Λοιπόν έχω νεα! :bigsmilie :bigsmilie
Πήγα στο Χόντο της Γλυφάδας και έκανα το χαζό, ρωτόντας για αυτό το σαπούνι.
Μια υπάλληλος φώναξε την επεύθυνη η οποία έψαχνε τα συστατικά. Της λεω είναι παλιό για αυτό δεν γράφει συστατικά και μου λεει: "Μα κύριε, συνέχεια τα παραγγέλνουμε από το πρατήριο που γράφει η συσκευασία, δεν είναι παλιά".
Θα πάρω και ένα τηλέφωνο το πρατήριο που γράφει η συσκευασία, αλλά μετά από μια πρόχειρη έρευνα που έκανα συμπέρανα ότι έχει κλείσει.
Neon Ravi Pigon σαπούνι
- dimitris
- Εξειδίκευση
- 13
- Has thanked: 149 times
- Been thanked: 1807 times
- Iasonas
- Εξειδίκευση
- 12
- Has thanked: 830 times
- Been thanked: 2604 times
Πραγματικα το σαπουνι κανει πολυ καλη δουλεια στα μαλλια αλλα αυτο το αρωμα με κανει να νομιζω οτι ειμαι στον παγκο των αλλαντικων.
Το Ιασονας με Ο
Στο Hondos Γλυφαδας που επισκεπτομαι συγκεκριμενα, εχει καμια δεκαρια απο αυτα. Απλα ειναι αυτη η ασχημη μυρωδια που σε αποθαρρυνει απο το να το αγορασεις, οσο καλο και να ειναι.
- meletios
- Νήπιο
- 11
- Has thanked: 36 times
- Been thanked: 57 times
Όταν μπαίνω στο μπάνιο όλο το μπάνιο μυρίζει μόνο αυτό το σαπούνι.
Η μυρωδία όμως φέυγει στο λούσιμο.
Λούστηκα χτες και νομίζω ότι είναι πολυ καλό.
Tα σαπουνάκια αυτά είναι stock; Παράγονται και άλλα (μάλλον όχι ε;)
Τότε να σπέυσω να πάρω κανένα ακόμα.
Η μυρωδία όμως φέυγει στο λούσιμο.
Λούστηκα χτες και νομίζω ότι είναι πολυ καλό.
Tα σαπουνάκια αυτά είναι stock; Παράγονται και άλλα (μάλλον όχι ε;)
Τότε να σπέυσω να πάρω κανένα ακόμα.
- marinos79
- Γυμνάσιο
- 12
- Has thanked: 190 times
- Been thanked: 762 times
Τους είχα ρωτήσει προ καιρού και μου απήντησαν ότι δεν βγάζουν σαπούνι ξυρίσματος, λόγω μικρής αγοράς στην χώρα μας και ότι οι ανάγκες καλύπτονται από τους δύο αφρούς και τα σαπούνια γλυκερίνης.
- herco
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 11
- Has thanked: 12159 times
- Been thanked: 12133 times
Γενικα οχι, απλα θεωρουν οτι τα συγκεκριμενα προιοντα ειναι και ξυριστικα. Το γλυκερινης Παπουτσανη κανει πολυ καλη δουλεια ως σαπουνι προετοιμασιας - και καμια φορα προσωπικα το χρησιμοποιω και ως σαπουνι ξυρισματος - απλα για αλλαγη.
Αν πιανω σωστα το νοημα της ερωτησης σου φιλε zakman35, ναι ειναι βεβαιο οτι οι περισσοτεροι θα θελαμε νεα ξυριστικα προιοντα απο εντοπιο κατασκευαστη - μακαρι να αλλαξουν γνωμη.
Αν πιανω σωστα το νοημα της ερωτησης σου φιλε zakman35, ναι ειναι βεβαιο οτι οι περισσοτεροι θα θελαμε νεα ξυριστικα προιοντα απο εντοπιο κατασκευαστη - μακαρι να αλλαξουν γνωμη.

Καλησπερα σε ολους,
Αυτο το σαπουνι παιδια λεγεται κατραμοσαπουνο.
Μεχρι την δεκαετια του 70 οι δερματολογοι το δινανε ως επι το πλειστον για τα σπυρακια της εφηβιας αλλα και για την πυτιριδα.
Εχει θειαφι μεσα και το εψαχνα οποτε σας βρηκα να σας διαφωτισω.
Στην αρχη η μυρωδια ειναι χαλι, αλλα ελα που μου θυμισε την παιδικη μου ηλικια και το ψαχνω,λολ.
Αυτο το σαπουνι παιδια λεγεται κατραμοσαπουνο.
Μεχρι την δεκαετια του 70 οι δερματολογοι το δινανε ως επι το πλειστον για τα σπυρακια της εφηβιας αλλα και για την πυτιριδα.
Εχει θειαφι μεσα και το εψαχνα οποτε σας βρηκα να σας διαφωτισω.
Στην αρχη η μυρωδια ειναι χαλι, αλλα ελα που μου θυμισε την παιδικη μου ηλικια και το ψαχνω,λολ.
http://isotimia.info" onclick="window.open(this.href);return false;