήμερα.
Ξέρετε σε τι οφείλεται αυτό και πως μπορώ να το ξεπεράσω?

Μέσω Samsung Note 2
ἐξ ὄνυχος τὸν λέοντα
Άβαταρ μέλους
Harry
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
12
Has thanked: 5738 times
Been thanked: 6984 times

Ανδρέα εντύπωση μου κάνει το θέμα σου. Μήπως οφείλεται σε πρόβλημα στα παπούτσια ή στις κάλτσες; Αν όχι μήπως είναι δερματολογικό και πρέπει να το ψάξεις περισσότερο;
Πάντως τα εξειδικευμένα παπούτσια και κάλτσες τρεξίματος προσφέρουν προστασία αλλά ταυτόχρονα αερίζεται το πόδι για να μην ζεσταίνεται.
dimitris έγραψε:Για την ώρα το runkeeper στο κινητό το οποίο χρησιμοποιώ και να παίζει μουσική.
Δεν είναι το καλύτερο, ιδιαίτερα για το βάρος του και επίσης για τα καλώδια που μου σπάνε τα νεύρα.
Αλλά σιγά σιγά θα τα βελτιώσω όλα.

Έχω βάλει στόχο: φέτος 10km, του χρόνου μαραθώνιο.
Έχω ένα συνάδελφο από το εξωτερικό στη δουλειά που τρέχει στα Ironman και ultramarathons και μάλλον θα έρθει και αυτός να τρέξουμε μαζί (όχι ότι θα τερματίσουμε μαζί, αλλά έστω!).
Μπράβο Δημήτρη, υψηλοί στόχοι! Μακάρι να είχα τον χρόνο να προετοιμαστώ για μαραθώνιο φέτος. Δυστυχώς θέλει πολύ χρόνο, τόσο για προπόνηση όσο και για ξεκούραση (ίσως το δυσκολότερο με δουλειά και παιδιά). Είναι φανταστική εμπειρία, ο δε τερματισμός στο Καλλιμάρμαρο προσφέρει μοναδική συγκίνηση. Περιττό να πω ότι οι μισοί δακρύζουν στον τερματισμό. Ελπίζω να μπορέσω και πάλι του χρόνου.
Χάρης
Άβαταρ μέλους
boltsis
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14
Has thanked: 366 times
Been thanked: 320 times

Εχθές τέσσερις ώρες τέννις!2 μιση ωρες προπόνηση και 1 μιση περίπου αγώνα και ανταλλαγες χτυπημάτων.
Dovo Silver Steel Prima, Joseph Allen & Sons Sheffield ,C.V Heljestrand Ringdove Νο55,Dubl Duck Satinedge,Thomas Turner & Co,Thiers-Issard Spartacus "dreadnought",Frederick Reynolds Sheffield
Mercur 34c, Merkur Futur Gold
Ηλίας
Άβαταρ μέλους
Lefty
Δημοτικό
Δημοτικό
12
Has thanked: 74 times
Been thanked: 21 times

Πριν λιγο ήρθα και εγω απο 5 χλμ με ρυθμό 6,25 το χλμ. Το ζέσταμα και την αποθεραπεία δεν την αναφέρω γιατι εννοείτε.

Μετα σπιτι 6 χ 10 push ups ετσι για το καλο.

Άνδρα τελευταία και εγω εχω ενόχληση στο δεξί μέρος της πατούσας, στο δεξί πόδι. Κατα 80% πιστεύω ειναι απο τα παπούτσια.
Άβαταρ μέλους
Iasonas
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
12
Has thanked: 830 times
Been thanked: 2604 times

Μωρε λετε να αρχισω και εγω το τρεξιμο;
Το Ιασονας με Ο
Άβαταρ μέλους
Lefty
Δημοτικό
Δημοτικό
12
Has thanked: 74 times
Been thanked: 21 times

Ανδρέα πήγα να γράψω αλλα το κινητο μου άλλαξε γνώμη.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αθλητισμός”