Δεν είναι ακριβώς review αυτό. Εξηγούμαι εξ αρχής πως η απειρία μου αποτρέπει να βγάζω ασφαλή συμπεράσματα. Είναι μιά πρώτη εικόνα. Μιά καθαρά αυθόρμητη εντύπωση που θα προσπαθήσω να σας μεταφέρω.
Λοιπόν, κάθομαι στο πληκτρολόγιο και μυρίζω aqua velva, μόλις έχω ξυριστεί, - θα μπορούσα και αύριο αλλά είπαμε αν το μάθεις γίνεται απόλαυση,- με την Baxter και ένα Derby που αν είχε στόμα θα μου έλεγε " φτάνει "
Ομολογώ πως με δυσκόλεψε στη σαπουνάδα. Δεν είναι φτιαγμένη για σαπουνάδα. Δεν είναι φτιαγμένη για πινέλο.Στις οδηγίες γράφει πως απλώνεται σε καθαρό βρεγμένο πρόσωπο με το χέρι ή συνιστάται πινέλο ασβού. Οκ, πινέλο ασβού ακόμα δεν έχω, με το χέρι δε την άπλωσα ( ίσως την επόμενη φορά όμως να το κάνω ), πήρα το γουρουνάκι μου και προσπάθησα να κάνω face lathering. Δυστυχώς απέτυχα. Σε σχέση με άλλες κρέμες δεν είχα αυτή τη παχύρευστη υφή που νιώθεις πως σε προστατεύει.
Απο την άλλη το άρωμα της ! Για μένα, μαγνήτης. Δροσερή, καθαρή, ακαταμάχητη, μέντα. Δε χόρταινα να τη μυρίζω.
Με ένα Derby στο τρίτο ξύρισμα να μου προκαλεί επιπλέον άγχος, ξεκινώ.Μα είναι δυνατόν να δοκιμάζω νέα κρέμα με "παλιό" ξυράφι ? Ναι, έπρεπε να φορέσω ένα καινούριο.
Η κρέμα όμως δε μασάει.Το ξυράφι θερίζει ευτυχώς και δε τραβάει. Τελείωνω το πρώτο πέρασμα απροβλημάτιστα.
Δεύτερη απόπειρα για face lathering, αποτυχία και πάλι ( για τα δεδομένα που προανέφερα ). Επιτυχία στο ξύρισμα. Δε σκάλωνε το ξυράφι, δεν υπήρχε κοψιματάκι και ερεθισμός.Πρέπει απλά να συνηθίσω στην ιδέα.
Τρίτο πέρασμα. Μπαίνω σε επικίνδυνα χωράφια. Παρασυρμένος απο το άρωμα της ακροβατώ στα όρια ενος ήπιου ερεθισμού. Ίσως φταίει η μέντα, ίσως δε ξέρω.Η κρέμα δε κολλάει. Το ξυράφι γλυστράει απροβλημάτιστα αλλά νιώθω πως είναι ώρα να σταματήσω.
Όλα καλά.Ζεστό νεράκι, καθαρό πρόσωπο, ούτε ίχνος ερεθισμού.
Μπόλικο παγωμένο στο τέλος και μιά γενναία ποσότητα aqua velva με το στιγμιαίο κάψιμο να με τονώνει στην αρχή να με δροσίζει κατόπιν.
Παρά τις φαινομενικές δυσκολίες, το αποτέλεσμα άψογο. :dance5

Δυστυχώς και πρέπει να το αναφέρω για όσους προσέχουν κάθε λεπτομέρεια, περιέχει parabens. Aπλά προς ενημέρωση.